Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: United trekt 48 miljoen uit en blijft met geld smijten

Laatste update:
/
Het huis van David de Gea in Engeland staat momenteel te koop. Dat wijst erop dat de Spaanse doelman komende zomer dan echt de overstap naar Real Madrid gaat maken. (The Sun)
/
In navolging van Chelsea en Manchester United heeft ook Paris Saint-Germain zich gemengd in de strijd om Kylian Mbappé. De club uit Parijs heeft veertig miljoen euro over voor het goudhaantje van AS Monaco. (The Sun)
/
Manchester United gaat komende zomer 48 miljoen euro op tafel leggen om Eric Dier van Tottenham Hotspur te halen. The Spurs halen dan Michael Keane van Burnley als vervanger. (Sunday Telegraph)
/
Ronald Koeman sprak persoonlijk met Marko Arnautovic teneinde hem te overtuigen van een transfer naar Everton. De Oostenrijker opteerde uiteindelijk voor een langer verblijf bij Stoke City. (The Sun)
/
Liverpool wil zijn defensie van een kwaliteitsinjectie voorzien en heeft zijn oog nu laten vallen op Andrew Robertson. De stopper van Hull City moet zo'n tien miljoen euro kosten. (Scottish Mail)
/
Federico Bernardeschi staat voor een fraaie transfer. De vleugelspeler van Fiorentina wordt nauwlettend in de gaten gehouden Chelsea, dat vijf miljoen euro over heeft voor zijn diensten. (Sunday Express)
Is Eric Dier 48 miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk, 5 miljoen voor Bernadeschi....Daar haal je vast en zeker 1 van de grootste talenten van Italie mee binnen.

Hahaha 40 miljoen om het grootste talent in Europa, een van de topscorers in de top 5 competities naar een directe concurrent te laten vertrekken. Lijkt me een goede deal hoor

1 april was alweer een tijdje geleden The Sun en de Sunday Express. Gelukkig heet dit de wandelgangen want deze twee berichten hoeven we totaal niet serieus te nemen.

5 miljoen voor Bernardeschi? Ik denk dat er een nulletje wordt vergeten want dit is Ãâ©ã£â©n van de grootste Italiaanse talenten op het moment en presteert prima bij Fiorentina. En dan nog het bericht over Mbappe... als Martial voor 70 miljoen wordt verkocht door Monaco dan levert Mbappe nog wel ietsje meer op. Daarnaast is Monaco echt niet van plan om hun directe concurrent te voorzien van de parel van de talenten die nota bene ook nog eens Frans is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren