Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal mengt zich in strijd om 'Sonaldo'

Laatste update:
/
AS Roma wil Mattia Destro niet kwijt, maar Arsenal geeft de moed niet op. De Londenaren willen de 23-jarige aanvaller in januari graag inlijven en hebben zaakwaarnemer Renzo Contratto uitgenodigd om deze week een gesprek te voeren over de Italiaans international. Destro gaf zelf in november nog aan blij te zijn met alle geruchten over Arsenal: “Het is namelijk een bewijs dat ik mijn werk goed doe”, zei hij. (The Sun)
/
Tottenham Hotspur zou bereid zijn om Jan Vertonghen te verkopen en de verdediger kan mogelijk een binnenlandse transfer maken. De 27-jarige Rode Duivel zou namelijk in beeld zijn bij Liverpool, waar hij de plek van de teleurstellende Dejan Lovren moet overnemen. Vertonghen heeft bij Tottenham nog een contract tot 2016, maar zou al hebben laten weten dat niet te willen verlengen. (Daily Mail)
/
Na het vertrek van Ji-Sung Park komt er wellicht opnieuw een Zuid-Koreaan naar Old Trafford. Heung-Min Son is bezig aan een goed seizoen bij Bayer Leverkusen en er is volop belangstelling. Tottenham Hotspur is naar verluidt de meest serieuze gegadigde om Sonaldo over te nemen, maar er wordt beweerd dat Manchester United-trainer Louis van Gaal het eveneens op de aanvaller voorzien heeft. (Daily Star)
/
Sam Allardyce hoopt op een nieuw contract bij West Ham United. De zestigjarige manager weet echter dat dat nog lang geen zekerheid is: “Want als de seizoensstart nog dramatischer was verlopen, dan was ik ontslagen. Daar is geen twijfel over mogelijk. Maar ik hoop dat we binnenkort met de voorzitter om de tafel gaan over een nieuw contract en dan zien we wel wat eruit rolt”, vertelt Big Sam, die tot de zomer vastligt. (Sky Sports)
/
Sunderland reserveert miljoenen voor een nieuwe verdediger. The Black Cats hebben namelijk belangstelling voor de 24-jarige Ezequiel Munoz en denken dat de Argentijn een kleine zes miljoen euro moet kosten. De jeugdinternational heeft een aflopend contract bij Palermo en is ook al in verband gebracht met kampioen Juventus, Lazio en Werder Bremen. Munoz speelde eerder voor Boca Juniors. (Daily Star)
Heung-Min Son is goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allardice zegt dat hij waarschijnlijk geen contract kreeg als de start slechter was verlopen... ongelooflijk wat een onzin, ze spelen goed en staan 4e met 27 punten. Raardere geruchten vind je zelden.

9 december 2014 om 09:16

Ja begrijp er ook niks van, lijkt wel of dat een artikel is van vorig jaar ofzo..

9 december 2014 om 09:33

Is inderdaad een raar bericht. Op Sky Sports heb ik er niks over gelezen.

Voortdurend die onzin: Van Gaal wil die en die aanvaller, Wenger wil die en die middenvelder. Waarom steeds Van Gaal en Wenger, en waarom steeds spelers in linies die geen versterking behoeven? Het is echt al flink triest geworden deze rubriek.

9 december 2014 om 10:41

Ondanks dat je het triest vind worden, blijf je de rubriek lezen en neem je zelfs de moeite om er op te reageren.

Van Gaal en Wenger worden waarschijnlijk genoemd omdat de kans redelijk groot is dat ze op zoek zijn naar eventuele versterkingen.

En aangezien het de wandelgangen zijn, weet je dat 9999 van de 10.000 geruchten nergens op gebaseerd zijn, en er alleen voor het vermaak van de lezers zijn.

9 december 2014 om 12:28

Ja want ooit was dit een mooie rubriek

9 december 2014 om 12:43

Voetbalzone kan er alleen weinig aan doen wat de roddel kranten schrijven. Dus heeft het weinig nut om hier het kritiek te leveren.

9 december 2014 om 14:32

Ze kunnen toch een betere selectie maken?

9 december 2014 om 15:44

Weet jij die te vinden dan? Die roddel kranten schrijven vaak 3 keer op een dag dezelfde onzin..

9 december 2014 om 16:49

Tsja dan geef ik de roddelkranten wel de schuld ipv VZ. Vroeger hadden ze betere roddels zal ik maar zeggen.

10 december 2014 om 07:53

haha goedzo!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren