Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Toekomst van Tonny Vilhena ligt mogelijk in Londen

Laatste update:
/
Liverpool greep medio 2016 naast Alex Teixeira, maar geeft de moed niet op. De aanvallende middenvelder, die tot 31 december 2019 aan Jiangsu Suning is verbonden, wordt op Anfield nog altijd nauwlettend in de gaten gehouden. (The Sun)
/
De wegen van Oumar Niasse en Everton scheiden waarschijnlijk volgende maand. De spits, die keer op keer niet voorkomt in de wedstrijdselectie van Marco Silva, kan op huurbasis naar Cardiff City verkassen. (Diverse Engelse media)
/
AS Roma is zeker niet de enige club die Tonny Vilhena vanaf volgend jaar zomer wil inlijven. Tottenham Hotspur ziet in de middenvelder van Feyenoord een geschikte opvolger van de bijna transfervrije Mousa Dembélé. (Diverse Engelse media)
/
De interesse in Lloyd Kelly neemt zienderogen toe. De talentvolle verdediger annex Engels jeugdinternational van Bristol City geniet belangstelling van Liverpool, Tottenham Hotspur, Manchester United en Arsenal. (Diverse Engelse media)
/
AS Roma denkt erover om Eusebio Di Francesco te ontslaan, na de remise tegen Cagliari. Men twijfelt echter vanwege het gebrek aan een waardige opvolger én het feit dat technisch directeur Monchi zal opstappen als ‘zijn’ trainer wordt ontslagen. (Sky Italia)
/
West Bromwich Albion wil zich in de strijd om promotie naar de Premier League versterken met Ciaran Clark. De linksback komt bij Newcastle United niet veel aan spelen toe en past binnen het budget van de Championship-club. (The People)
Denk jij dat Tonny Vilhena komend seizoen in het buitenland speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vilhena naar Spurs zou top zijn natuurlijk. Maar ben bang dat dit in de Wandelgangen blijft.

9 december 2018 om 08:57

Ik weet niet of het top zal zijn. De stap is wel erg groot en je wilt voorkomen dat je bankzitter wordt.

9 december 2018 om 01:40

Dat kan gewoon niet. Kijk waar hij speelt en kijk waar Tadic speelde. Die kan echt nog veel beter dan Ajax momenteel. Dat kon Tadic ook naar mr D is in mijn boekje net ff iets te goed voor die stap/keus.

9 december 2018 om 07:55

Hij krijgt zeker aanbiedingen uit de subtop van Engeland en die salarissen zijn nog altijd een stuk hoger dan wat Ajax bieden kan/ wil. En als je 32 bent dan is geld zeker nog wel een reden. Daarrbij komt dat je wekelijks wedstrijden hebt als tegen Man united, City, Arsenal etc. Vergelijk dat eens met Emmen of Heracles. Zet hem maar uit je hoofd, die komt niet naar Amsterdam

Ik ben wel benieuwd wat de meest gewilde speler van Feijenoord zal gaan opbrengen. Ik hoorde een bedrag van 10 miljoen, lijk me wat weinig...

9 december 2018 om 08:26

Heeft komende zomer nog een contract voor een jaartje en zal toch niet meer gaan verlengen. Voor alle partijen beter dat hij vertrekt. Heeft een nieuwe uitdaging nodig en dat geld kan Feyenoord volgens mij wel gebruiken. Vilhena is een nuttig werkpaard op het middenveld, maar een megatalent is het niet. Er is dus niet genoeg media aandacht en wijdverspreide interesse om de prijs nog ver omhoog te drijven. Persoonlijk denk ik dat Tottenham te hoog gegrepen is, hoewel hij wel in het profiel van een Dembele opvolger past. Roma zou een betere stap zijn, hoewel ik ook daar mijn vraagtekens heb bij hoeveel hij zou spelen en of hij het daar zou redden.

9 december 2018 om 08:45

Je weet maar nooit hoe hij het zal doen met betere spelers om zich heen. Hopelijk heeft hij geleerd van de afgelopen jaren. Kan een nuttige speler zijn voor leuke club in Spanje of Engeland

9 december 2018 om 09:50

Tonny Vilhena zou in de zomer een transfer naar buitenlandse club moeten doen. Een ploeg als Schalke

9 december 2018 om 12:09

Lijkt me echt heel sterk dat Vilhena in de Eredivisie wil blijven, ook al is Ajax momenteel een stap hogerop.

Vilhena is nu zelfs lang niet zo goed als Dembele toen was bij AZ, had iets meer ambitie willen zien bij de Spurs. Met dit soort spelers ga je dat omslagpunt naar prijzen pakken niet behalen vermoed ik. Wel leuk voor de breedte in potentie.

9 december 2018 om 09:20

Totaal andere spelers destijds... Dembele was toen een spits dus wat is dat voor vergelijking...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren