Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal houdt naam landgenoot in achterhoofd

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur wil graag van Paulinho af, maar voorzitter Daniel Levy zal dan toch wat water bij de wijn moeten doen. Geïnteresseerde clubs als Corinthians en Internazionale haken namelijk stuk voor stuk af na het horen van de vraagprijs. De Italiaanse grootmacht was zelfs bereid tot dertien miljoen euro te gaan, maar naar verluidt willen the Spurs minimaal achttien miljoen euro vangen voor de middenvelder. (Daily Express)
/
Arsenal heeft zich versterkt met de zoon van een Chelsea-icoon. De vijftienjarige Henry Wise, wiens vader Dennis lange tijd voor de Londense rivaal uitkwam, tekende deze week een eenjarig contract bij the Gunners. Wise is afkomstig uit de jeugdopleiding van Queens Park Rangers. Hij gaat onder meer samen spelen met Brooklyn, Romeo en Cruz Beckham. Ook zoons van, inderdaad. (Daily Mail)
/
Louis van Gaal denkt na de zomerse komst van Daley Blind opnieuw aan een landgenoot. Door het vastleggen van Víctor Valdés blijft de vrees voor een zomers vertrek van David de Gea gegrond en met Tim Krul denkt Manchester United een uitstekende vervanger in huis te halen. De goede verstandhouding tussen de twee Nederlanders is bekend: afgelopen zomer bracht Van Gaal Krul in voor de penaltyserie tegen Costa Rica. (Daily Mail)
/
Thiago Motta staat voor een terugkeer in Milaan. De 32-jarige middenvelder staat tot medio 2016 onder contract bij Paris Saint-Germain, maar hij heeft zijn twijfels over een toekomst in Frankrijk. 'Hij kan hier onmogelijk blijven als de club niet eens duidelijkheid wil verschaffen over wat er na de zomer gebeurt", zegt zijn zaakwaarnemer. "We willen duidelijkheid, anders gaan we verder kijken." AC Milan zou al hebben geïnformeerd. (Sky Italia)
/
Jozy Altidore speelt regelmatig bij Sunderland, maar mocht dit seizoen pas in twee competitieduels vanaf het begin meedoen. Als de aanvaller een vaste basisplaats wil, moet hij misschien eens gaan denken aan een terugkeer naar de Major League Soccer: Toronto FC, New York Red Bulls en Portland Timbers hebben belangstelling voor de 25-jarige Altidore, die nog twee seizoenen bij AZ onder contract stond. (ESPN)
Manchester United zou erop vooruit gaan met Tim Krul

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De gea zou het grootste verlies zijn voor manu.
Alles op alles zetten hem daar te houden!
Wat een keeper is dat zeg.
Met krul win je de titel niet!!

10 januari 2015 om 02:07

Denk eerder Rooney... Iemand moet toch de goals maken

10 januari 2015 om 02:20

Maar op nummer tien hebben ze mata.
Spits rvp falcao.

Alle 3 scoren ze vrij makkelijk.
Denk dat de gea het grootste gemis zal zijn.

Plus denk niet dat rooney daar ooit weggaat

10 januari 2015 om 13:12

*nooit

De Daily Mail is volgens mij niet echt een betrouwbare krant. Ik denk niet dat als het waar is.
Als je als Man United Krul haalt, dan haal je hem neem ik aan niet als eerste keeper.

10 januari 2015 om 01:24

Krul wordt gehaald voor tegen vijandige penalty's en shootouts ;-)

Overigens zal het wel onzin zijn..
Valdes is toch al zo goed als zeker.. en De Gea wegdoen lijkt me ook geen al te beste keuze..

Van Gaal heeft tijdens zijn persconferentie al laten weten dat de Gea bijna zeker wel zijn contract zal verlengen en er dus geen problemen ertusssen zullen komen. Nu is dit nog geen 100% garantie maar sinds van Gaal nooit in het openbaar praat over transfers/contracten, dan neem ik wel aan dat het dus binnenkort afgerond wordt. Krul was overigens ook geen 1ste keeper bij 't Nederlands elftal dus waarom zou van Gaal hem nu opeens wel willen? Onzinverhaal.

Als Van Gaal in Krul de vervanger voor De Gea zou zien dan was Krul op t WK nooit 3e keeper geweest. Grote onzin dit verhaal dus.

10 januari 2015 om 00:57

Krul was toch 2e keeper?

Krul was niet eens eerste keeper bij Oranje...

10 januari 2015 om 02:42

Nee, maar dat was achteraf een dure fout. Kostte NL. Uiteindelijk de finale

10 januari 2015 om 05:06

Zeker niet. Redding van cillessen bij Silva vergeten? Hij heeft gewoon een heel goed wk gekeept. Cillessen is slecht in penalties, maar naar mijn mening zeker een betere veldkeeper.

10 januari 2015 om 18:15

Geen echt bijzondere redding, vooral niet op een heel toernooi.
Hij zal toch vooral herinnerd worden als de keeper die nooit een penalty heeft gestopt en op dat toernooi ook alle strafschoppen (6 of 7) doorliet.

Zo is het geen man united meer, maar nl united...

En dan hebben we ook nog het neefje van Lampard in de jeugd, en de zoon van Ashley Young. Wel apart dat bepalende spelers (nee, Young niet) van de concurrenten toch spelers in de jeugd bij Arsenal hebben lopen.

Paulinho is ook fors afgezakt zeg. Van één van de meest gewilde middenvelders van Brazilië naar overbodig bij de Spurs waarvan het middenveld absoluut al niet sterk is. Frappant toch

Ik snap sowieso niet waarom hij valdes gehaald heeft.. zo'n keeper kan je moeilijk op de bank tevreden houden.. Maar de Gea had de nieuwe van der Sar kunnen worden.. Nu gaat hij zeker rond kijken zodra hij een keer op de bank beland..

Ik hoop niet dat thiago motta naar AC Milan gaat. Zal als interista toch een beetje pijn doen. Was de jaren dat hij bij ons speelde van groot belang. En waarom wil van Gaal opeens 2 keepers halen. Dan wordt valdes of krul 3e keeper waar zij niet op zitten te wachten. Dit is weer zo'n typisch gerucht die je dagelijks in de wandelgangen treft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren