Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (8/8): United gaat laatste gesprek aan met back

Laatste update:
/
De stand op de ranglijst in de Bundesliga is niet het enige probleem van Hamburger SV. De toekomst van de Traditionsverein wordt eveneens bedreigd door de torenhoge schuld die HSV heeft. De leden van de club zullen op 25 mei moeten stemmen voor een structuurwijziging, waarbij de profsectie los kan worden gemaakt van de rest van de vereniging. Gebeurt dat niet, dan komt de proflicentie in gevaar. (Doppelpass)
/
Daniel Van Buyten kan in de nadagen van zijn carrière nog een volledig seizoen spelen. Bij Bayern München is de Belg niet meer dan een kracht voor de breedte, maar bij 1. FC Köln komt hij in aanmerking voor een basisplaats. De 36-jarige mandekker heeft al een aanbieding uit Keulen binnen: een eenjarig contract met een optie voor nog een jaar. Van Buyten mag transfervrij weg bij Bayern. (Kölnische Rundschau)
/
Manchester United gaat volgende week voor de laatste keer om de tafel met Patrice Evra. De 32-jarige linkerverdediger heeft een aflopend contract en de club is bereid diens weeksalaris van 100.000 euro per week te verhogen. Als de Fransman niet akkoord gaat, richten David Moyes en consorten hun pijlen op Leighton Baines van Everton. In de zomer bracht United nog een miljoenenbod uit op de Engelsman. (Goal)
/
Loïc Rémy heeft prachtige opties in Engeland en Duitsland, maar nu ook in Spanje. De door Queens Park Rangers aan Newcastle United verhuurde spits kan aan de slag bij lijstaanvoerder Atlético Madrid. In de Spaanse hoofdstad wordt hij gezien als mogelijke opvolger van Diego Costa. De Fransman wordt ook gevolgd door clubs als Arsenal, Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund. (Sky Sports)
/
Jorginho mag onder geen beding weg bij Napoli. De 22-jarige spelmaker meldde zich in januari bij i Partenopei en hij tekende een contract tot medio 2018. Manager Rafael Benítez is zelfs bereid om Blerim Dzemaili en Valon Behrami van de hand te doen, als Jorginho maar kan blijven. De in Brazilië geboren Italiaan kende zijn grote doorbraak bij Hellas. (Diverse Italiaanse media)
Moet Manchester United alles op alles zetten om Patrice Evra te behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler maar als hij niet perse wilt zal ik gewoon voor Baines kiezen

Goede back, maar is onderhand over zijn beste tijd heen. Dus misschien Baines of die back van Southampton halen.

Tijd om evra gewoon te laten gaan en een jong goed linksback tehalen

Moreno van Sevilla nemen! Kijk maar op youtube, geweldenaar. Fysiek, aanvallend en verdedigend goed. Zie hem er al spelen.

15 april 2014 om 21:23

Moreno kennen we nog wel van zijn az tijd, was in zijn az tijd redelijk tot goed, maar het is nu wel een goede verdediger geworden.

15 april 2014 om 21:29

Hij bedoelt waarschijnlijk Alberto Moreno.

15 april 2014 om 21:30

Is dat dezelfde?

15 april 2014 om 21:45

Thijs: nee er is ook nog een Hector Moreno

15 april 2014 om 22:43

Ik bedoel niet de Moreno van espanyol, maar die van Sevilla!
Wat Ajaxcunian zegt dus.

16 april 2014 om 09:10

Grootste mogool ben je zeg

Wat voor beleid is dit, laat Evra gewoon gaan veelste matig geworden en haal Shaw of Coentrao. Waarom in vredes naam weet Baines, Coentrao is beter en jonger. Shaw heeft meeste potentie.

15 april 2014 om 21:58

Haal dit, haal dat. Misschien willen die spelers wel helemaal niet nar een club die volgend jaar waarschijnlijk niet eens Europees speelt.

15 april 2014 om 22:00

Misschien willen spelers wel naar een club die de grootste is op aarde net zoals Juan Mata, of naar een club waarbij je veel geld kan verdienen en naar een club dat van plan is om te herbouwen. Dat ene seizoen geen CL is niet zo een ramp als je weet dat er een kans is dat ze de jaren daarna gestructureerd CL kunnen spelen.

15 april 2014 om 22:23

Grootste op aarde? Dream on jongen. Maak je maar op voor 7 magere jaren.

15 april 2014 om 23:05

Ik bedoelde een van de grootste. Wat je zegt is niet relevant.

Aangezien evra al 32 isen baines 30 is zie ik liever moreno,shaw of sanrton

Evra is een absoluut drama tegenwoordig en geen schim van de wereldklasse verdediger die het vroeger was.

Tis gewoon elke wedstrijd je hart vast pakken dat Evra weer niet compleet blundert en uit positie is.

16 april 2014 om 12:31

Oud maar goud heb jij die goal gezien die in de kruising ging
Bij de CL

Ligt het aan mij of stond enkele dagen geleden exact hetzelfde artikel in de wandelgangen?

Ik vind Rémy een goede spits maar of hij nou een goede vervanger is voor Costa? Ik betwijfel het. Hij is veel minder effectief dan Costa. Hij is ook minder sterk en lang. Maar hij is wel snel en heeft veel werklust. Hij komt daardoor zovaak in scoringspositie dat hij er altijd wel eentje maakt. Voor dit Newcastle is hij ideaal. Maar ik denk niet dat hij een geschikte opvolger is van Costa.

Van Buyten in een ton met een hoepeltje erom,
Van buyten, van Buyten,
En in Munchen ving hij duiten,
Veel duiten.

En die ton die viel in Köln.

United heeft het geld om goed de bezem erdoor te halen. Ik zie valencia, evra, cleverly het liefst vertrekken. Ik denk wel dat het halen van Cavani niet direct alle problemen oplost.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren