Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Sofyan Amrabat heeft nog geen besluit genomen

Laatste update:
/
Italië gaat Lyanco mogelijk selecteren voor de nationale ploeg. De in Brazilië geboren verdediger van Torino heeft naast zijn Servische roots ook familiebanden met het Zuid-Europese land. (Tuttosport)
/
Everton lijkt naast de komst van Thomas Vermaelen te grijpen. De Belgische verdediger gaat Barcelona in januari zo goed als zeker op huurbasis verlaten voor Internazionale. (Tuttomercatoweb)
/
Ondanks zijn definitieve selectie voor Marokko heeft Sofyan Amrabat de knoop over wel of niet uitkomen voor Oranje nog niet doorgehakt. De Feyenoorder beslist een dezer dagen. (Voetbal International)
/
PSV heeft Amerikaans jeugdinternational Ayo Akinola op proef. De zeventienjarige vleugelspits deed dinsdagavond met PSV Onder-19 mee tegen Racing Genk en scoorde meteen. (Eindhovens Dagblad)
/
Chievo Verona hoopt nog steeds op de komst van Arek Milik. De club is er echter niet van overtuigd dat Napoli bereid is om op tijdelijke basis afscheid te nemen van de voormalige Ajax-spits. (Diverse Italiaanse media)
/
Sunderland heeft na minder dan vijf maanden afscheid genomen van coach Simon Grayson. Het 3-3 gelijkspel tegen Bolton Wanderers op dinsdagavond werd de oefenmeester fataal. (Officiële kanalen Sunderland)
Op welk land denk jij dat de keuze van Sofyan Amrabat gaat vallen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lyanco is al van Brazilië naar Servië naar Brazilië terug geswitched. En volgens mij mag je maar twee keer switchen als speler dus het lijkt me niet dat Italië een mogelijkheid is

Sofyan heeft al gekozen maar speelt het "ik weet het nog niet" spelletje goed mee (waarschijnlijk in opdracht van zijn zaakwaarnemer)
Je moet toch de aandacht blijven houden he.

Het lijkt me duidelijk dat hij voor Marokko zal kiezen. Bij het Nederlands elftal heeft hij minder perspectief en daarbij speelt zijn broer al voor Marokko.
Het lijkt me mooi om samen met je broer in het nationale elftal te spelen.

1 november 2017 om 06:07

Hoezo zou hij minder perspectief hebben bij het Nederlands elftal? Op dit moment doet Marokko er meer voor om hem voor dat land te laten uitkomen. Op de lange termijn denk ik dat Nederland betere omstandigheden heeft om internationaal mee te doen. De keuze zou ook niet moeten afhangen van wat beter is voor zijn carrière, maar wat voor hem het beste voelt. In het Nederlands elftal zou ik hem in de toekomst in ieder geval graag zien als stofzuiger op het middenveld.

1 november 2017 om 06:51

Denk aan de positie rechtsback en verdedigende middenvelder/rechtshalf met het oog op de toekomst:

Karsdorp, Veltman, Tete.

Strootman, Klaassen, van Ginkel, Wijnaldum, Siem de Jong, Hendrix, Bazoer, vd Beek, Frenkie de Jong, Daley Blind, Vilhenia.

Dan is de keuze denk ik niet moeilijk.

1 november 2017 om 08:17

De gebroeders boateng en Xhaka spelen toch ook niet voor hetzelfde land.

Voorlopig is Amrabat niet meer dan een leuke voetballer en nog lang niet toe aan een selectie voor het Nederlands 11-tal. Laat hem eerst maar eens een basisplaats bij Feyenoord veroveren.

Zou heel dom zijn als hij voor nl kiest. Alle marokannen willen dat hij voor marokko kiest. Maar niet alle nederlanders willen dat hij voor nl kiest, en als hij voor nl kiest het liefst voor de bank,lees ik uit de reacties.
En marokko kan nog na wk, waar nl al zkr is uitgeschakeld.
Dan zou mijn keus al snel gemaakt zijn.

En stiekem denk ik dat hij zijn keuze allang heeft gemaakt

Jammer voor Milik dat t zo gelopen is.. begon toch lekker maar die blessures hebben m genekt wat op te bouwen ..

Zucht ga gewoon voor Marokko dan gaat er een dikke streep door, ben klaar met dit soort twijfelarij.

Laat die jongen lekker gaan. Ben het in deze totaal met van basten, Gullit etc. enzo eens dat je deze discussie noet eens moet voeren voordat een speler eventueel goed genoeg is om uitgenodigd te worden. Als dan blijkt dat zo'n jongen liever eerder international is van een ander land, laat je hem toch lekker gaan. Er moet wel sprake zijn dat je graag voor je land speelt.

Zo'n Amrabat gaat straks ook Afrika cup spelen in Februari, ver weg voor kwalificaties. Er zijn maar weinig Afrikanen die daar goed mee om kunnen gaan en er beter van worden.

1 november 2017 om 09:01

Is niet helemaal waar: vanaf 2019 wordt de Afrika cup in de zomer gespeeld!

Je dient spelers niet te vragen of ze voor een nationale selectie uit willen komen. Dat zou een eer moeten zijn. Als spelers twijfelen, laat het dan maar mooi. Nederland krabbelt ooit wel weer op, ook zonder Amrabat. Zo goed is hij nou ook weer niet dat onze voetbaltoekomst van hem afhankelijk is.

Van dat niveau lopen er nog wel 30 ronf.
Lekker laten gaan.
Die gaat Nederland echt niet redden hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren