Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Valdés maakt deze maand overstap naar Istanbul

Laatste update:
/
Arsenal gaat zich mogelijk nog deze week versterken met Yoann Gourcuff. De 29-jarige aanvallende middenvelder zit sinds zijn vertrek bij Olympique Lyon zonder club en wordt al langere tijd begeerd door manager Arsène Wenger. Gourcuff zou een kleine 115.000 euro per week willen verdienen in Londen, maar het is de vraag of de club daarmee akkoord gaat. De spelmaker is ook in beeld bij Bordeaux, Stade Rennes, Guingamp en Montpellier. (beIN Sports)
/
Borussia Dortmund laat Sven Bender niet gaan. De middenvelder staat naar verluidt in de belangstelling van Tottenham Hotspur, maar trainer Thomas Tuchel vindt de 26-jarige Duitser te belangrijk. “Hij is een leider en een constante factor in onze selectie. Het is een genot om met hem te werken, want hij is een echte teamspeler. We zijn blij met hem en we gaan met hem verder”, klinkt het. Bender ligt nog tot medio 2017 vast. (BILD)
/
Victor Valdés lijkt alsnog naar Turkije te verhuizen. De doelman was naar verluidt in beeld bij Antalyaspor en staat nu op het verlanglijstje van Galatasaray. Het is niet bekend of Cim Bom de Spanjaard wil halen voor de basis of voor de bank: momenteel is Fernando Muslera nog de onbetwiste nummer één. Valdés ligt nog één jaar vast bij Manchester United, maar moet daar weg. (Sporx)
/
Juventus meldt zich bij Internazionale. De club uit Turijn is op zoek naar een concurrent voor Patrice Evra en slaagde er niet in Guilherme Siqueira of Alex Sandro van respectievelijk Atlético Madrid en FC Porto over te nemen. Juventus hoopt derhalve Danilo D’Ambrosio te contracteren. Trainer Roberto Mancini ziet in de 26-jarige Italiaanse vleugelverdediger, die nog drie seizoenen onder contract staat, geen basisspeler. (Tuttosport)
/
Nabil Bentaleb verlengde vorige maand nog zijn contract bij Tottenham Hotspur, maar wellicht maakt hij deze maand toch nog een transfer. De Algerijnse middenvelder is namelijk in beeld bij Paris Saint-Germain, dat een opvolger zoekt voor Thiago Motta. Eerder werden de namen van Sergio Busquets, Javi Martínez en Xabi Alonso nog genoemd, maar dat lijkt wel erg onrealistisch. (London Evening Standard)
Victor Valdés hoort basisspeler te zijn bij een grote club in Europa

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gourcouff naar Arsenal ja hoor, ze hebben nog niet genoeg middenvelders. Er hoeft maar 1 topspits te komen en Arsenal is er klaar voor!

On topic: valdes is denk ik nog te goed voor Galatasaray. Een subtopper in Europa zou mooi zijn

4 augustus 2015 om 00:44

Ze hebben met Muslera al een goeie keeper, ze hebben niks aan Valdes dus deze gerucht is een gerucht waar je niks aan hebt. Overigens zou ik Galatasaray ook wel inschatten als een sub-top in Europa. Doen het niet slecht in de CL enkel zijn ze niet goed genoeg om na de Ko's fases te overleven.

4 augustus 2015 om 08:10

Nee onder Europese subtop schat ik clubs als: Napoli, Dortmund, Atletico Madrid, Arsenal en Juventus. Galatasaray zit daar qua niveau onder, kijk maar naar Podolski die finaal mislukte bij Inter en ook bij Arsenal kon vertrekken en tot nu toe de grote aankoop is bij Galatasaray. Sorry maar de Turkse clubs zijn (nog) niet de subtop van Europa.

4 augustus 2015 om 12:12

Ik wist niet dat Arsenal Juventus en Atletico subtop waren... de 1e 2 zijn al jaren lang top clubs en Atletico doet de laatste 4 jaar toch behoorlijk mee... volgens mij zie jij maar 3 clubs als top clubs? Real, Barca en Bayern?

4 augustus 2015 om 12:47

Arsenal dat 2 maal een kwartfinale en de laatste 16 haalt bij de champions league. Atletico dat eenmaal de finale cl haalt, Juventus dat ook een jaar leuk mee doet. nee dat noem ik geen topclubs. Ik vind qua financiën, status en successen in heden en verleden: Manchester United, Chelsea, Barcelona, Real Madrid en Bayern München absolute top, alles wat daarna komt is een klasse lager. Dat moet je toch wel beamen.

4 augustus 2015 om 12:56

Man U dat al 3 jaar niks voorstelt vindt ik geen absolute top. Verder zie ik wel waar je naar heen gaat maar de subtop is toch meer Porto, Benfica, Sevilla, Lyon, Dortmund, Leverkusen... die richting. Jij scheert clubs als Arsenal, Psg, City neer als nietszeggende clubjes..

4 augustus 2015 om 17:08

Haal Chelsea maar uit je lijstje als topclub als je ze op dezelfde hoogte plaatst als Barca, Real of Bayern. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind ze namelijk wel wereld top samen met Arsenal, PSG, City, Atletico, Juve etc.

4 augustus 2015 om 00:44

En daar is hij wel goed genoeg voor?

4 augustus 2015 om 03:16

115.000 per maand.. Geloof ik niks van er zijn maar 4 spelers die bij Arsenal boven de 100.000 verdienen per week

4 augustus 2015 om 12:57

Walcott, Ozil, Giroud, Sanchez, Cech, Cazorla, Mertesacker en volgens mij Wilshere ook...ik denk dat ik iemand nog mis..

4 augustus 2015 om 07:29

Ik moet toch wel een beetje lachen om die Valdes hoor, ben je 1e keeper bij de beste club ter wereld en roep je dat je een andere uitdaging wilt en je beland in 2 jaar tijd in Turkije.

Is zijn eigen keus maar tis en blijft toch opmerkelijk.

4 augustus 2015 om 17:03

Valdes zijn actie om te vertrekken bij Barcelona begrijp ik tot de dag van vandaag nog steeds niet. Gewaardeerd door de supporters en de club en alsnog vertrekken bij een absolute topclub. Valdes heefr zijn eigen glazen ingegooid en zal denk ik nooit meer de nummer 1 keeper worden bij een absolute topclub. Pannenkoek

Die Valdes heeft toch de fout van z'n leven gemaakt.. is een geen goeie keeper, vond hem altijd matig bij Barca maar hij paste wel in het spel, is voetballend zeer goed en speelde daar ook al jaren.. is weg gegaan en niemand wil hem nu... iedereen realiseert zich hoe slecht hij is, enkel bij Ajax zou ie kunnen slagen want zij stellen ook voetballend vermogen op prijs, boven de keepers kwaliteiten maar die huwelijk zou ook never nooit worden aangezien die Valdes ook een dikke salaris eist.. hoe die dat doet weet overigens niemand.

4 augustus 2015 om 01:24

Altijd maar weer AJAX erbij halen... man man man, misschien is Messi ook iets voor AJAX, of CR7 misschien?

4 augustus 2015 om 07:09

Messi en ronaldo zijn ook wel iets voor ajax. Maar helaas niet haalbaar :D

Tsjua Gourcuff is helemaal niet nodig. Te veel Cam's.
Een Cdm heeft veel meer prioriteit, omdat Coqeulin een back up nodig heeft.

Wat heeft arsenal aan Gourcuff?! 😦

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren