Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: United wil Braziliaans talent van tien miljoen euro

Laatste update:
/
AS Roma is op zoek naar aanvallende versterkingen en heeft aangeklopt bij het Braziliaanse Gremio. De club van Kevin Strootman en Urby Emanuelson wil werk maken van de komst van Marcelo Moreno, maar lijkt diep in de buidel te moeten tasten. De 27-jarige Boliviaan is namelijk zeer geliefd bij zijn huidige werkgever en mag alleen vertrekken als de absolute hoofdprijs op tafel wordt gelegd. (Diverse Italiaanse media)
/
Lukas Podolski doet er goed aan om in januari een nieuwe club te zoeken. De aanvaller staat bij Arsenal vaak reserve en volgens de Duitse bondcoach Joachim Löw is dat funest voor zijn carrière. De keuzeheer heeft in een gesprek onder vier ogen te kennen gegeven dat hij Poldi in het vervolg mogelijk niet meer uitroept, tenzij de speler erin slaagt om in de winterse transferperiode een andere werkgever te vinden. (Daily Star)
/
De zaakwaarnemer van Douglas Coutinho heeft bevestigd dat zijn cliënt op weg is naar Europa om gesprekken te voeren met een drietal clubs, waaronder Manchester United. De twintigjarige aanvaller van Atlético Paranaense heeft ook een afspraak staan bij AS Monaco en Atlético Madrid en zal in januari de knoop doorhakken. De jonge Braziliaan moet ongeveer tien miljoen euro kosten. (Notícias do Dia)
/
Antoine Griezmann is in het shirt van Atlético Madrid nog niet de speler die hij was bij Real Sociedad, maar de fans hoeven zich niet ongerust te maken. De Frans international werkt hard en verwacht eerdaags de vruchten daarvan te plukken. 'Ik wist dat het tijd zou vergen om me hier aan te passen. De speelstijl is erg anders. Maar ik leer mijn ploeggenoten steeds beter kennen en begin weer vertrouwen op te doen", zegt Griezmann. (ESPN)
/
Luca Caldirola staat opnieuw voor een terugkeer naar zijn geboorteland. De Italiaan, ooit uitkomend voor Vitesse, is in beeld bij Fiorentina, Genoa en Sampdoria. Momenteel maakt de 23-jarige stopper deel uit van de selectie van Werder Bremen, maar daar is het voormalig toptalent lang niet altijd verzekerd van speelminuten. Ook Torino zou interesse hebben, maar dat is inmiddels alweer ontkend. (Tuttosport)
Lukas Podolski komt tekort voor het allerhoogste niveau

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

marcelo moreno was destijds bij shakhtar niet veel bijzonders (paste ook niet echt bij het spel van shakhtar)
leuk dat hij het in brazilie goed doet, vraag me wel af of het ook echt een versterking is voor AS Roma

15 november 2014 om 21:21

Off topic: Ik las dat CSKA Moskou Taarabt in de winter gaat overnemen en dat er al een voorcontract is getekend, weet iemand daar meer over, dan heeft CSKA wel een dodelijke voorhoede!

15 november 2014 om 21:28

geen idee, ivm buitenlander regel zou ik dit niet verstandig vinden en dzagoev speelt ook op die positie.

wanneer taarabt gewoon voetbalt is het wel een uitstekende speler natuurlijk.

15 november 2014 om 21:38

Hoe doet Tosic het bij CSKA?

15 november 2014 om 23:58

CL kijkende en Servische nationale team doet die het uitstekend

Poldi is van Arsenal en blijft voorlopig van Arsenal hoop ik.

Hmm opmerkelijk er zou eerder moeten taan Van Gaal wil van Braziliaan af
Lijkt me niet een nodige transfer denk dat ze vol hun pijlen op de achterhoede moeten richten.

Ach ja ,nog een aanvaller bij Man U
Het is tijd dat die verdediging een stuk ervaring erbij krijgt!

16 november 2014 om 08:43

In de zomertransferperiode kon hij ramos en silva halen maarja van gaal wil een sterkere voorhoede als er geen verdediging is is er ook geen aanval

Poldi is te sloom voor de linksbuiten moet denk ik gwn op 10 of als 9

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren