Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tiener kan 49.315 euro per dag gaan verdienen

Laatste update:
/
SC Heerenveen ontkent dat het Sam Larsson beloofd heeft mee te werken aan een transfer naar Celta de Vigo bij een bod van zes miljoen euro. Volgens Gerry Hamstra is een dergelijke toezegging ondenkbaar. (Leeuwarder Courant)
/
Hamburger SV wil Douglas Santos voorlopig niet naar PSV laten gaan. De linksback staat zelf wel open voor een overstap naar het Philips Stadion. (Eindhovens Dagblad)
/
Kylian Mbappé kan goed gaan verdienen als hij ervoor kiest om over te stappen naar Paris Saint-Germain. Les Parisiens zijn bereid om het supertalent van AS Monaco een jaarsalaris van achttien miljoen euro te bieden. (L’Équipe)
/
Ronald Koemans huidige en vorige werkgever staan lijnrecht tegenover elkaar op de transfermarkt. Zowel Everton als Southampton heeft het voorzien op Club Brugge-talent Noah Fadiga. (The Sun)
/
Chelsea heeft zich nog niet voor een tweede keer bij Leicester City gemeld voor Danny Drinkwater. Een eerste bod van ruim zestien miljoen euro werd door the Foxes afgewezen. (The Telegraph)
/
Burnley hoopt de vervanger van de naar Watford vertrokken Andre Gray op te kunnen pikken bij Leeds United. Chris Wood is het voornaamste doelwit voor the Clarets. (The Sun)
Paris Saint-Germain zou een goede club voor Kylian Mbappé zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat voor speler is fadiga?

12 augustus 2017 om 22:29

Kan er niet veel over vertellen. Snelle, frãªle aanvallende middenvelder. 17 en speelt bij U21. Tekende een maand of 2-3 geleden nog maar zijn eerste profcontract en is al heel zijn leven fan van club brugge (zijn vader Khalilou Fadiga was een linksbuiten bij Brugge).

Ik geloof niet dat PSG Mbappe18 miljoen per jaar zou betalen.

12 augustus 2017 om 22:33

Oké! Wel wat voor ajax die missen nu echt snelheid op het middenveld met het vertrek van klaassen . Donny is een stuk langzamer.

12 augustus 2017 om 22:39

Voor jong Ajax misschien, maar als je nog niet goed genoeg bent voor club brugge, ben je dat ook niet voor Ajax.

Zou een goeie ploeg zijn voor Mbappe maar die salaris is hij zeker nog niet waard.

Pff 18 miljoen per jaar is wel overdreven veel voor een 18 jarige. Die gozer word waarschijnlijk door z'n moeder afgezet op het trainigscomplex.

Is natuurlijk wel een goede voetballer en dat zeker voor zijn leeftijd. Denk alleen dat hij beter nog even kan schitteren bij Monaco om dat als een superster hogerop te gaan.

Hoe kan psg hem en ook nog oblak überhaupt betalen? Weet iemand mij te vertellen hoe de qatari de ffp regels weten te omzeilen?

12 augustus 2017 om 23:38

Geniaal? Ik zei dat al toen er sprake was dat er een FFP ging komen. Geen enkel systeem is sluitend. Ik vind het eerder verbazingwekkend dat het nog zo lang geduurd heeft. Ik ben immers geen rechtsgeleerde. Dit was zo vanzelfsprekend.

13 augustus 2017 om 02:05

Geniaal en smerig tegelijkertijd

Everton is goed bezig op de transfermarkt. Halen leuke talentjes binnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren