Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Specialist van Go Ahead kan pikante transfer maken

Laatste update:
/
Juventus zet de komst van Héctor Moreno niet uit het hoofd. De Italiaanse kampioen werd in het verleden al een paar keer met de voormalig AZ'er in verband gebracht en maandag was er weer een scout van Juve aanwezig bij het duel tussen Espanyol en Elche. De 27-jarige Moreno, die nog een contract voor ruim een jaar heeft in Barcelona, deed in deze competitiewedstrijd negentig minuten mee. (Tuttosport)
/
Granit Xhaka heeft zich in de kijker gespeeld bij Atlético Madrid. De middenvelder van Borussia Mönchengladbach heeft gehoord dat hij in de gaten wordt gehouden door de Spaanse kampioen: 'Ik ben bekend met de belangstelling, maar ik richt me op het moment volledig op Gladbach", zegt de 22-jarige Xhaka. Atlético zou bereid zijn om liefst 25 miljoen euro te betalen voor de Zwitser. (BILD)
/
Jop van der Linden staat misschien wel voor een pikante transfer. De 24-jarige verdediger kan door een aflopend contract vertrekken bij Go Ahead Eagles en zou in de belangstelling staan van aartsrivaal PEC Zwolle, Vitesse en FC Twente. De vrijetrappenspecialist, die eerder in verband werd gebracht met NAC Breda en SC Cambuur, zou donderdag al bij het IJsseldelta Stadion van Zwolle zijn gesignaleerd. (Leven in Deventer)
/
Het Braziliaanse wonderkind Kenedy lijkt zijn carrière voort te zetten bij Chelsea. Fluminense heeft de transferrechten van ‘de nieuwe Hulk’ verkocht aan een investeringsmaatschappij en die investeringsmaatschappij wil Kenedy onderbrengen op Stamford Bridge. Eerder werd de negentienjarige aanvaller in verband gebracht met Manchester United, dat dus achter het net lijkt te vissen. (GloboEsporte)
/
Liverpool en Everton hebben belangstelling en dus lijkt Hull City vrij kansloos te zijn. Toch willen the Tigers zich gaan bemoeien met de strijd om de handtekening van Alex Mowatt, een twintigjarige jeugdinternational van Leeds United. Hull zou liefst negen miljoen euro willen betalen voor de middenvelder, maar als de club degradeert uit de Premier League, zal Mowatt de overstap zeker niet willen maken. (Daily Mirror)
Jop van der Linden zou een aanwinst zijn voor PEC Zwolle

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm, ben meer gecharmeerd van Veldmate van Heracles eerlijk gezegd, en ook bij GAE vind ik hem niet de beste achterin.

Pikante transfer, laat me niet lachen. Hij gaat van GAE naar Zwolle, niet van Shakhtar naar Kiev of van Rode Ster naar Partizan. Prima club voor hem btw.

9 april 2015 om 21:13

Go Ahead en Zwolle zijn gewoon elkaars rivalen, dus het zou zeker een pikante transfer zijn.

9 april 2015 om 23:21

Nou, je hebt gezien wat Lodeweges losmaakte bij de fans van Cambuur...

Die stap voor kenedy acht ik te groot

9 april 2015 om 21:19

Nu wel, maar hij kan zo erg worden. Niet normaal. De serie à zit vol met talenten die echt hoge ogen gaan gooien in het mondiale voetbal de komende 10 jaar.

9 april 2015 om 23:27

Op verschillende sites van vitesse werd melding gemaakt dat men hem volgt. Zou me niet verbazen als hij aan ons wordt uitgeleend (geen probleem ook haha)

10 april 2015 om 00:08

Hij heeft nog amper ervaring en zal dus waarschijnlijk uitgeleend worden dan, maar hij is echt een ras atleet en zal daardoor minder moeite hebben zich aan te passen in Europa dan lucas piazon bijvoorbeeld. Erg groot talent. Ik hoop eigenlijk dat hij nog 2 jaar in Brazilie blijft, is denk ik het best voor zijn ontwikkeling. Eerst richting de 100 wedstrijden op het hoogste niveau. De druk is hoog bij Flu en ze hebben geen best team na het vertrek van Conca en consorten, dus zal hij binnen die 2 jaar ook al een belangrijke rol moeten kunnen gaan spelen.

Vind Hulk overigens erg goed (weer), maar een redelijke one trick pony.. Zoals een depay. Kenedy is niet te vergelijken.

Betreffende Vd Linden is idd een wandelgang-bericht, oftewel complete onzin dat hij daar was.
Qua interesse zou kunnen kloppen maar lijkt me dan wel voor de bank

Wat voor speler is die Kenedy?

10 april 2015 om 00:21

Fantastisch linkerbeen, speelt voorin, vaak op rechts. (Vandaar misschien de vergelijking met Hulk, vind hem er verder niet qua spel op lijken, meer of Felipe Anderson). Is een ruwe diamant, sterke dribbelaar, constant dreigend, is erg snel ook. Voert alleen nig wel vaak acties te ver door, kiest voor te moeilijke opties... Maargoed is pas 17 natuurlijk. Moet nu bij Fluminense in een rol gaan groeien van ster in 't team de komende twee jaar. Is wel een van de 5 grootste talenten van zijn leeftijd van Zuid Amerika denk ik..

Opvallend bericht van Joppie. Lekker loyaal ook richting je achterban. Staat Go Ahead op degraderen en vervolgens zwaait haar verdediger het zinkende schip uit in het shirt van haar aartsrivaal. Overigens zie ik liever die Vriends komen, want ik ben niet zo gecharmeerd van nog zo'n slanke jongen zonder genoeglijk veel kracht in je achterhoede.

9 april 2015 om 22:14

@boersebroeder.

Vriends is inderdaad een veel betere verdediger die uit corners nog wel eens goed wil scoren. Vd Linden is vooral gewaardeerd om zijn verfijnde trap, maar is een zeer trage verdediger die nog wel eens een mannetje kinderlijk laat lopen. Vriends is veel sterker en wint de meeste duels. In tegenstelling tot veel anderen zie jij dat dus wel goed in

10 april 2015 om 11:05

Huh? Val jij nu Job af? Is volgens jou een geweldig centrale verdedigingsduo in je eerdere berichten te lezen. Tja niets zo veranderlijk dan de mens... Maar PEC Zwolle zal dit toch niet serieus menen?

10 april 2015 om 12:41

@broodrooster. Ik zat op je reactie te wachten. Ik kan gewoon eerlijk zijn. Job heeft wedstrijden gehad waarin hij uitstekend verdedigde en die kwaliteiten zijn er. Maar als je te traag bent gaat er wel eens een snelle man lopen. Ieder zn kwaliteiten. Job heeft dus zeker goede maar ook minder goede kanten, geld voor vriends ook en voor iedereen in de voetballerij. Zou jij moeten weten.

Ik ga er toch van uit dat dit niet waar is.

Twente sla je slag! Goede vervanger voor Bjelland en nog gratis ook

Van der linden vind ik echt een leider bij GAE.Heeft ook een geweldige trap,Alleen nog slordig in het verdedigen.Maar hij is nog 24 dus heeft genoeg tijd om dat nog te verbeteren

ik heb het goed gelezen, hij is gratis op te halen ja,maar hij komt niet bij twente voetballen voor een krat bier,laat twente de jeugd maar de kans geven

9 april 2015 om 23:47

@caddy. Zijn salaris hoeft niet veel tr zijn. Als ze zijn salaris van gae verdubbelen komt hij echt wel. Meer salaris en een grote toekomststap. Daarbij dan voor Twente alsnog goedkoop.

Ze kunnen beter gaan melden in welke speler Chelsea of man C geen interesse hebben

Whuhahaha vd Linden...
1 van de slechtste verdedigers bij kowet ooit.
Man man man wat een prutser is dat. Vorige week nog lopen prutsen tegen Cambuur.
Foei,als je die wilt...haal m nu maar op.
Lachertje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren