Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (9/9): Tien man moeten plaatsmaken voor Draxler

Laatste update:
/
Het lijkt een kwestie van tijd voordat Mohamed Salah zich speler van Liverpool mag noemen. De aanvallende middenvelder van FC Basel staat hoog op het verlanglijstje van trainer Brendan Rodgers, en die heeft naar verluidt groen licht gekregen van de clubleiding van the Reds om een bod op de Egyptisch international uit te brengen. De Engelse grootmacht zou bereid zijn om bijna tien miljoen euro op tafel te leggen. (Daily Mirror)
/
Swansea City hoopt zich deze maand te versterken met Rhys Williams. De 25-jarige verdediger doet het dit seizoen goed bij Middlesbrough en the Swans zouden bereid zijn ongeveer 1,8 miljoen euro te betalen voor de bebaarde Australisch international. “De club werkt aan bepaalde dingen, maar ik kan niet zeggen aan welke. Rhys is de zoveelste naam in het geruchtencircuit”, zegt manager Michael Laudrup. (Wales Online)
/
Er moeten bij Arsenal nogal wat spelers plaatsmaken voor Julian Draxler. The Gunners staan op het punt de aanvallende middenvelder over te nemen van Schalke 04, maar om de Duits international te kunnen betalen zal de koploper van de Premier League afscheid moeten nemen van diverse voetballers uit de selectie van trainer Arsène Wenger. Voormalig Feyenoord-huurling Ryo Miyaichi is een van de liefst tien genoemde namen. (CaughtOffside)
/
De fans van Paris-Saint Germain hoeven zich geen zorgen te maken over Thiago Silva. De verdediger werd afgelopen zomer nadrukkelijk in verband gebracht met Barcelona en zou ook in de belangstelling staan van Bayern München, maar de Braziliaans international maakt duidelijk dat hij in de Ligue 1 blijft. “Dat klopt, ik ga niet weg. Ik denk dat ik mijn contract hier uitdien”, zegt de aanvoerder, die nog tot medio 2018 vastligt in Parijs. (Canal+)
/
Norwich City dreigt deze maand afscheid te moeten nemen van een middenvelder. Robert Snodgrass, die vaak naast Leroy Fer speelt bij the Canaries, heeft nog steeds niet helemaal kunnen wennen in Norwich en overweegt om terug te keren naar Schotland. Celtic is geïnteresseerd in de vleugelspeler, die anderhalf jaar geleden op Carrow Road arriveerde en naar verluidt ruim zeven miljoen euro zal moeten kosten. (Daily Mirror)
Is Julian Draxler een fikse investering waard, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Julian Draxler is beter dan Götze dus ik zou er gewoon voor gaan als ik Wenger was. Grootste talent van Duitsland.

21 januari 2014 om 21:20

Ik ken deze jongen eigenlijk niet. Zie wel vaak zijn naam langskomen maar heb hem nooit zien spelen. Schijnt dat hij ook kan spelen als spits, dat lijkt me wel handig aangezien er weinig spitsen rondlopen bij ons.

21 januari 2014 om 21:25

Hij heeft daar nooit gespeeld maar de Arsenal fans gaan er vanuit dat hij dat wel kan.

21 januari 2014 om 21:36

Lol, de Arsenal fans gaan daar van uit? Wenger ziet dat soort dingen beter dan welke coach dan ook. Als hij denkt er een spits van te kunnen maken, dan vertrouw ik er op. Of hij het nu al kan? Geen idee, maar als ik samenvattingen kijk van de bundesliga en Schalke komt langs....is het meestal op de flanken.

21 januari 2014 om 21:40

waar heeft wenger dat gezegd dan?

21 januari 2014 om 22:37

Heeft hij niet gezegd, dat zijn ook geruchten.

21 januari 2014 om 21:25

Draxler is zeker niet beter, Gotze bewijst zich jeder jaar, basisspeler bij de beste club ter wereld en draait een erg goed seizoen. Draxler laat nog niet zo veel zien en is in mijn ogen erg overschat. Hij moet nog heel veel doen om het niveau Gotze te bereiken.

21 januari 2014 om 21:37

Ha! Hij laat niet veel zien. Die gast draagt Schalke al op zijn 19de. Hij is constant en kan op verschillende posities spelen. Hij heeft (imo) meer bewezen dan een Gotze op zn 19de. Draxler is momenteel het grootste talent ter wereld.

21 januari 2014 om 21:47

Gotze was met 19 jaar al beste speler van BVB dat zojuist kampioen was geworden. Wat heeft Draxler nou meer bewezen joh.

21 januari 2014 om 22:00

Echt he, dat hij überhaupt met Gotze wordt vergeleken, Draxler is bij lange niet wat Gotze was op die leeftijd. Draxler is een wereldtalent maar wordt (sinds hij met Arsenal in verband wordt gebracht) ontzettend overschat. Mensen vergeten dat Draxler voor de winterstop gewoon in een grote dip zat(ik heb ook niet het idee dat hij er snel uitkomt, die jongen heeft een immense druk op zijn schouders) . En om nou voor zo iemand 45 miljoen te betalen, tja ik zou het weten als ik Schalke was. Strik eromheen en weg ermee.

21 januari 2014 om 22:00

@ajaxcunian jou haat naar Arsenal is zo groot heh poep je em in broek ofso?

ON: Draxler is samen met Pogba en Jese Rodriquez 1 van de toekomstig ballon d'or winnaars.
Hij kan Arsenal een heel nieuw tijdperk in blazen als de huidige selectie compleet blijft en nog een verdedigend ingestelde middenvelder haalt en een goede cv zijn ze kandidaat voor het winnen van de CL en van het niveau Barca Real en Bayern

22 januari 2014 om 01:57

Draxler beter dan Gotze toen hij 19 was? Alsjeblieft zeg, dragende speler van Schalke, Jaa dat is zoooveeell beter dan een dragende speler bij een kampioensploeg. Het feit dat hij tegen team geblesseerd uitviel had ze bijna de finale gekost. Toen hij wegviel hadden ze voorin helemaal niks meer te vertellen op de individuele klasse van Lewa na dan

22 januari 2014 om 08:18

Echt he, mensen haten Gotze ofzo en willen niet zien hoe goed hij daadwerkelijk is. Gotze speelde al op zijn 17de of 18de Champions League, en heeft BVB kampioen gemaakt. Draxler is ook een wereldtalent maar wordt inderdaad momenteel overschat, laat hem maar net zo constant presteren als Gotze.

21 januari 2014 om 22:31

Vind götze toch wel een klasse beter als draxler.
Maar draxler is jong en een heel groot talent dus zeker een goede versterking als het zover komt.

22 januari 2014 om 08:15

Wat? Nee, Gotze is nog steeds beter dan Draxler hoor. Alleen willen mensen dat blijkbaar niet zien, Gotze speelt echt bizar goed bij Bayern de laatste tijd en is constanter dan Draxler hoor. Draxler valt misschien meer op omdat hij een actie heeft en een goed schot, maar Gotze is zo verschrikkelijk goed in dribbelen en steekballen geven dat is niet normaal. Gotze hoort trouwens bij de grootste talenten naar mijn mening, Gotze, Pogba en Neymar. Dat zijn de talenten die er op dit moment uitspringen.

22 januari 2014 om 09:48

Nogal lastig te concluderen aangezien Draxler bij een slechter team speelt en waarschijnlijk daardoor minder constant is. Gotze speelt bij Bayern waar hij alle mogelijkheden krijgt om zichzelf te onderscheiden.

Denk wel dat Arsenal er slim aan doet deze jongen (draxler) te contracteren. 45 milj lijkt veel maar tegenwoordig valt dat best mee voor een speler die op zijn 19e een club als Schake draagt.

22 januari 2014 om 09:53

Dat zeg je nu omdat Arsenal geïnteresseerd in hem is. Als Arsenal geïnteresseerd was in Götze had je hem de grootste talent van Duitsland gevonden. Kortom blijkt maar weer hoeveel kijk je op voetbal hebt.

Poll: Ja, een fikse investering wel. 45.5 miljoen: Nee.

21 januari 2014 om 21:49

Dat heeft gewoon te maken met de tijd waar de voetbalwereld in leeft, zelfs simpele spelers worden voor 25-30 mjl verkocht. Te gek voor woorden.

Wat ziet iedereen toch in die Draxler, leuk voetballertje maar meer ook niet..

Ik geloof wel dat Draxler gaat komen maar niet dat er zoveel man zullen gaan sneuvelen alleen omdat het moet? Ze hebben namelijk meer dan genoeg geld. dus een halve waarheid.

Caughtoffside, didn't read.

21 januari 2014 om 21:23

Er zit wel een kern van waarheid deze keer in, de bekende kapotte klok die ook twee keer per dag de juiste tijd aangeeft. Onder andere Park, Djourou, Campbell, Ryo, Wellington Silva, Frimpong, Coquelin, Yennaris en Afobe mogen vertrekken, en dan vergeet ik nog wat spelers uit de U21.

21 januari 2014 om 21:29

Mooi die kapotte klok, maar heb meer het idee dat die lui telkens weer een nieuwe klok pakken om die vervolgens te slopen. Echt, Caughtoffside verdient het zelfs niet om met Daily Mail/star in één zin genoemd te worden.

21 januari 2014 om 22:01

Nu maandag voorbij is, verzinnen ze daar bij Caughtoffside gewoon iets nieuws.

21 januari 2014 om 22:14

Coquelin kan nog van pas komen. Kan op RB ook wel uit de voeten. En je vergeet Diaby (spijtig dat hij van glas is). Frimmie zou ik houden voor de sfeer Dench!!! Waarschijnlijk dat Fabianski ook de club zal verlaten.

21 januari 2014 om 21:27

Lol

On:

10 spelers? Hopelijk zijn dat dan de namen die Stravven opnoemt.

21 januari 2014 om 22:21

Ik kan de lijst trouwens nog veel langer maken hoor, ook spelers als Galindo, Iliev, Ajayi, Eisfeld, Siemann, Boateng, Ansah, Hayden, Ormonde-Ottewil, Fagan, Kamara en Mugabo mogen weg denk ik, eigenlijk allemaal niet-Britten die het niveau bij lange niet halen.

De enige speler die ook nog zou kunnen weggaan is Podolski, maar dat denk ik niet.

En of Draxler komt of niet, het zijn allemaal spelers die gewoon wegmogen.

21 januari 2014 om 22:47

Wow, sommige van die namen ken ik niet eens. Toch maar wat vaker de reserves volgen.

Ja, maar wat voor spelers zijn dat he. Genoemde namen: Ryo, Campbell, Wellington Silva, Djourou, Frimpong, Coquelin, Yennaris, Afobe, Park en Boateng, dan ben je er al. Het gaat niet over spelers van het eerste, de enige daarvan die zouden kunnen zijn Diaby en Bendtner.

21 januari 2014 om 21:26

Al die spelers mogen ook wel weg van mij.

21 januari 2014 om 21:38

Djourou hahahaha, ik was bijna vergeten dat hij nog een contract bij Arsenal heeft Hahahaha hij was wellicht de slechtste verdediger in de premier league een tijdje terug.

21 januari 2014 om 22:00

Hoezo zou je draxler halen je hebt ook nog chamberlain en podolski en walcott als die fit is

21 januari 2014 om 22:03

Je kan overdrijven.
Beetje jammer.

21 januari 2014 om 22:49

Djourou speelt mensen makkelijk door de benen, zoek maar op youtube!

21 januari 2014 om 22:39

Ik vind dat Coquelin nog wel een kans verdient. Die heeft me eigenlijk nooit weten teleurstellen wanneer hij speelde

21 januari 2014 om 23:57

Wel spijtig dat Frimpong nooit is doorgebroken bij Arsenal.
Echt een beest van een middenvelder,
Is echt een kind van de club heeft volgens mij zelf het logo van Arsenal getatooeerd staan haha!

22 januari 2014 om 00:21

Tja Vrsenvl, dat heeft Tim Sherwood van Spurs ook, just saying...

22 januari 2014 om 00:25

coquelin mag van mij wel blijven

Das niet geheel ongunstig.
Kunnen wij bij Feyenoord, Schaken zijn verdiende transfer gunnen. Halen we dan Ryo voor LB en kan Boëtius op zijn oorspronkelijke RB positie gaan spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren