Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Tielemans maakt transfer van 23 miljoen euro

Laatste update:
/
Sevilla is bijzonder gecharmeerd van Lucas Torreira. De Spaanse club heeft ongeveer twaalf miljoen euro over voor de Uruguayaanse belofte van Sampdoria. (Sky Sport Italia)
/
Marc-André ter Stegen staat op het punt om zich langer aan Barcelona te verbinden. De doelman gaat spoedig zijn nog tot 2019 lopende contract verlengen. (Sport)
/
Youri Tielemans mag zich naar verluidt speler van AS Monaco noemen. De club uit het prinsdom maakt 23 miljoen euro over naar Anderlecht. (Planète ASM)
/
Juventus hoopt zaken te kunnen doen met Bayern München. La Vecchia Signora wil Douglas Costa in de zomer naar Turijn halen. (Corriere dello Sport)
/
De Braziliaan wordt daar mogelijk een ploeggenoot van Steven N’Zonzi. De middenvelder van Sevilla is nog steeds in beeld bij Juventus, dat zo’n twintig miljoen euro wil betalen. (Mundo Deportivo)
/
Blaise Matuidi heeft er een nieuwe aanbidder bij gekregen. Na Manchester United en Juventus is ook Atlético Madrid geïnteresseerd in de middenvelder van Paris Saint-Germain. (Diverse Franse media)
Zou AS Monaco een geschikte club voor Youri Tielemans zijn, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Monaco zou een ideale club zijn voor Tielemans, met het oog op zijn verdere ontwikkeling. Veel ervaring opdoen om dan vervolgens naar wen grotere club/liga te gaan.

12 mei 2017 om 18:13

De vervanger van Bakayoko?

12 mei 2017 om 18:25

Betwijfel het. Tielemans is echt een allround middenvelder. Bakayoko is meer een verdedigende middenvelder. Al met al zal Tielemans wel echt de volgende heerlijke aankoop zijn van Monaco. Iemand die daar door kan groeien en nog beter kan worden waarna ie weer voor een veelvoud van het aankoopbedrag verkocht zal gaan worden.

Hmm dacht dat ie wel wat hogerop kon... Nouja tussenstap en kijken waar je dan kunt komen..
Maar Monaco? Mooi team maar geen voetbalcultuur

12 mei 2017 om 18:55

Anderszijds is wonen in Monaco niet mis

12 mei 2017 om 20:37

Monaco is halve finalist champion's league en worden kampioen in Frankrijk. Veel hoger ga je niet komen, hij is nog niet klaar voor de Europese top, maar Monaco is toch stevige Europese subtop.

Zou echt wel doorgaan dit. Anderlecht zou het al bevestigd hebben al spreken die over 25m ipv 23..

Matuidi en pogba samen op het middenveld bij Utd, denk dat ik de roddel James naar Utd serieuzer moet nemen. Ik hoop dat Pogba zn vriend Griezmann naar Utd gaat en James zou ook een mooie toevoeging zijn! En misschien Ibra 1 jaartje naar Real? Alle geleerden zijn toch zo verbaasd over zijn kunnen. Laat Ibra daar dan maar zn CL titel halen om zijn carriere af te sluiten in Europa! Zou een sprookje zijn voor Ibra en ook voor Real. Ibra schiet Real dan naar de 3e CL titel op rij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren