Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ronaldo dringt intern aan op miljoenenaankoop

Laatste update:
/
De toekomst van David Luiz ligt voorlopig bij Chelsea. Onder Maurizio Sarri is de Braziliaanse verdediger, die vorig jaar onder Antonio Conte op een zijspoor werd gezet, voorlopig een vaste waarde. (Daily Mirror)
/
In de laatste weken van de transferwindow mag Rui Fonte nog vertrekken bij Fulham. De Portugese spits werd een jaar geleden voor negen miljoen euro overgenomen van SC Braga. (Daily Mirror)
/
Cristiano Ronaldo heeft intern bij Juventus aangedrongen op de komst van Sergej Milinkovic-Savic. Lazio wenst minimaal 120 miljoen euro te ontvangen voor de middenvelder. (Diverse Italiaanse media)
/
Jason Denayer heeft geweigerd Manchester City op huurbasis te verlaten. De Belgische verdediger wil graag definitief naar Galatasaray verkassen, dat hem vorig seizoen tijdelijk overnam van the Citizens. (Daily Star)
/
Steven N’Zonzi heeft met AS Roma een persoonlijk akkoord bereikt. De Romeinen moeten er alleen nog zien uit te komen met Sevilla, dat minimaal 35 miljoen wil overhouden aan het vertrek van de middenvelder. (Diverse Spaanse media)
/
Als het aan João Mário ligt, verkast hij deze zomer naar Real Betis. De Spaanse club wil de middenvelder, die bij Internazionale niet in de plannen voorkomt, op huurbasis overnemen, met een optie tot koop. (Mundo Deportivo)
Denk jij dat Sergej Milinkovic-Savic deze zomer nog vertrekt bij Lazio?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, goede speler natuurlijk maar het lijkt me sterk dat Juventus nog ergens 120 miljoen vandaan gaat halen... Bovendien heb je met Can, Pjanic, Marchisio, Khedira, Matuidi en Bentancur al een aardig druk middenveld...

*edit zie dat Sturaro verhuurd wordt*

13 augustus 2018 om 12:18

Sturaro gaat naar Sporting, kans is ook groot dat Pjanic naar Bayrn of een andere club gaat en geld oplevert. Pjaca is weg. Marchisio, Khedira, Matuidi zijn 30 plus. In principe is er ruimte voor een aankoop.

Sms, Can, Matuidi zou een mooie middenveld zijn.
Dybala, Ronaldo, Douglas Costa als aanvallers.

13 augustus 2018 om 12:49

Kans is juist niet groot dat Pjanic vertrekt aqngezien hij dichtbij een contractverlenging zit. Zou ook dom zijn om je enige spelmaker (naast Marchisio, maar hij wordt ouder en is vaak geblesseerd) in te ruilen voor een box to box middenvelder die echt te veel kost.

13 augustus 2018 om 13:22

Ik hoop ook dat Pjanic blijft. In dat geval is SMS of een aankoop als Pogba inderdaad niet nodig.

Dit begint een beetje zielig te worden.
Dat de media de meest goedkope manieren zoekt om nieuws te creeeren, maar nu doen niet eens moeite meer.
Er wordt gewoon bij iedere speler vermeld dat "ronaldo er op aangedrongen heeft"...

Zo kan ik ook wel nieuws runnen...

13 augustus 2018 om 12:50

Inderdaad, het begint een beetje te lijken op die onzin bij Barcelona en Messi die daar zogenaamd alle transfers doet.

Voor het geval het bericht op waarheid berust: altijd fijn als je nieuwste aankoop ook alvast het technisch beleid wil bepalen.....

13 augustus 2018 om 12:36

Denk je dat er ook maar een greintje waarheid in zit dan? Of dat spelers überhaupt iets te zeggen hebben over het aankoopbeleid?

13 augustus 2018 om 12:46

Ik denk dat Ronaldo bij Madrid zeker iets te zeggen had wat betreft het aankoopbeleid. Evenals ze Messi om advies vragen bij een transfer van Barcelona.

Bij iedere speler die met Juventus in verband wordt gebracht wordt nu gezegd dat het op aanraden is van Ronaldo..

Betis gaat op die manier een schitterend jaar tegemoet (ook in Europa) met dit spelersmateriaal en natuurlijk Quique Setien, die ze het mooiste voetbal van La Liga laat spelen
Iets om naar uit te kijken

@ Samcro, ik neem aan dat uiteindelijk de technische commissie/directeur een voorstel bij het bestuur van een club zal leggen of een speler wel of niet gewenst wordt.
Maar technische mensen overleggen uiteraard weer met hun trainer en ik kan mij wel heel goed voorstellen dat belangrijke spelers binnen een team, al dan niet ongevraagd ook wel eens met hun mening of verzoek bij de trainer of TD binnen huppelen.
De vraag is dan hoe dwingend die speler zich opstelt en hoe veel dwang een TD accepteert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren