Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Suárez krijgt clausule van 500 miljoen euro

Laatste update:
/
Piet Velthuizen moet momenteel genoegen nemen met een reserverol bij Vitesse en maakte eerder al duidelijk dat hij het liefst zou vertrekken. Het lijkt er echter op dat de keeper gewoon het seizoen afmaakt in Arnhem, want de club heeft aangegeven dat er niemand weg mag. “Wij houden het liefst de groep bijeen. We hebben een kwalitatief sterke groep en kunnen iedereen gebruiken”, vertelt technisch directeur Mo Allach. (Voetbal International)
/
Real Madrid laat zich niet beïnvloeden door het transferverbod. Voorzitter Florentino Pérez is dan ook niet van plan om in de huidige periode veel aan de selectie te sleutelen: “We gaan geen aankopen doen en dat staat los van de ban, want we hebben al de beste spelers en de beste trainer. De straf van de FIFA doet pijn, maar we zijn ervan overtuigd dat het om een vergissing gaat”, aldus Pérez. (France Football)
/
Luis Suárez kan nu al een nieuw contract tekenen bij Barcelona. De 29-jarige aanvaller speelt pas sinds de zomer van 2014 in het Camp Nou, maar de directie wil het zekere voor het onzekere nemen en een gelimiteerde transfersom van vijfhonderd miljoen euro in de arbeidsovereenkomst laten opnemen. De Uruguayaan was sinds zijn komst bij Barcelona goed voor 54 doelpunten in 73 officiële wedstrijden. (Mundo Deportivo)
/
Saido Berahino zag in de zomer een transfer naar Tottenham Hotspur afketsen, maar gaat eerdaags misschien toch op White Hart Lane aan de slag. Voorzitter Daniel Levy zou de 22-jarige aanvaller namelijk nog altijd willen hebben en zou een bod van omgerekend 23,5 miljoen euro willen uitbrengen. In de vorige transferperiode hadden the Spurs nog een kleine 29 miljoen over voor Berahino. (Daily Mirror)
/
VfL Wolfsburg was bereid grof geld uit te geven. Een bod van 27,3 miljoen euro op Breel Embolo werd door FC Basel afgeslagen en Napoli zou een voorstel van 25 miljoen euro naar de pullenmand hebben verwezen. Die aanbieding was bedoeld voor de 24-jarige aanvaller Manolo Gabbiadini, die in Duitsland naar verluidt een vijfjarig contract kon tekenen tegen een jaarsalaris van tweeënhalf miljoen. (Sky Italia)
Denk je dat Luis Suárez nog lang bij Barcelona blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind ik wel een beetje te veel voor een speler als Suarez. Oke, hij is goed, maar hij kan ook uit vorm raken en nooit zn oude vorm terugkrijgen.

28 januari 2016 om 09:16

je weet toch wel hoe het werkt in Spanje???

Ze zijn verplicht om een bedrag in het contract op te nemen.
Op deze manier houdt barca de touwtjes in handen.
Kijk naar Neymar...daar staat ie "maar" op 190 miljoen.
Als Real dat nu neer legt en neymar gaat akkoord dan heeft barca er niks over te zeggen.
Terwijl ze wellicht veel liever neymar houden dan dat ze geld beuren en 1 van hun beste spelers naar de concurrent zien gaan.

Ze kunnen Suarez altijd verkopen voor minder dan 500 miljoen dus dat maakt niks uit

28 januari 2016 om 12:48

Yes helemaal juist. De club heeft dus helemaal niets aan die gelimiteerde transfersom. Het maakt het juist makkelijker voor een speler om uit een contract gekocht te worden. Daarom proberen ze de gelimiteerde transfersom zo hoog mogelijk te maken. Daar staan dan wel extra gunstige voorwaarden voor de speler tegenover. Nog meer salaris dus.

28 januari 2016 om 15:21

Ik zeg ook niet dat er geen afkoopsom hoeft te komen. Maar ik vind 500 miljoen gewoon te veel

28 januari 2016 om 17:04

te veel waarvoor?
Barcelona wil een bedrag waarvan ze zeker weten dat niemand het op tafel legt. Dat is bij deze gelukt.

28 januari 2016 om 09:17

Zo'n clausule is een maximumprijs en geen minimum. Als die niet meer van toegevoegde waarde kunnen ze altijd goedkoper verkopen.

28 januari 2016 om 09:27

Helemaal niet. Wat zou een maximum voor zin hebben.

28 januari 2016 om 09:46

Het is juist een maximum prijs. Dat is het hele idee van zo een clausule. Wat veel mensen niet weten is dat die clausule verplicht is zodat elke werknemer (voetballer) zich uit kan kopen bij zijn werkgever (club). Het is zelf zo dat andere werkgevers (andere clubs) dit niet doen, maar de speler zelf. Nu gaat dit eigenlijk altijd met geld van de toekomstige club.

Omdat je niet meer geld nodig hebt om het contract te laten ontbinden, is het onzinnig om meer te betalen. Hierdoor is het dus een maximum prijs. Als barca neymar wil laten gaan, kan dat natuurlijk. Bij bedragen van meer dan 190m heeft barca het te accepteren. Het gaat dan alleen nog om de speler zelf.

28 januari 2016 om 10:25

Omdat hij nooit voor meer dan de afkoopsom weggaat, maar wel voor minder weg kan. Zo dus.

28 januari 2016 om 12:53

Klopt. Nu snap ik niet zo goed waarom VZ het niet anders formuleert, want het lijkt al tijden of ze het zelf niet snappen. Alsof Barca voor de zekerheid maar een gelimiteerde transfersom in het contract opneemt. Terwijl dit juist verplicht is.

Het kan ook zijn dat VZ bedoeld: ze leggen de gelimiteerde som voor de zekerheid heel hoog. Dan is het logisch maar dan kan het beter geformuleerd worden. Getuige het feit dat de meeste mensen niet weten hoe het werkt met contracten

28 januari 2016 om 14:52

Het is helemaal geen maximum. Ja uiteraard is het het maximale bedrag dat ze gaan krijgen maar het gaat erom dat het het minimale bedrag is waarbij ze niets meer te zeggen hebben.

29 januari 2016 om 16:26

Niet het minimale bedrag, maar gewoon het bedrag waarbij Barcelona niets meer te zeggen heeft.
Een club die gek genoeg is, betaal nu 500. Die zal niet 501 betalen, of 600, want voor 500 heb je hem. Eigenlijk is dat dus wel het maximum.

Wat je moet begrijpen is dat die gelimiteerde transfersommen een recht zijn van de spelers, niet voor de club. Clubs hebben er niets aan.

Embolo is sowieso een van de grootste talenten op het moment

Barca is duidelijk van het padje af..

28 januari 2016 om 09:17

waarom dan? Ze zeggen toch niet dat suarez 500 miljoen waard is.
Ronaldo heeft toch ook iets van 1 miljard in zn contract staan...dat is alleen maar een bescherming voor Real zelf, zodat ze zelf bepalen wanneer hij verkocht wordt.

28 januari 2016 om 11:32

James10. Doe niet alsof je dom bent.

28 januari 2016 om 11:44

Ronaldo heeft 1 miljard..

Perez mag dan wel denken/zeggen dat het om een vergissing gaat. Real gaat gewoon een verbod krijgen en als hij echt eerlikk is weet hij dat ook!! Als ik hem was koct deze maand nog een goede controleur op het middenveld. (Type Makelele, Alonso) dan kan Real er, in mijn ogen, tegenaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren