Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal krijgt 'Chicharito' terug dankzij Aguëro

Laatste update:
/
Galatasaray heeft het gehad met Selcuk Inan. Woensdagavond pakte de middenvelder uit frustratie een rode kaart tegen Anderlecht en dat is de welbekende druppel geweest. De international presteert al het hele seizoen onder de maat en drukt met zijn salaris van bijna drie miljoen euro netto fors op de begroting. Geïnteresseerde clubs mogen zich in Istanbul melden. De hoogste bieder mag gaan onderhandelen. (Habertürk)
/
Manchester United heeft de jacht geopend op het Braziliaanse wonderkind Lucas Silva. De 21-jarige spelmaker van Cruzeiro wordt in eigen land vergeleken met Kaká en het is dan ook niet zo vreemd dat vrijwel de gehele Europese top zich om hem verdringt. United wil de concurrentie te snel af zijn en heeft een eerste bod uitgebracht, dat rond de dertien miljoen euro zou liggen. Cruzeiro wil echter meer geld zien. (Metro)
/
Javier Hernández blijft niet langer dan één seizoen bij Real Madrid. De aanvaller wordt gehuurd van Manchester United en hoewel hij het uitstekend doet, is de directie niet van plan om de 26-jarige Mexicaan een vast contract te geven. Real wil Chicharito namelijk vervangen door een grotere naam en Sergio Agüero staat hoog op het lijstje. De Argentijn speelde eerder al voor onder meer Atlético Madrid. (AS)
/
Arsenal wil in januari een nieuwe poging doen bij Real Madrid voor Isco. Afgelopen zomer stond de Spanjaard al in de belangstelling van the Gunners, maar sindsdien is er veel veranderd. Arsène Wenger is nog overtuigder geraakt van de noodzaak van de versterking, maar Isco heeft op zijn beurt zijn waarde bewezen bij de Koninklijke. Een transfer lijkt door dat laatste zo goed als uitgesloten. (Daily Star)
/
Guillermo Ochoa is er niet in geslaagd Carlos Kameni te verdringen tussen de palen bij Málaga. De Mexicaan werd afgelopen zomer na een uitstekend WK transfervrij ingelijfd door de Zuid-Spaanse club, maar de samenwerking is nog niet echt van de grond gekomen. Santos hoopt te profiteren en wil de international in januari naar Brazilië halen. Ochoa zou vier miljoen euro moeten kosten. (AS)
Zie jij Sergio Agüero ooit voor Real Madrid spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel heel erg onrealistisch dat Arsenal Isco wilt. Ten eerste gaat hij veel te duur zijn en ten tweede Isco heeft het naar zijn zin en wilt sws niet weg. Ik hoop overigens niet dat sergio maar Real gaat ik ben echt tevreden met Karim

29 november 2014 om 09:11

Bovendien heeft arsenal met ozil en cazorla al precies dezelfde spelers

29 november 2014 om 09:22

Helaas zijn er altijd grotere en rijkere clubs waarbij het nietige City in het niks valt. Clubs die bijv. al veel langer de wereldsterren hebben en die al vele malen de CL hebben gewonnen. Net als voor bijv. Ajax zijn spelers als Aguero voor clubs als Manc. City en Monaco niet te behouden wanneer bijvoorbeeld een Real Madrid langs komt. Natuurlijk kan City ze wel veel langer behouden als Ajax. Maar echt ambietieuze spelers die moeten toch weg uit de Premier League tenzij ze voor Man. United of Chelsea spelen.

29 november 2014 om 10:15

Dan zal die dus zn carrière afsluiten bij City

29 november 2014 om 10:22

Tja spelers zeggen wel meer om het publiek tevreden te houden. In t voetbal kan alles

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren