Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Spanjaarden willen absoluut niet luisteren naar Arsenal

Laatste update:
/
Bij Manchester United zal men wel balen, want Aston Villa lijkt geen interesse meer te hebben in Tom Cleverley. De ploeg van manager Paul Lambert heeft zich bij Real Sociedad gemeld voor Sergio Canales, het gewezen supertalent van Real Madrid en Valencia. Het talent is bij Canales nog altijd aanwezig, maar nu is het voor de 23-jarige spelmaker zaak om een keer volledig tot ontbranding te komen. (Daily Mirror)
/
Radamel Falcao is op weg naar de uitgang en AS Monaco is achter de schermen al bezig met een opvolger van de superspits. Roberto Soldado, die bij Tottenham Hotspur tweede viool speelt achter Emmanuel Adebayor, is de man die de Monegasken van doelpunten moet voorzien. Of Soldado het ziet zitten is maar de vraag. Het salaris is weliswaar goed, maar door het verkopen van James Rodríguez en Falcao lijkt het project te gaan mislukken. (Daily Mirror)
/
Arsenal doet op dit moment alles om Carlos Bacca nog weg te halen bij Sevilla, maar die club speelt het hard. Voorzitter José Castro van de Spaanse vereniging zegt dat alle biedingen op de international van Colombia resoluut van tafel worden geveegd. “We gaan absoluut niet luisteren. Een salarisverhoging voor Bacca? Dat is een interne aangelegenheid”, aldus de preses. (AS)
/
Crystal Palace heeft bij stadsgenoot Tottenham Hotspur aangeklopt voor twee verdedigers van de Noord-Londense topclub. Het gaat om jongeling Zeki Fryers en de ervaren Benoît Assou-Ekotto. Fryers kost Crystal Palace circa vijf miljoen euro, terwijl Assou-Ekotto gratis en voor niets is op te halen van White Hart Lane. Crystal Palace krijgt in de eerste wedstrijden van het seizoen makkelijk doelpunten tegen en is daarom op zoek naar versterking. (London Evening Standard)
/
Fabio Borini heeft een indrukwekkend seizoen als huurling bij Sunderland achter de rug en dus kan Liverpool nog cashen in de laatste uren van de transferperiode. Queens Park Rangers heeft zojuist vijftien miljoen euro geboden op de spits, een bedrag dat snel werd geaccepteerd door Liverpool. Borini wil speelminuten en lijkt dus een ploeggenoot van Leroy Fer te worden in Londen. (Liverpool Echo)
Had Arsenal al eerder een extra spits moeten aantrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Arsenal hem niet kan halen.

Van Bergen naar Sevilla, en wellicht Arsenal. Wauw!!!!!

1 september 2014 om 19:05

Bergen? Club Brugge is hem gaan halen in Colombia hoor. Hij was daar enkele jaren geleden trouwens deeltijds buschauffeur echt waar

Hoelaat sluit de Transfermarkt???

1 september 2014 om 18:08

00:00 vanavond of morgen net hoe je het ziet

1 september 2014 om 18:09

Om 23:59 uur.

1 september 2014 om 18:26

Om 00:00, maar als het in Engeland 00:00 is het hier al 01:00.

1 september 2014 om 18:30

In Engeland gaat ie dan ook op 23:00 dicht - dus gewoon gelijk met Nederland.

Portugal en Duitsland zijn inmiddels gesloten (18:00 Cet)

1 september 2014 om 18:48

Fus er kunnen geen spelers weg van Portugal & Duitsland naar andere landen? Nou dat is vroeg

1 september 2014 om 18:50

Er kunnen nog wel spelers gekocht worden van Portugese en Duitse clubs, maar zelf kunnen die clubs niet meer inkopen/huren.

Er gaan geruchten dat wenger een bod van 50 miljoen wilt uitbrengen op Marco Reus van Borussia Dortmund. Bacca is niet goed genoeg.

1 september 2014 om 18:19

Onzin natuurlijk. Dortmund laat haar belangrijkste speler nu echt niet meer gaan, en zeker niet naar een directe CL tegenstander.

1 september 2014 om 18:37

Nee natuurlijk niet en Arsenal en ook geen verbetering tov Dortmund die speelt elke thuiswedstrijd voor 80.000 mensen hij was wel gek als die daar weg zou gaan .

1 september 2014 om 19:05

Premier league is wel een hele verbetering tegen over de bundesliga waar bayern alle goede spelers weg kaapt en ieder jaar kampioen word!

1 september 2014 om 18:24

That would surely make my day!

1 september 2014 om 18:34

Zonder topspits gaat arsenal niet meedoen om de titel. Dan mogen ze blij zijn met cl voetbal

1 september 2014 om 18:33

Lijkt me vreemd aangezien Reus een gelimiteerde afkoopsom van 35 miljoen euro in zijn contract heeft staan. Reus wil zelf helemaal niet vertrekken.

1 september 2014 om 19:03

Geweigerd door dortmund helaas..

1 september 2014 om 20:07

Had je die bron gezien? Daily Star. Bullshit dus. Al zie ik Reus natuurlijk graag komen.

Misschien dat Wenger nog ff naar Liverpool kan bellen voor Borini? Hebben ze tenminste nog iemand haha. Nah geintje, snap Arsenal niet dat ze zo lang wachten. Ook tijdens de vakantie van Wenger in Brazilië. Zorg gewoon dat je alle spelers hebt die je wilt zodra je begint aan de competitie. En ja ik snap dat door de blessure van Giroud een spits wenselijk is, maar blijkbaar heb je dan dus toch geen goede zaken gedaan als je nu ineens nog een backup spits nodig hebt.

1 september 2014 om 19:09

Wenger is een genie en zou bij wijze van spreken Stoke naar de 4e plaats kunnen loodsen, maar hij is wel een eigenwijze en gierige grijsaard, altijd maar talenten zoals Sanogo een kans willen geven. De slechtste spits vd PL, bij Arsenal... Je hebt uiteraard gelijk dat we al lang iemand hadden moet halen.
Vela voor 4 miljoen, maar Wenger heeft bedankt...

Sánchez in de spits zetten

AC Milan keeper Gabriel jaartje uitgeleend aan Carpi

Ik had maar al te graag Benzema of Cavani bij Arsenal gezien..

Zou graag Benzema, Cavani, Reus of Falcao zien bij Arsenal, maar zijn allen niet haalbaar en realistisch op dit moment.

Ik denk dat volgend jaar zomer minstens één van deze namen (alleen Falcao niet) wel tot de mogelijkheid behoort indien je er op het begin van de transfermarkt bij bent...

Real laat Benz niet meer gaan, evenals Reus en Falcao niet meer. Falcao is namelijk onderweg naar Manchester (utd?/city?) Schijnt United te worden (helaas).

Cavani is heel misschien nog een optie. Ibra is weer terug, dus dan speelt Cavani wederom niet meer in de spits! Maar of PSG hun tweede spits laat gaan? Betwijfel het!

Verder worden we nu nadrukkelijk genoemd met de namen Welbeck, Huntelaar en een Franse centrale middenvelder die ook als CB uit de voeten kan!

Wanneer Welbeck & Huntelaar komen en die Franse speler ook, ben ik nog best tevreden met deze laatste dag. Een Falcao (dat kaliber) had ik niet meer verwacht. Maar met Huntelaar heb je iemand die altijd en overal wel scoort, en die je ook kan aanspelen en fatsoenlijk mee kan voetballen. Betere versie van Sanogo, al lijkt die wat fysieker

Welbeck kan je zowel als SP, CA en op de vleugel opstellen, is Engels en is ook redelijk sterk!

Die Cm/cb van Franse afkomst moet wel genoeg kwaliteit beschikken, anders is het alsnog niks. Ben benieuwd wie het is?gonalons?

Arsenal is rond met Welbeck voor onze neus godzijdank die is nog slechter als Ade.

1 september 2014 om 20:05

Ik vind hem een prima speler. Multifunctioneel, kan nog flink beter worden en is bovendien Engels wat een belangrijke bijzaak is.

Alles beter dan Zigic in ieder geval

Bonaventura naar Milan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren