Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Turks international geeft Barcelona nul op het rekest

Laatste update:
/
Heel, heel voorzichtig begint het erop te lijken dat het verstandshuwelijk tussen Manchester City en Manuel Pellegrini op de klippen loopt. De oefenmeester zegt steevast geen druk te voelen en zijn contract uit te zullen dienen, maar wie tussen de regels door leest en luistert, weet beter. 'Napoli?", reageert zijn zaakwaarnemer. "Manuel heeft Italiaanse roots en hij houdt van die stad en van het land. Wie weet." Wordt dus vervolgd. (Radio CRC)
/
Trainer Dieter Hecking van VfL Wolfsburg houdt geen rekening met een vertrek van Kevin De Bruyne. “Ik denk dat hij baat zou hebben bij een extra jaar in de Bundesliga. Dat zou ik in ieder geval graag willen. Kevin voelt zich goed en is bezig aan een uitstekend seizoen. Het is duidelijk dat hij bij ons in zeer, zeer goede handen is. Ik zie niet gebeuren dat hij in de zomer weggaat”, heeft Hecking zich laten ontvallen. (Daily Express)
/
Hakan Calhanoglu schijnt geen zin te hebben om de overstap te maken naar Barcelona. Volgens zijn zaakwaarnemer Bektas Demirtas ziet de aanvallende middenvelder van Bayer Leverkusen het niet zitten om naar het Camp Nou te verkassen. “Barça heeft contact met me opgenomen, maar we zijn niet geïnteresseerd. Hakan heeft alles wat hij nodig heeft bij Bayer”, beweert de belangenbehartiger. (Daily Express)
/
Hij kreeg al drie jaar geen basisplaats meer bij Juventus, maar Simone Pepe weet nog niet zeker of hij weg zal gaan. Het lijkt wel zeker dat hij vertrekt, maar Pepe is terug van een blessure en hij wordt steeds fitter. “Ik ben na acht maanden afwezigheid weer helemaal terug. Als het moet ga ik rondkijken, anders blijf ik bij Juventus. Ik wil er nu nog niet over nadenken”, zegt de 23-voudig international van Italië. (Sky Italia)
/
Het lijkt niet de vraag of Xavi vertrekt bij Barcelona, maar naar welk land en welke club hij vertrekt. De middenvelder zelf lijkt er toch wat anders over te denken, want hij heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. De 35-jarige heeft een verbintenis tot medio 2016 en hij vindt komende zomer snel genoeg om een knoop door te hakken. Xavi wordt sterk in verband gebracht met een avontuur in de Verenigde Staten. (Sport)
Hakan Calhanoglu is goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is gewoon een nette manier van zeggen dat hij voor Atletico is natuurlijk, of die andere ploeg uit Madrid.

13 maart 2015 om 21:09

Hoe oud is ie?

13 maart 2015 om 21:15

21 jahre alt

13 maart 2015 om 21:15

21 ofzo

13 maart 2015 om 21:18

Of een slinkse manier om zijn speler zelf in verband te brengen met Barca om een betere contract eruit te spelen bij Leverkusen of interesse op te wekken bij andere grote clubs.

qaqa79 dan nog kan je gewoon voor Barca tekenen want wie zegt dat die andere 2 ploegen ooit interesse gaan tonen?

Barca heeft Rakitic net gehaald en die doet het niet slecht.

13 maart 2015 om 21:54

Ik dacht dat het om Kazim Kazim ging.... Jammer hoor.

Een stap naar Barcelona is misschien nog te vroeg

Eindelijk een slimme speler die niet gelijk de overstap maakt naar de wereldtop gewoon blijven waar jij de smaakmaker bent!

13 maart 2015 om 21:22

Ik ben meer gecharmeerd van Son Heung-min eigenlijk. Leverkusen heeft hun eigen transferrecord verbroken door hem te kopen van Hsv, maar HSV had nu waarschijnlijk niet ergens onderaan gebungeld als ze Son nog hadden.

Dat is typisch een speler waarvan ik verwacht dat hij de Europese top nog haalt. Hij scoort niet alleen veel, maar laten we vooral niet te vergeten dat hij heel interessant is voor commerciele doeleinden.

13 maart 2015 om 22:39

Prachtspeler inderdaad die Son, vond het jammer dat hij niet kwam toen Spurs in verband werd gebracht met hem want ik wist dat het een goeie speler was. Hadden we toch veel meer aan gehad dan Soldado...

Hij weet dat hij sowieso geen basisplaats gaat krijgen

Dit is een goed teken van Calhanoglu,wil zich nog bij Leverkusen doorontwikkelen.

Lijkt me moeilijk om nee te zeggen tegen Real of Barca,maar voor je ontwikkeling is het het beste.

14 maart 2015 om 08:17

Is vrienden met Arda dus het kan zijn dat hij naar Atletico wilt, mocht hij naar Spanje willen. Hopelijk blijft hij bij Bayer04. Hij ontwikkeld zich er prima.

Waarom zal die? Bayer Leverkusen isveel mooier dan Barcelona. Haha althans das mijn mening dan. Komt ook nog wel iets tekort voor Barca denk ik.

Ik heb het gevoel dat Hakan ook een topspeler wordt. Mooi dat hij voor Turkije heeft gekozen. Dat hij niet meteen naar de top gaat is wel slim. Bij Barca zou hij sowieso een speler voor op de bank zijn. Nuri Sahin maakte die fout dus wel door naar Real te gaan, waar hij bijna altijd op de bank zat.

Barça moet Kevin de Bruyne halen. Of Arda Turan.

Mag van mij naar liverpool komen kan hij met zijn oude vriend can spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren