Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tijd begint te dringen voor transfer Ibrahimovic

Laatste update:
/
De zoon van een oud-topspits treedt bij sc Heerenveen mogelijk in de voetsporen van Mark Uth. De Friezen hebben Luka Zahovic, de negentienjarige zoon van Zlatko Zahovic, op het oog om de gelederen te komen versterken. Zahovic staat nu nog onder contract bij Maribor. Vader Zlatko maakte 35 doelpunten voor Slovenië en speelde bij onder meer FC Porto, Valencia en Benfica. (Nogomania)
/
Mohamed Salah kan eindelijk zijn overgang naar AS Roma afronden. De Italiaanse club is na lang onderhandelen met Chelsea tot een akkoord gekomen met de Italianen en daarmee is de soap ten einde. The Blues ontvangen in eerste instantie twee miljoen euro voor een jaar verhuur. Mocht Roma besluiten om Salah definitief in te lijven, dan kost dat i Giallorossi nog eens 23 miljoen euro extra. (Daily Mail)
/
AC Milan moet snel toeslaan als het zich wil verzekeren van de komst van Zlatan Ibrahimovic. De Italiaanse grootmacht krijgt namelijk concurrentie van Galatasaray, dat bereid is fors meer te betalen. De Zweedse spits kan in Istanbul tien miljoen euro per jaar gaan verdienen, tegen de zes miljoen euro die Milan hem biedt. Waar de sportieve voorkeur van de speler ligt, lijkt echter wel duidelijk. (Sporx)
/
Enes Ünal komt mogelijk in de Pro League terecht. De achttienjarige aanvaller stapte deze zomer over van Bursaspor naar Manchester City, maar komt daar nog niet in aanmerking voor speelminuten in het eerste elftal. The Citizens willen de Turk verhuren en Racing Genk is geïnteresseerd. Enes is niet de enige die de voorhoede van Genk moet versterken, want Leon Bailley en Nikolas Karelis zijn ook in beeld. (ESPN)
/
Crystal Palace denkt een goede kans te maken op de komst van Emmanuel Adebayor, maar die hoopt lijkt ijdel. Aston Villa is namelijk dicht bij een akkoord met de spits van Tottenham Hotspur. De Togolees kan in Birmingham weer gaan samenwerken met Tim Sherwood, onder wie hij in Londen kortstondig floreerde. Adebayor scoorde onder het bewind van Sherwood 14 keer in 25 duels. (Daily Mirror)
Denk je dat Galatasaray Zlatan Ibrahimovic kan verleiden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wrm niet sneijder ,drogba,padolski etc ook gelukt maar ligt uiteindelijk aan de speler zelf

30 juli 2015 om 17:08

ja mn!! padolski ook

Zou na gala gaan als ik hem was je verdiend meer leuke land , je gaat CL spele wat wil je nog meer elkjaar meedoen om de 1e plek .
Mooier kan tog niet

30 juli 2015 om 01:15

De voorkeur voor een land is nogal persoonlijk, ik persoonlijk zou liever 6 miljoen verdienen en in Italia voetballen dan 10 miljoen verdienen en in Turkije voetballen.

30 juli 2015 om 02:05

Wat??? Jij gooit 4 miljoen per jaar weg? Voor dat verschikkelijke Milaan? Istanbul is leuker man.

30 juli 2015 om 02:12

Turkse comp is voor spelers van wie hun carrière dood is en proberen nieuw leven in te blazen of nog ff willen cashen terwel hun carrière al dood is. Zlatan zit nog op ze top en als hij gaat is het wss naar Amerika.

30 juli 2015 om 02:21

Het gaat hier om de voorkeur voor een land, niet om een stad. Als het om een stad zou gaan dan zou ik zelfs 3 miljoen per jaar willen verdienen en op het oh zo mooie Sardegna willen voetballen, voor Cagliari!

30 juli 2015 om 02:34

Ik neem aan dat je Italiaan bent, maar ik als Nederlander ben het volledig met je eens! Zeker als je het vergelijkt met Sicilië is Sardinië zo mooi. Al zou ik ook best voor CS Maritimo of CD Nacional willen voetballen dan

30 juli 2015 om 02:49

Ja als we dan toch bezig zijn doe mij ma Hawaii , FC Honolulu. Wat kan het toch allemaal ook, als ik 5 miljoen per jaar zou kunnen verdienen met voetbal of zelfs 1 miljoen per jaar zou ik zelfs BIJ Dnjepr gaan voetballen.

30 juli 2015 om 03:52

Als je er van kan leven is het toch al mooi

30 juli 2015 om 17:50

maar speel je in Milan CL nee tog en wat is er zo bijzonder aan de Italiaanse competitie laatse jaren ?
juventus word tog elk jaar kampioen.

30 juli 2015 om 02:00

Toch apart dat ze afgelopen jaren de salarissen niet (op tijd) konden betalen en nu ineens Zlatan 10 miljoen kunnen bieden. Wanbeleid hoogste orde. Gaat nooit serieuze rol spelen in Europa zo.

Die Ibra in Turkije gaat em niet worden. Ik hou van Ibra, vind hem beter dan wie dan ook hedendaags maar hij is gek, die Turken zijn ook gek en dat is al een slechte combinatie.

Niks met de kwaliteiten van de speler of grootte van de club. Als ik hem was zou ik lekker bij PSG blijven.

30 juli 2015 om 00:54

Hoezo zijn Turken gek?

30 juli 2015 om 01:04

Turken zijn voetbalgek, ik denk dat hij dat bedoeld en over het algemeen is dat ook waar.

30 juli 2015 om 01:15

Temprament, warm bloed, trots, etc etc..

30 juli 2015 om 01:31

Ik weet wel dat ibra graag de cl wil winnen dus denk ik dat ie niet gaat

Ibrahimovic kunnen wij vergeten. Salaris veel te duur om te betalen. Wat Enes Unal betreft kan hij beter naar een team in de middenmotor gaan van Engeland

30 juli 2015 om 02:16

Hoezo middenmoter? Vind hem beter dan diego Costa en maakte miss maar 18 of 19 doelpunten maar dat was wel in maar 24 wedstrijden als hij bij man utd Arsenal Chelsea zou spelen was hij gewoon basis

Hoe kan een Turkse club een salaris van 10miljoen per jaar bieden, als ze zoveel geld hebben moeten het toch wel beter doen in de champions leauge .

Lang geleden , kan me Zahovic senior nog herinneren van Valencia tegen Valencia tegen Bayern in champions leauge finale , klasse speler was dat, en nu dus zijn naar Heerenveen, tja Heerenveen en spitsen is altijd een goeie combi geweest.

30 juli 2015 om 01:08

Kan iemand mij vertellen of Zahovic jr goed kan voetballen?

30 juli 2015 om 01:14

Het schijnt wel een doelpuntenmachine te zijn, als ik zijn statistieken zo lees,

Senioren *

2013–
2013–2014
2014slovenië NK Maribor
Slovenië → NK Veržej
Slovenië → NK Maribor B22 (8)
9 (3)
1 (3)
Interlands **
2013–vlag van Slovenië Slovenië –195 (3)

30 juli 2015 om 01:20

Bedankt! Naja ben benieuwd hoeveel hij moet kosten

30 juli 2015 om 01:23

Naar verluid wil Maribor er een miljoen voor hebben. Wel te betalen dus

30 juli 2015 om 01:24

Oww gelijk halen dus

30 juli 2015 om 01:26

Heb eens op youtube gekeken, zegt natuurlijk niet veel maar hij kan aardig koppen voor zijn lengte, heeft een neusje voor de goal en wil graag bij het spel betrokken worden.

Qua leeftijd en de prijs maakt hem wel erg interessant

30 juli 2015 om 01:28

Alles best als hij maar niet zo speelt als Dalgaard. Voor de rest heeft Heerenveen een prima selectie vooral verdedigend staat het goed

30 juli 2015 om 02:04

Tuurlijk gaar hij daar niet heen, denk even na

30 juli 2015 om 03:12

Ze halen wel betere spelers dan in NL ....

ibra gaat gewoon naar milaan daar ligt zijn hart hij heeft al genoeg geld verdiend bij zijn vorige werkgevers en hij kent de club al natuurlijk

galatasaray moet er alles om doen om hem binnen te halen , de andere turkse topclubs hebben als top transfers verricht zoals Nani,rvp,gomez !
maar met dit bestuur gaat het echt niet lukken denk ik .

Als het bestuur echt 10 miljoen aan Ibra betaalt zijn ze echt dom. Hamza Dengeoglu zou dit nooit goedkeuren, we zouden al zoveel goede spelers kunnen halen zoals Konoplyenka en Gomez maar hebben we niet gedaan omdat ze te duur waren dus dit bericht kan je gelijk al weggooien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren