Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/6): Tottenham staakt de strijd en wendt zich tot Ajax

Laatste update:
/
Espanyol kan een langere huurperiode van Samuele Longo op de spreekwoordelijke buik schrijven. Internazionale is niet ontevreden met de ontwikkeling van de twintigjarige jeugdinternational van Italië en wil hem na dit voetbaljaar terug. De clubleiding van Espanyol smeekt om een extra seizoen, maar daar lijkt Inter-voorzitter Massimo Moratti toch echt geen zin in te hebben. (Diverse Italiaanse media)
/
Shinji Kagawa speelt nog maar net voor Manchester United, of hij wordt alweer in verband gebracht met een vertrek van Old Trafford. “Barcelona of Real Madrid? Daar heb ik eigenlijk nog nooit aan gedacht. Paris Saint-Germain? Een goed team dat dit jaar alleen maar beter zal worden. Bovendien is Parijs een prachtige stad. Maar geloof me, voorlopig richt ik me alleen op Manchester United”, zegt de Japanner. (L’Équipe)
/
Ajax kan een bezoekje verwachten van scouts van Tottenham Hotspur, nu die club het heeft opgegeven om Joao Moutinho los te weken bij FC Porto. Moutinho blijkt onhaalbaar en manager André Villas-Boas richt nu alle pijlen op Christian Eriksen. Ook de naam van Willian valt nog altijd in Noord-Londen, maar de spelmaker van Shakhtar Donetsk is waarschijnlijk een stuk duurder dan Eriksen. (A Bola)
/
Partizan Belgrado heeft totaal geen behoefte aan buitenlandse belangstelling voor Nikola Ninkovic en Lazar Markovic. De aanvallende middenvelder zou gevolgd worden door Tottenham Hotspur en Lazio, terwijl de spits nauwlettend in de gaten wordt gehouden door Liverpool, Internazionale en Dynamo Moskou. “Wij zitten financieel prima, dus we houden ze in januari hier”, waarschuwt directeur Ljubisa Tumakovic. (B92)
/
Barcelona en Sabadell slaan de handen ineen. De Catalaanse topclub en de nummer zeven van de Segunda División zijn nagenoeg buren en zijn bereid samen te werken. Barcelona heeft vanaf nu de eerste keus uit toptalenten van Sabadell en laatstgenoemde club krijgt daar leerzame stof voor terug: het krijgt instructies van Barça om beter te worden. Bovendien wordt er een oefenduel gearrangeerd. (Diverse Spaanse media)
/
Vicente del Bosque vindt dat Arsenal en Santi Cazorla afgelopen zomer ieder een goede keus maakten. “Net zoals bij Cesc Fàbregas zie ik dat sommige spelers zich verbeteren, wanneer ze na veel jaren in de ene competitie vertrekken naar een andere. Ze groeien daardoor op veel niveaus: intellectueel, cultureel en voetballend. Ik ben zo blij dat Santi nu bij Arsenal met Arsène Wenger werkt”, aldus de bondscoach. (L’Équipe)
/
Vorig seizoen nog vierde, nu teleurstellend tiende na zeven wedstrijden: het draait nog niet bij Borussia Mönchengladbach. Directeur voetbalzaken Max Eberl predikt echter rust richting de supporters en de media, zeker nu er ruzie in de tent zou zijn tussen Granit Xhaka en Marc-André Ter Stegen. De Zwitser vond dat Ter Stegen tegen hem praatte op een manier die niet kon, die zelfs zijn ouders niet bezigen. (Tagesanzeiger)
/
Eberl stelt dat het een storm in een glas water is. “Granit is twintig jaar, probeert zichzelf te manifesteren in een grote competitie. Hij is ambitieus en misschien wat boos dat het nog niet loopt zoals hij gedacht had. Maar dat geeft niets, vind ik. Wij houden wel van spelers die barsten van de ambitie.” Wat was er nou precies gebeurd? Ter Stegen schreeuwde iets naar Xhaka, toen die met de pers in gesprek was. Da's alles. (Tagesanzeiger)
Tottenham Hotspur komt te vroeg voor Christian Eriksen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Tottenham helemaal geen verkeerde ploeg is voor Eriksen is om zich verder te ontwikkelen, alleen ik denk dat Ajax wel een paar centen wil zien en als ik Ajax was zou ik nu gewoon eens de Portugese strategie toepassen. Gewoon melden dat hij 25 miljoen kost en anders blijft hij lekker in Amsterdam. Als een ploeg hem dan nog steeds zo graag wil hebben kan je eventueel onderhandelen en 20 miljoen vangen, wat voor Eriksen een prima bedrag is.

15 oktober 2012 om 17:06

Ja precies, Eriksen is een geweldig talent en als je ziet wat er tegenwoordig al betaald wordt voor nog best magere spelers, dan kan Ajax gewoon rustig de hoofdprijs vragen. Hoe lang loopt dat contract van hem nog eigenlijk? Want anders kunnen ze hem een jaartje openbreken ofzo en dan in de zomer de volle hoofdprijs vragen.

15 oktober 2012 om 17:16

Zijn contract loopt tot medio 2014, dat is het enige wat je kan opbreken als Eriksen niet wil verlengen en je volgend jaar gaat onderhandelen. Een jaar later loopt hij namelijk gratis weg en dan is er, als hij zich goed door ontwikkelt, gewoon 20 miljoen euro door je neus geboord.

Kijken of je het contract kan openbreken tot aan 2016 lijkt me het beste, en anders gewoon deze winter of aankomende zomer wegdoen voor een goede prijs en niet akkoord gaan met 10 miljoen.

15 oktober 2012 om 18:11

Eriksen vind ik nog steeds het grootste talent van de NL competitie. Zo jong en dan toch nog zo belangrijk voor Ajax met heel veel middelmatige spelers om hem heen. Als ik hem was zou ik mijn contract verlengen en pas over 2/3 jaar gaan.

15 oktober 2012 om 18:49

Ben ik met jou eens hoor. Veel mensen zeggen dat hij de status van talent is ontgroeid maar dat slaat nergens op. Naar mijn mening heeft de term talent niks mee te maken hoe oud je bent of het feit dat je al een paar jaar op het hoogste niveau speelt. Een talent is voor mij iemand waar nog rek in zit en die nog (flink) beter kan worden.

Dus ik dat kader vind ik Eriksen nog steeds een talent. De jongen is 20, werd vorig jaar al 5e in het grootste talent van Europa achter Gotze, Thiago, Wilshere en nog iemand waar ik nu even niet op kom. Het feit dat je 5e wordt in zo'n verkiezing zegt toch wat.

Eriksen moet gewoon nog flink wat stappen maken en is nog lang niet uitgeleerd bij Ajax. Als ik hem was zou ik toch nog minimaal 2 seizoenen bij Ajax blijven. En tegen die tijd heeft Ajax zijn opvolger Andersen/fischer ook gelijk klaar staan.

Verder hoop ik wel dat Ajax heeft geleerd van haar fouten. Die ze met van der Wiel en Vertonghen hebben begaan door niet op tijd hun contract te verlengen. Dat heeft Ajax de nodige miljoenen gekost. Ajax moet Eriksen nu verlengen want van de zomer heeft hij nog maar een contract voor 1 jaar. Dus kan je komende zomer al in een Vertonghen/van der Wiel situatie verkeren waardoor je opeens misschien wel akkoord moet gaan met 9 miljoen waar je normaal misschien wel 16/17 miljoen had kunnen vangen. Dus Marc, snel om de tafel met dit talent.

Zou een goeie keuze zijn mooie grote club, ben echt benieuwd voor hoeveel Eriksen zal gaan.hij heeft na dit seizoen nog maar een 1jarig contract dus zal Ajax helaas geen jackpot ontvangen. Ik denk dat het iets van 14 miljoen euro hooguit gaat worden.

15 oktober 2012 om 17:09

Als Eriksen zijn niveau niet wat omhoog schroeft, mag je blij zijn met 10 miljoen... Vind hem zeer matig spelen de laatste tijd.

15 oktober 2012 om 17:13

Zo kan het gaan een paar jaar geleden wilde United hem voor 30 miljoen kopen nu mag je inderdaad blij zijn met 10 miljoen.

15 oktober 2012 om 18:23

Natuurlijk jongens, er is een verschil tussen waarde en wat er gevraagd word!
Daarbij heeft hij nog altijd de potentie om van europees top niveau te worden.
Hij is pas 20(21?)
Dus kom niet aan met dat hij het niet heeft laten zien.

15 oktober 2012 om 20:25

Waarom niet? Hij heeft het gewoon niet laten zien. Daar kijken clubs naar, niet enkel naar potentie.

15 oktober 2012 om 22:39

Geloof me, zo werkt het niet(zie Carrol,) potentie ...
Hij heeft het wel laten zien, alleen verwachten mensen teveel en hij blijft op dit moment steken in zijn ontwikkeling.
Hierdoor valt iedereen over alles en nog wat wat met eriksen te maken heeft.

Wel nee Eriksen heeft niks te zoeken in Engeland , heeft het in Nederlandse competitie al moeilijk maar als Ajax m kan verkopen zou ik het doen deze jongen word namelijk niet beter zit op z'n niveau . Zal nooit een speler worden die een team draagt dus klaar

15 oktober 2012 om 18:11

Nee, en wat doet hij dan met het nationale elftal. Hij heeft zich al bewezen, dus.

15 oktober 2012 om 18:28

Nee...elk jaar 8 goals + 16 + assists... nee hij faalt zeker in Nederland.
Kom op man doe je gekleurde bril af.
En waarom moet hij een dragende spelers worden? het is geen Ronaldo, Gerrard of wat dan ook.

15 oktober 2012 om 22:53

Geloof dat je het niet snapt ik zeg niet dat ie uit moet groeien tot dragende speler dat doet Ajax !!!! Ik zeg alleen dat ie niet beter word te weinig pit en af en toe afwezig dus .

15 oktober 2012 om 23:05

Dat snap ik, maar dat kan nog komen/verbeteren hij is, nogmaals, pas 20.

grootste talent van nederland lach me dood

er is 1 talent die de top kan halen en dat is maher

15 oktober 2012 om 17:23

Beetje voorbarig Imo, Depay laat op mij ook een erg goede indruk achter en Denswil is ook zeker een groot talent.
Wel ben ik het met je eens, dat Eriksen op dit moment echt niet meer het grootste talent van Nederland is.

15 oktober 2012 om 17:53

Zullen we even wachten tot Denswil pakweg een wedstrijd of 25 heeft gespeeld voordat we die alweer de stempel geven van toptalent? Fischer deed het ook zo fantastisch maar viel ook genadeloos door de mand bij zijn debuut. Dat wil niet zeggen dat die jongens er niet gaan komen, integendeel, alleen is het toch nog wel een stap van Jong Ajax naar Ajax 1.

15 oktober 2012 om 18:31

Sinds wanneer val je door de mand bij de debut tegen een topclub in Nederland?
Die jongen speelde zijn eerste wedstrijd voor Ajax 1(officieel)
Wat je hier verkondig is onzin.
Denswil is gewoon in Nederland een van 'de' toptalenten!
JE volgt hem niet blijkbaar, in de Nextgen was hij veruit de beste Cv!
Ook veltman is een goede speler alleen geen toptalent.

15 oktober 2012 om 18:29

Ik ben niet van de statistieken normaliter... maar Eriksen heeft betere statistieken dan Adam Maher.
Beide vind ik super spelers en beide kunnen de top halen.
Beide zijn lichtgewichten en zullen het dus tegen grotere tegenstanders moeilijker krijgen.

Als Tottenham wil groeien en voor het kampioenschap wil gaan moeten ze zeker niet Eriksen halen. Deze jongen heeft totaal geen toegevoegde waarde. Eriksen heeft een slecht schot, een draaicirkel van een vrachtwagen en is traag als dikke stront. Als Tottenham niveau wilt moeten ze spelers zoeken van het niveau Götze. Ik hoop niet dat Tottenham dit serieus overweegt.

15 oktober 2012 om 17:17

Misschien groeit Eriksen wel uit tot een topper daar bij de Spurs zou zomaar kunnen.het is een klasbak.natuurlijk kan het altijd beter ,maar als we Zidane als standaard nemen voor een nummer 10 dan voldoet geen een nr 10 meer.

15 oktober 2012 om 17:34

draaicirkel van een vrachtwagen? LOL

15 oktober 2012 om 17:51

Dat vind ik allemaal wel meevallen zwieberdal, als hij zich nog wat kan door ontwikkelen bij Ajax is hij echt van toegevoegde waarde bij Tottenham. Met zijn techniek en spelinzicht alleen al moet dat zeker lukken.

15 oktober 2012 om 18:34

Gotze kost ook aardig wat duurder, Ik denk dat BVB tegen de 40 miljoen voor hem vraagt.
Eriksen heeft zeker potentie... hij is pas 20.
Draaicrikel van.... Ach vanaf hier neem ik je niet meer serieus?
Chris is pittig snel, kan goed dribbelen, goede passes, loopt enorm veel.
Maar gelukkig ben je de scout van de spurs...jij weet het beter dan alle scouts in Europa die lyrisch over hem zijn.

15 oktober 2012 om 19:14

Voor Götze is Tottenham geen verbetering. Als hij vertrekt dan wordt het eerder iets als Chelsea, Man Utd of Man City. Ter vergelijking, Kagawa ging naar Utd en is daar een basisspeler, en Götze is ongeveer even goed en nog een stuk jonger.

15 oktober 2012 om 22:41

Nee maar ik neem hem als voorbeeld qua potentie, kwaliteit.
Tel daar bij op dat Hij al in een topcompetitie speelt...bij een topteam.
Dus BVB heeft alle recht om een mooi bedrag te vragen!

hahaha hoor hier bedragen van 20 miljoen. Ajax mag al blij zijn als ze 10 miljoen krijgen, wat een overschat eeuwig talent zeg ... pfoe. Wanneer heeft hij een half jaar constant (een 7/8) gepresteerd. Ik zal me doodlachen als deze overschatte talent voor meer dan 16 milj euro wordt verkocht. Kom maar op met de minnetjes

15 oktober 2012 om 18:37

Redelijk slecht...
Volgens mij vinden alle niet objectieven hier dat elke speler van Ajax gehyped word.
Rustig want over een paar jaar kunnen wij zeggen dat Maher gehyped word, dat Depay gehyped word.
Kom op man, elke keer word er wel iemand gehyped... die het vervolgens wel red!
In de tijd van Sneijder en Raf v/d V. zeiden ook velen dat het lichtgewichten waren(debut periode) en kijk waar ze nu staan/stonden.

€15 miljoen en Tottenham mag hem hebben.....dan kunnen Fischer & Andersen gelijk doorstromen naar het 1ste van Ajax.

15 oktober 2012 om 20:42

Anders zetten we gelijk heel ajax d1 erin. Haal Eriksen er maar is uit bij Ajax en ik ben er zeker van dat het niet zoveel beter word. Vorig seizoen 17 assists en 7 doelpunten. Wat wil men nog meer? Ik denk dat Eriksen beter functioneert op 10 ipv lm. Daarnaast mist Ajax een lopende speler ala Serrero op dit moment, denk dat hij dan nog veel meer met pasjes kan strooien. Wat Eriksen wel moet doen is wat vaker het krachthonk in, hij word nu veel te makkelijk van de bal gezet.

Eriken komt echt wel aan een mooie club alleen moet ie niet meteen naar een Ueropese topvclub gaan.beter veilig naar een subtopper ala Newcastle,everton,aston Villa ,spurs,sevilla,atletico M,valencia ,schalke,dortmund,hsv dat soort mooie clubs en misschien in de toekomst naar de top.

15 oktober 2012 om 17:30

Dat je Borussia Dortmund in een rijtje met Hamburger SV en Aston Villa noem is gewoon kortweg dom...

15 oktober 2012 om 17:33

Ja maar Dortund is geen europese toploeg vandaar ze doen het leuk tot nu toe in de championsleauge maar hadden ook alle geluk tegen Ajax.

15 oktober 2012 om 17:37

En tegen Manchester City alle pech

15 oktober 2012 om 17:54

Wat is geluk? Ondanks een paar kansen voor Ajax waren ze voetballend gewoon beter en heeft Vermeer ook een aantal zekere doelpunten voorkomen.

15 oktober 2012 om 20:52

Daarvoor heb je een keeper op doel staan dus je argument kan de prullenbak in. Dortmund presteert momenteel matig dus het is geen europese topploeg.

on: eriksen is een groot talent, maar hij kan de kar niet in zijn eentje trekken. Het zou mooi geweest zijn als we een ervaren rot naast hem hadden staan die veel wind uit zijn zeilen neemt.

15 oktober 2012 om 21:10

@rvandoor

Dus dan is AC Milan dat ook niet meer?

Eriksen is gewoon een goede voetballer alleen hij heeft slechte spelers om zich heen , en als passer is dat cruciaal , zie Xavi bijvoorbeeld , ook een passer , in het begin van zijn carriere had hij mindere spelers om zich heen dan dat hij nu heeft , toen was hij niet eens echt bekend.
Nu die een goed elftal om zich heen heeft , speelt hij heel goed , en is hij een van de bekendste spelers ter wereld.
Zo een speler is Eriksen ook , een zeer goede passer , goede overzicht , maar weinig scorend vermogen ,

15 oktober 2012 om 17:33

eriksen was gewoon naast janssen en anita gewoon top 2de seizoenshelft. Middenveld loopt gewoon niet met de jong en poulsen. Ik denk dat wanneer serero weer fit is en hij wordt op de plek van de jong opgesteld, dat eriksen veel beter gaat spelen. Vormden een mooie koppel aan het begin van dit seioen

15 oktober 2012 om 17:57

Qua statistieken heeft hij vorig jaar een uitstekend seizoen gedraaid, toch heb ik veel wedstrijden van Ajax gezien en zelden het idee gehad dat hij Ajax bij de hand nam of dat hij echt een bepalend figuur was in het elftal. Had meer het idee dat de wederopstanding van Ajax kwam door Anita, Vertonghen en Janssen. Maar goed, dat is de bescheiden mening van een Az'er ;-)

15 oktober 2012 om 18:39

De jong gaat nog wel, maar ondanks dat Poulsen verdedigend goed is en zijn passes prima zijn, is hij te verdedigend ingesteld.
Met Anita...die continue naar voren ging hadden we meer voetbal in het spel.
Nu is dat wat minder en moet siem dat oplossen, en siem is meer een schaduwspits ...dus die achter de spits moet voetballen.

Hierdoor kan Eriksen ook niet optimaal spelen.

Edit;
Er zit iemand mij te stalken, bij alle posts 1 rood duimpje.
Ik respecteer je mening, maar dit slaat nergens op.

voor nu is 15 miljoen een realistische prijs vind ik
hopeleijk verlengt hij zijn contract

@zwieberdal,
Jij hebt echt totaal geen verstand van voetbal , als er een iemand die geen draaicirkel van een vrachtwagen heeft is Eriksen het wel.. je weet volgens mij niet eens waar je over praat.

Eriksen is noujuist een wendbare speler , met een hoop Techniek , maar hij mist scorend vermogen , en is af en toe te laks .. maar wat jij over Eriksen schrijft is echter lachwekkend ..

Ik denk dat Tottenham is leuke uitdaging is voor Eriksen. Een speler als Eriksen kan andere spelers beter maken met briljante pasjes en erg sterk spel inzicht. Ik denk dat Tottenham die ideale stap is naar de top, wat Eriksen naar mijn inziens zeker aan kan.

Eriksen is nog niet klaar voor het grote werk Sneijder maakte op zijn leeftijd ook nog geen furore dat kwam pas op zijn 21 en 22ste. Als ik Eriksen was bleef ik mooi bij Ajax hier heeft hij de tijd om zich te ontwikkelen bij Tottenham en Liverpool heb je die garantie niet. Zou hij over 2 jaar de bepalende man van Ajax zijn dan speelt hij daar gewoon in de basis zie Suarez Vertonghen.

eriksen zou nog een, twee jaar bij ajax moeten door ontwikkelen en dan is ie klaar voor de premier league.
naar mijn mening.

Ik denk dat William minder getalenteerd is dan Eriksen. Ajax moet zijn poot stijf houden en gewoon 20 tot 25 miljoen vragen. Het is wel veel maar als je wil bouwen aan de toekomst moet dit wel. Je moet talentvolle spelers behouden!

Ook wel logisch ik denk dat die Mouthinho onbetaalbaar is ,hij is net sinds 2 jaar van Sporting overgekomen naar Porto ,die zullen minimaal 50 miljoen vragen.met Eriksen ben je spekkoper, plus hij is nog jonger ook.

Eriksen kan je geen 20 miljoen meer vragen , hooguit 15 miljoen euro , want Eriksen heeft in de winter slechts een anderhalf jaar contract , of Ajax moet snel Eriksens contract verlengen.. hebben ze al geprobeert dus verwacht dat hij niet meer wilt verlengen.

longo is echt een goede spits en ik zie hem eerlijk gezegd Milito wel opvolgen
Volgend seizoen gewoon Longo regelmatig laten spelen en Minuten bij het eerste van inter laten opdoen

Ik vraag me af of tottenham eriksen moet halen tottenham speelt dit jaar in een soort 4-2-3-1
voor de verdedigende plek komt hij naar mijn mening vooral fysiek te kort en ik vind Dembele,sandro,parker,huddelestone zeker niet ver onderdoen voor eriksen op die positie

Aanvallende middevelder heeft tottenham Dempsey en Sigurddson
Dempsey deed het gewoon uitstekend bij fulham en Sigurddson heeft een geweldig half jaar bij swansea gedraait

Ik zie eerlijk gezegd Liever nog een goede Buitenspeler en een linksback erbij komen
Aangezien we buiten Lennon en Bale om niet echt breed zitten met buitenspelers

15 oktober 2012 om 18:33

inter gaat in januari waarschijnlijk giusseppe rossi kope en in de zomer misschien balotelli, dus misschien is 1 jaartje langer uitlenen nog niet zo slecht

15 oktober 2012 om 21:05

Inter96

Inderdaad over rossi heb ik ook gehoord maar aangezien ik Diego nog Max 2 seizoenen bij inter zie voetballen lijkt het me goed dat hij of 2e spits word of aan een italiaanse club word uitgeleend, Balloteli zal Niet komen geloof mij maar Geld en Salaris blijven een Issue verder blijft ballotelli niet helemaal 100 dus ik verwacht niet dat Moratti hem gaat halen.

15 oktober 2012 om 21:40

Ik zie Ballotelli eerder naar ac komen

15 oktober 2012 om 22:37

balotelli mag weg van city. het is wel gekend dat Balo een lieveling is van moratti verder is er een clausule in zijn contract waardoor hij heel moeilijk naar milan of juve zal gaan. inter heeft chinese investeerders, dus het moet haalbaar zijn

Wat zult iedereen elkaar na hier, Ajax moet gewoon twintig vragen en minimaal vijftien vangen. Ale je een talent als Eriksen al voor tien miljoen laat gaan, kun je er maar beter mee stoppen.

Laten we hopen, dat de Spurs toehappen voor Eriksen !

Leuke voetballer, maar ontzettend fragiel. Als hele het team draait en er is ruimte, dan kan Eriksen excelleren.

Hopelijk gaat Ajax weer zo snel mogelijk met een echte 10 spelen. Met Klaassen en Fischer hebben we hiervoor 2 ideale spelers !!

haha, omdat Erikssen nu een paar wedstrijden wat minder speelt (niet slecht) is hij opeens een slechte speler, zullen we even wachten met het ophemelen van maher, Clasie, Demay etc totdat ze 3/4 seizoen goed hebben gespeeld in de eredivisie, en dan wel als basisspeler, want zij zitten ook nog regelmatig op de bank... Zij spelen nu net 1/2 seizoen goed terwijl Erikssen zich al 2/3 jaar geleden heeft bewezen op eredivisie niveau, want CL hebben ze nog geen ervaring in!!

Erikssen speelt al vanaf zijn 17e(!) in Ajax 1 en kan echt wel mee in een tea als Tottenham, daar lopen gewoon veel betere spelers rond, die zijn passes wel begrijpen, nu zie je Sana of Boerrichter nog regelmatig snelheid maken op de verkeerde positie, zodat Erikssen die pass niet kan geven, met Babel in het team kan hij veel meer ballen kwijt, jammer dat de rest het niet begrijpt.

Voor minder als 20 miljoen moet Ajax hem niet laten gaan.

Het enigste wat ik te zeggen heb is dat ik genoeg vertrouwen in Ajax heb dat ze Eriksen voor minimaal 20 miljoen gaan verkopen. De anti Ajax sentiment die er hier heerst is leuk, maar de realiteit geeft toch aan dat het Ajax meestal lukt om haar spelers voor leuke bedragen te verkopen. Het feit dat na Manchester United, Liverpool en nu Tottenham hier genoemd worden geeft alleen maar aan dat Ajax mooi de prijs omhoog kan drijven...

25 miljoen voor eriksen moet niet gekken worden, zoiets betaal je voor gearriveerde topspeler
maar hij laat bijna niks zien bij ajax, soms weet je niet eens dat hij mij doet moet je op het wedstrijdformulier kijken bij wijze van spreken
hij moet zich eersat een heel seizoen bewijzen, beter dat hij nog 2 jaar min bij ajax blijft

15 oktober 2012 om 21:04

Ja vind ik momenteel ook, op basis van zijn aandeel in de kampioenschappen kan je dan wel hoog beginnen op 15mil. Maar 20 of zelfs 25 miljoen voor een Eriksen vragen, dat is bijna te vergelijken met een vogelverschrikker op het platte land vol met gewas te zetten en de vogels staan dan symbool voor de clubs. Die durven er dan niet eens in de buurt te komen joh..

En inderdaad hij heeft echt wel leuke wedstrijden en het is nog steeds een talent begrijp me niet verkeerd, maar het is dat de commentator in sommige wedstrijden over hem begint want anders zou ik zo denken dat Stef Nijland stiekem zijn shirtje heeft aangedaan. Als Eriksen dit seizoen nou nog een stap kan zetten, en nog meer wedstrijden gaat opvallen en dus vaster gaat spelen/scoren en assists dan kunnen er nog gekke dingen met de prijzen gebeuren. Maar eerlijk gezegt denk ik dat Eriksen straks een bruikbare speler wordt, maar helaas niet de speler wat heel veel mensen hoopte en verwachtte. Voor mij als Psv'er wel gunstig

Eriksen is een goede en behendige speler en heeft zijn aandelen zeker gehad in de afgelopen kampioenschappen maar geeft zelf ook zowat wekelijks aan dat er nog altijd dingen zijn die van hem nog wel iets beter mogen gaan(zo uit me hoofd bijvoorbeeld afstandsschoten, iets meer rust en wachten op je momenten).

En zolang Eriksen die mening nog deelt dus ook nog door wil ontwikkelen en het nog naar zijn zin heeft bij Ajax, van dat laatste ga ik wel uit, zie ik hem echt niet voor de zomerstop Ajax verlaten.

@hihi, momenteel geen 20miljoen toch? 15+- miljoen zou ik nog schappelijk vinden kijkend naar zijn huidige spel en leeftijd. Maar 20miljoen is wel een klein beetje veel voor een Eriksen niet?
Sowieso trouwens moeilijk te zeggen want je weet niet wat zijn huidige vorm is op het moment dat een Tottenham daadwerkelijk iets gaat ondernemen, maar momenteel zou ik geen 20miljoen voor Eriksen durven vragen. Misschien om ze af te schrikken wat ik dan wel zou begrijpen haha.

En voordat mensen Toivonen weer qua prijs gaan vergelijken omdat ik nu over de prijs van Eriksen begin, zijn twee heel verschillende spelers. Toivonen is meer goalgericht(halve spits) en goed in koppen/kracht en Eriksen juist van snelheid, techniek en ook zo hier en daar een goal of assist. Dus hoeven meine ajax-freunden daarover ook niet meer te beginnen En voor de duidelijkheid ik vind Toivonen rond de 12 miljoen waard en Eriksen misschien zelfs iets meer omdat hij toch nog meer groeimogelijkheden heeft. Dan moet hij wel dit seizoen echt nog laten zien dat hij iets aan de tips van Bergkamp heeft want als hij uiteindelijk naar een Tottenham gaat dan is hier en daar een leuke wedstrijd niet genoeg, maar ook de kwaliteit hebben om punten te pakken met goaltjes of assists.

tottenham is een leuk voetballende ploeg. Ik denk zelf wel dat Eriksen zich eerst nog verder moet ontwikkelen bij ajax. Als hij nu naar spurs gaat vrees ik dat het te vroeg is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren