Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Utrecht wil Heerenveen beroven van verdediger

Laatste update:
/
Roger Ibañez is akkoord met Al-Ahli over een meerjarig contract. De club moet het alleen nog eens worden met AS Roma over een transfersom voor de verdediger. (Fabrizio Romano)
/
Daarnaast moet ook Piotr Zielinski naar Saudi-Arabië komen. Al-Ahli legde voor de middenvelder al een officieel bod neer bij Napoli. (Fabrizio Romano)
/
Syb van Ottele geniet belangstelling van FC Utrecht. Door zijn nog jonge leeftijd zien de Domstedelingen veel rek in de 21-jarige verdediger van sc Heerenveen. (Leeuwarder Courant)
/
Chelsea overweegt de clausule in het contract van Tyler Adams te lichten. De Leeds United-middenvelder mag nu zijn club gedegradeerd is voor 23 miljoen euro vertrekken. (Daily Mail)
/
Real Madrid ziet Dusan Vlahovic als alternatief voor Kylian Mbappé. Juventus hoopt echter nog altijd een ruildeal met Chelsea over Romelu Lukaku te sluiten. (Tuttomercatoweb)
Is Syb van Ottele een goede aanwinst voor FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Utrecht zit toch best breed in the centrale verdedigers? Eventueel opvolger van van der maarel en viergever?

6 augustus 2023 om 14:29

Als je het van Vd Hoorn, Maarel en Viergever moet hebben, is het wel heel slecht. Kluivert, St. Jago gaan waarschijnlijk nog weg

Ik hoorde van de week dat Utrecht 42 contract spelers heeft voor het eerste elftal. Moeten ze niet eerst eens een paar spelers weg doen?

6 augustus 2023 om 14:01

Er zijn meerdere van die spelers die vooral voor jong Utrecht gaan spelen maar wel als selectie speler op contract staan. Daarbij gaan douvikas en booth waarschijnlijk nog vertrekken.

6 augustus 2023 om 14:30

Er gaat nog wel wat weg zoals De Keijzer, Boussaid, Kluivert en nog wat overbodige spelers. Met Douvikas, Booth gaan er waarschijnlijk nog 2 sterkhouders, maar daar zullen wel vervangers voor komen.

6 augustus 2023 om 17:37

32 spelers op dit moment. Maar de Keizer, Boussaid, Mahi, Douvikas en Booth zullen hoogstwaarschijnlijk vertrekken.
Utrecht heeft ook een selectie in de keuken kampioen divisie. Mensen vergeten dat als ze weer ergens lezen dat er een speler naar Utrecht komt.

Opbokken Utrecht! Ik heb veel vertrouwen in deze jongen en Feyenoord heeft ons andere talent, Zaal, al gejat. Jullie mogen Van Aken hebben

6 augustus 2023 om 13:48

Ik zie hem wel graag als verdedigende middenvelder speler. Heeft een goede pass, goed schot en kan verdedigen.

Ibanez is toch gewoon een topverdediger, die kan echt wel een stap hogerop in Italië of Spanje.

Type verdediger dat Utrecht nog zoekt. Mbuyamba zal te duur zijn.

Zou mooi zijn als het eens goed gaat vallen bij de fc.
Az/ajax/fey en psv zijn wat sterkhouders kwijt.
Het zou echt kunnen as seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren