Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Dijk heeft er nieuwe opties bij in Engeland

Laatste update:
/
Juventus kan tevreden terugkijken op de transferperiode tot dusver. Dat zegt Álvaro Morata, die de aanval versterkt zag worden met Mario Mandzukic en Paulo Dybala. “We hopen het komend seizoen goed te doen. We hebben in aanvallend opzicht nu meer opties en daardoor kunnen we verschillende spelsystemen toepassen. Mandzukic en Dybala zijn twee kampioenen”, reageert de 22-jarige aanvaller uit Spanje. (Sky Italia)
/
Jordan Veretout wordt mogelijk de volgende zomeraanwinst van Tottenham Hotspur. De 22-jarige middenvelder maakte in 2011 zijn debuut bij Nantes en speelde al meer dan 125 wedstrijden in het eerste elftal van de geelhemden. Mauricio Pochettino is erg van hem gecharmeerd en zou bereid zijn om een bod van vijftien miljoen euro uit te brengen. De voormalig international van Jong Frankrijk ligt nog tot medio 2017 vast. (L’Equipe)
/
Langzaam maar zeker vestigt Virgil van Dijk de aandacht van alle Engelse topclubs op zich. De verdediger werd al genoemd bij Arsenal, Southampton en Everton, nu zou ook Liverpool een bod willen doen. Liverpool overweegt vijftien miljoen euro over te gaan maken op de bankrekening van Celtic, maar de beste papieren lijken momenteel in handen te zijn van Everton. Daar moet Van Dijk de opvolger worden van John Stones. (Liverpool Echo)
/
Maximiliano López kan terugkeren naar de Primera División. De 31-jarige aanvaller staat namelijk in de belangstelling van het Real Betis van Rafael van der Vaart. Het is onduidelijk of de voormalig Argentijns jeugdinternational positief tegenover een transfer naar Andalusië staat. Hij heeft bij Torino nog een contract tot de zomer van 2016 en kwam eerder uit voor onder meer Barcelona en Real Mallorca. (Tuttosport)
/
Mario Gómez is bijna speler van Besiktas. De aanvaller komt waarschijnlijk maandag aan in Istanbul en tekent dinsdag dan een meerjarig contract, zo is de verwachting. De dertigjarige Duitser kan naar verluidt vier miljoen euro verdienen bij de Zwarte Adelaars. “Gómez onderhandelt inderdaad met Besiktas, maar dat is niet de enige club. Zijn zaakwaarnemers zijn ermee bezig”, zegt Fiorentina-voorzitter Mario Cognigni. (Radio Blu)
Virgil van Dijk moet zo snel mogelijk vertrekken bij Celtic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 juli 2015 om 00:36

van dijk is een van de weinige verdedigers die het maken in het buiteland

27 juli 2015 om 00:36

van oranje

27 juli 2015 om 00:42

Alleen heeft Van Dijk het nog niet gemaakt bij Oranje.

27 juli 2015 om 00:47

In Schotland. Die twee worden zeggen genoeg

27 juli 2015 om 00:50

@dutchgio
Gaat ook moeilijk als je nooit opgeroepen wordt, he...

Elke keer is het argument dat hij in een te zwakke competitie speelt... Hij wordt genoemd bij de absolute topclubs uit Engeland en dan snap ik dat je twijfels hebt, maar test hem tenminste 2/3 wedstrijden uit in Oranje om te kijken waar zijn niveau ligt. Deze jongen heeft zich prima staande gehouden tegen FC Barcelona. Ook bij FC Groningen (in de Eredivisie!) was hij 1 van de beteren.

Trouwens... Celtic doet hier alleen onder voor Ajax en PSV en ook niet eens heel veel. Je kan hem heus wel uittesten in een paar oefenwedstrijden. Hij heeft al 10x meer bewezen dan Bruma.

27 juli 2015 om 03:57

Ja en er werd ook geroepen dat Cillessen en Vlaar naar United gingen, Klaassen naar Dortmund en ga zo maar door. Als hij écht zo'n topper was zoals jij beweert had ie allang een toptransfer gemaakt en in Oranje gespeeld.

27 juli 2015 om 04:30

Je doet net alsof hij kansen heeft gehad en niks heeft laten zien, veel mensen willrn juist dat hij een kans krijgt.

Heeft zijn carrière genoeg vertraagd bij Celtic, ben benieuwd of hij het grote werk al aan kan..

Gomez, goeie spits voor Besiktas. Kan wss meer aan want hij was gewoon een topper bij Bayern. Scoorde er vol op los.

27 juli 2015 om 04:42

Precies de spits die we nodig hebben. Samen met Quaresma en Tore op de vlanken.

Hoop dat gomez de nieuwe pascal nouma word van besiktas, ik zou hem graag willen zien in het tenue van karakartallar !!!

Turkse liga wordt toch wel een mooie strijd volgend seizoen met al die transfers

Natuurlijk zwaar off topic deze vraag.. iemand een idee hoe het met die knul van een boerrigter gaat? Ik heb al 1 jaar lang niets gehoord over hem als het niet langer is.. speelt hij nog bij celtic?

27 juli 2015 om 11:12

Dan noem je me eens een naam. Derk Boerrigter. Nouja, het enige wat ik van deze man weet is dat hij eens door Celtic zelf is geschorst omdat hij een schwalbe maakte. Geen idee hoe het verder met hem gaat.

27 juli 2015 om 13:53

Speelt er nog steeds maar niet veel. Mede door blessures voor de rest weet ik het ook niet.

Professor doctor ingenieur Ackermans van Dijk wordt overal genoemd. Maar niemand wordt concreet. Met andere woorden, zo goed vinden ze hem niet.

Mooi, ook weer een potje met geld naar Willem ll dan.

Prima speler voor clubs van het kaliber Southampton en Everton. Nog niet goed genoeg voor de echte top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren