Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal krijgt jawoord van zeer dure landgenoot

Laatste update:
/
Het ontslag van Walter Mazzarri was niet te voorkomen, want simpelweg niemand vond de coach aardig. Dat beweert Massimo Moratti, de voormalig clubeigenaar van Internazionale. 'Ik heb nog nooit een coach gezien die zoveel tegenstanders had. Hij is best een goed mens, maar zijn karakter hielp hem niet. Walter was altijd nerveus en op het einde luisterde hij naar niemand meer", aldus Moratti. (Sky Italia)
/
Bayern München houdt rekening met een winters vertrek van Xherdan Shaqiri en speelt daar alvast op in. De Duitse grootmacht wil werk maken van de komst van de zeventienjarige Breel Donald Embolo, die dit seizoen zijn doorbraak beleeft bij FC Basel. De vleugelaanvaller is geboren in Kameroen, maar draagt de Zwitserse nationaliteit. Hij kwam ook al uit voor diverse vertegenwoordigde elftallen van dat land. (TZ)
/
Kevin Strootman is eruit: hij wil naar Manchester United. De middenvelder van AS Roma heeft via zijn Italiaanse management aan de clubleiding laten weten dat hij volgend jaar zomer bereid is om van club te veranderen, indien AS Roma genoegen neemt met het transferbedrag van the Mancunians. De Serie A-club zal ongetwijfeld de hoofdprijs voor de Oranje-international vragen. (Goal)
/
Eric Gerets is tweemaal dicht bij het bondscoachschap van België geweest. "Het lag twee keer op tafel, maar om persoonlijke redenen kon ik de aanbieding niet aanvaarden", zegt de trainer, die in 2012 een hersenbloeding kreeg. "Anders was ik nu coach van België geweest. En nu zijn er de geruchten dat Marc (Wilmots, red.) zijn contract niet zou uitdienen. Je weet het nooit in voetbal...", aldus Gerets, tegenwoordig coach van Al Jazira. (Reuters)
/
Andrei Arshavin stapte vorig jaar zomer definitief over van Arsenal naar Zenit Sint-Petersburg. De 33-jarige aanvaller hoopte zijn carrière weer nieuw leven in te kunnen blazen, maar dat is hem niet echt gelukt: hij zweeft tussen bank en basis en onder trainer André Villas-Boas komt de Rus nog maar zelden van die bank af. Zenit overweegt om Arshavin in januari te laten gaan en er is interesse van clubs uit Moskou. (Gazeta)
Denk jij dat Kevin Strootman komend seizoen voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Viel te verwachten, strootman wil gewoon naar united, een wereldteam in opbouw. Hopelijk doet hij geen benatiatje en vangt roma gewoon minstens 50 miljoen voor hem en anders gewoon houdrn.

22 november 2014 om 21:09

Is 50 niet wat overdreven voor strootman?

22 november 2014 om 21:33

Ja maar dat zou ik ook vragen als ik Roma was. Man Utd is met geld aan het strooien.

22 november 2014 om 21:59

Voor minder dan 40M doet Roma hem echt niet weg hoor, ze hebben er zelf bijna 20M voor betaald tenslotte.

22 november 2014 om 22:40

Vind hem eigelijk niet meer dan 35m waard. Erg goeie speler en kan het niveau ook zeker aan maar 50m vind ik net iets te veel.

Waarom de onervaren Strootman halen? Heeft letterlijk 25 wedstrijden serie a achter de rug.. Ook geen garanties dat hij zijn oude niveau of zelfs een basisplaats gaat halen. Een risico als je het mij vraagt.

22 november 2014 om 21:34

Daarom komt hij ook pas in de zomer waarschijnlijk, tegen die tijd moet je al weer een redelijke inschatting kunnen maken. En Louis is groot fan natuurlijk.

22 november 2014 om 22:27

En terecht dat Louis een fan is. Je gaat mij niet vertellen dat Strootman het voetballen is verleerd.

22 november 2014 om 22:50

Moet eerlijk gezegd toegeven dat ik ook niet had verwacht dat Strootman zo ziek goed zou presteren. Dus verassingen bij deze man zijn voor mij geen verassing meer haha, zou zo kunnen dat het niet goed gaat straks. Maar ik hoop natuurlijk voor hem en het Nederlands elftal dat hij de lijn van het begin bij AS Roma doortrekt, want wat was hij toen goed.

23 november 2014 om 01:05

Ik zei ook niet dat dat onterecht is.

Denk dat Roma dan gauw al een bedrag van sowieso boven de 35 miljoen voor hem wil zien. Niet alleen omdat een ploeg als Man Utd dit kan opvangen, maar ook omdat ze ruim een half jaar hem zo hard hebben gesteund in zijn revalidatie. Nu nog steeds zijn ze bezig met hem, om hem weer in vorm te krijgen. Zou nogal zonde zijn als Strootman dan direct weer gedag zegt in de zomer, kun je ook niet maken tegenover de fans als hij zo vertrekt zonder een aardig bedrag achter te laten wat weer opnieuw geïnvesteerd kan worden.

Als Strootman echt volgende zomer al weggaat zou ik dat heel onprofessioneel van 'm vinden. AS Roma heeft 'm tijdens z'n blessure altijd goed behandeld en vertrouwen gegeven. Dan hoort ie dat eigenlijk nog een jaartje terug te betalen. Zelfde scenario als Vlaar toen bij Feyenoord paar jaar terug

23 november 2014 om 02:49

Klopt. Ik weet ook niet hoe Strootman dit wil gaan regelen maar het is natuurlijk wel een kerel die al wat ouder was toen het allemaal begon te lopen. Nu naar Man United tsja, ik denk dat die coach dat daar ook begrijpt wat voor kans dat is, al is Roma een prachtige club met karakter!

Roma is Zeer duidelijk geweest over Strootman, dat ze hem Niet gaan verkopen.
Waar blijven deze onnozele roddels vandaan komen?

#waarheidsgehalte 0

Ik vind hem absoluut niet nodig. Het huidige middenveld is goed genoeg. Gewoon wat meer stabiliteit achterin en er staat een topploeg.

A.u.b geen Strootman zeg. Het huidige middenveld is al goed genoeg. Verkoop Valencia en Young, haal Shaqiri daarvoor in de plaats en haal Nani in de zomer weer terug. Voor de centrale middenveld hebben we Marouanne, Blind, Carrick en Herrera. Koop één topverdediger onder de 26 die niet blessuregevoelig is en dan komt alles in orde.

Strootman, als je dat doet ben je echt een ondankbare hond!

50 miljoen gaat mij weer piecie te ver.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren