Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Salaris van Isco stond Londense overgang in de weg

Laatste update:
/
Carlos Bacca wees West Ham United af, maar komt in januari misschien alsnog in Engeland terecht. Antonio Conte zou de spits namelijk naar Chelsea willen halen. (Daily Express)
/
Renato Ibarra keert mogelijk terug op de Europese velden. De snelle rechtsbuiten van Club América, die eerder voor Vitesse speelde, is in beeld bij Swansea City. (Don Balón)
/
Tottenham Hotspur toonde op de slotdag van de transfermarkt interesse in Isco. De club uit Londen wilde het door de middenvelder van Real Madrid gewenste salaris echter niet betalen. (El Confidencial)
/
Caner Erkin gaat zijn debuut voor Internazionale waarschijnlijk nooit maken. Besiktas is namelijk van plan om de koopoptie op de linksachter te lichten. (Diverse Turkse media)
/
Michael Keane kan een nieuw contract tekenen bij Burnley. De 23-jarige verdediger is in beeld bij onder meer Manchester United, Leicester City en Chelsea. (Daily Mirror)
/
West Bromwich Albion meldt zich in januari bij AS Monaco. The Baggies hebben interesse in Lacina Traoré, die thans wordt verhuurd aan CSKA Moskou. (Daily Mirror)
Denk jij dat Isco aan zijn laatste seizoen bij Real Madrid bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het beste is denk ik om Isco te verhuren of te verkopen. James en Asensio vind ik beter dan Isco en hij moet veel aan spelen toekomen.

Het zal niet alleen het salaris zijn geweest. Spurs heeft nu eenmaal (nog) niet genoeg aantrekkingskracht om spelers van dat kaliber aan te trekken.

Als salaris het enige is wat in de weg van een vertrek staat voor isco waarom had hij dan Man City afgeslagen, die hoesten zijn salaris wel even op. Ik denk dar isco gewoon niet weg wilde.

Renato Ibarra naar Swansea? Is hij niet deze zomer naar Mexico toegegaan omdat hij bij Vitesse niet veel meer speelde, dan vind ik het raar dat een PL team belangstelling voor hem toont.

18 september 2016 om 15:51

Ik vond het gek dat vitesse niet met hem door wou ik vond jet altijd wel een speler die veel aanvallende energie in vitesse gooide miss als reserve speler

Bacca wordt mogelijk geruild met Fabregas (calciomercato)
Michael Keane in beeld bij Manchester United en Leicester City? Bij die eerste was hij te licht en bij Leicester zie ik hem ook niet veel spelen...huth en Morgan zijn toch echt beter

18 september 2016 om 15:52

Wat moet chelsea nou met bacca? Hij is al in de dertig en verdiend 2/3 miljoen per jaar

18 september 2016 om 19:37

een spits die met Diego Costa kan strijden voor een basisplaats.
Ja en dan? alsof Chelsea dat niet kan/wil betalen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren