Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Stoke City wil na Pieters weer PSV'er aantrekken

Laatste update:
/
Aleix Vidal heeft een gesprek gehad met technisch directeur Robert Fernández van Barcelona. Vidal heeft te horen gekregen dat hij niet mag vertrekken en dat hij moet knokken voor een basisplaats. (Mundo Deportivo)
/
De Chinese clubeigenaren hebben Massimo Moratti gevraagd om terug te keren als voorzitter van Internazionale. “Het is een hele eer, maar ik weet het nog niet”, zegt Moratti. (Mediaset)
/
Stoke City nam Erik Pieters al over van PSV en wil nu ook Luciano Narsingh hebben. De vleugelaanvaller beschikt over een aflopend contract en werd deze week ook al gelinkt aan Southampton. (HTC Sport)
/
Nuri Sahin mag in januari vertrekken bij Borussia Dortmund en kan aan de slag gaan in Turkije. Besiktas, Galatasaray en Fenerbahçe zien de middenvelder allemaal graag komen. (Fanatik)
/
Jürgen Klopp is nu 49 jaar oud en wil nog ongeveer tien jaar coach blijven. De oefenmeester van Liverpool geeft aan dat het erg onwaarschijnlijk is dat hij na op zijn zestigste nog zal coachen. (TZ)
/
Antonio Barreca kan een mooie transfer maken. De talentvolle vleugelverdediger van Torino geniet interesse van Juventus, AC Milan en AS Roma. (Corriere dello Sport)
Luciano Narsingh zou goed bij Stoke City passen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou niet naar Stoke gaan als ik Narsingh was. Is in mijn ogen nog niet helemaal klaar voor de stap. Bovendien heb je daar concurrentie van Shaqiri, die speel je er echt niet uit. Ik zou eerder naar Everton gaan, lekker bij Koeman .

30 september 2016 om 15:20

Ja want bij Everton speelt hij wel basis dacht je? Deulofeu, Lennon, Bolasie & Mirallas zijn allemaal vleugelspelers en allemaal een gruwelijk stuk beter

30 september 2016 om 16:34

Want Koeman en Narsingh hebben een persoonlijke band? En wat er boven me wordt gezegd klopt inderdaad ook, ik schat Stoke toch echt een stuk lager in dan Everton. Alleen als je naar de budgetten van beiden teams gaat kijken..

Lijkt me een prima club voor Narsingh. Hopelijk kan Brands er nog enkele miljoenen aan overhouden. Dan nog Jozefzoon verkopen en hopelijk twee top buitenspelers terughalen.

Wat haalt die Narsingh toch het maximale uit zijn cariere. Knap hoor.

Torino wil verlengen met Antonio Barreca en praat binnenkort met zijn agent over een nieuw, vijfjarig contract. Zijn salaris van 100.000 euro per seizoen zal ook verhoogd worden. (tuttosport)

Aleix Vidal zou Barcelona willen verlaten en in beeld zijn bij AC Milan, meldt Sky Sports.

Ik geloof gewoon niet dat er clubs zijn die oprecht intresse hebben in narsingh komt misschien zn kleine neefje van 3 voorbij maar meer niet. Echt dé zwakke schakel van psv samen met locadia wat natuurlijk niet zijn schuld is want het is geen linksbuiten

Narsingh heeft zich in de kijker gespeeld tegen Atletico Madrid waar hij met zijn snelheid 1 van de beste spelers was.volgens mij hebben ze bij Stoke die wedstrijd ook gezien.

30 september 2016 om 21:07

Hij kan wel snel zijn, maar komt met de bal geen man voorbij.

1 oktober 2016 om 01:25

Maakt niet uit als die snelheid je wel een niche geeft in counterduels. Daar gebruikte PSV hem ook voor tegen Atletico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren