Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Robben wellicht nooit meer in actie bij Bayern

Laatste update:
/
Scouts van Arsenal hebben afgelopen weekend het treffen tussen Sporting Portugal en FC Porto bijgewoond. Hun specifieke aandacht ging uit naar middenvelder Danilo Pereira van Porto, die op de nominatie staat om in de zomer het middenrif van de Londenaren te komen versterken. De 24-jarige controleur was ooit actief bij Roda JC, maar hij vertrok na een jaar alweer uit Kerkrade. (O Jogo)
/
Timo Horn is mogelijk de volgende Duitse keeper die uitvliegt over Europa. De sluitpost van 1. FC Köln staat op de verlanglijst van Liverpool-coach Jürgen Klopp, van wie al langer bekend is dat hij ontevreden is over de prestaties van Simon Mignolet. De 22-jarige Horn geldt als een van de grootste keeperstalenten in Duitsland en moet negen miljoen euro kosten. (BILD)
/
Arjen Robben komt door aanhoudend blessureleed niet meer in actie, dit seizoen. Het is sowieso maar de vraag of de aanvaller ooit nog een wedstrijd speelt voor Bayern München, want ver buiten Europa is er volop belangstelling voor de Nederlander. Al-Shabab uit Saudi-Arabië en Al-Rayyan uit Qatar zijn bereid de 32-jarige Robben fors te betalen om voor twee jaar te tekenen. (Gulf Times)
/
Tottenham Hotspor kan de komst van Samuel Umtiti vergeten. De 22-jarige stopper van Olympique Lyon staat hoog op de verlanglijst van coach Mauricio Pochettino, maar hij kiest voor iets anders. “Ik voel me vereerd dat een goede club als the Spurs me wil hebben, maar ik denk dat de Spaanse competitie beter bij me past”, zegt de geboren Kameroener. (Daily Mirror)
/
Hal Robson-Kanu wil zijn aflopende contract bij Reading niet verlengen en daar heeft hij een goede reden voor. De aanvaller uit Wales staat namelijk in de belangstelling van Southampton en Watford, die hem de kans willen bieden in de Premier League. De 26-jarige international kan zowel in de punt van de aanval als op vleugels uit de voeten. (Daily Mirror)
Denk je dat Arjen Robben nog een jaar bij Bayern blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat Robben maar terug naar PSV komen.

3 mei 2016 om 11:06

Houd toch op met die 'kom terug naar Ajax/PSV' onzin iedere keer. In NL speelt er gewoon te weinig geld in de competitie om zo'n speler als Arjen te halen. Hier kan alleen de jeugd nog iets betekenen. Van de oude bekenden moet je niets verwachten. Robben zou nog eerder naar Fenerbahce gaan dan terug naar NL te komen (wat wel lachwekkend zou zijn trouwens).

3 mei 2016 om 13:33

Kuyt kwam terug...luuk de Jong kwam terug.....heitinga kwam terug. Ok geen toppers inderdaad maar het kan wel, het hangt er vanaf wat je met je leven wil. Als Robben coach wil worden oid dan kan hij orima aanschuiven in Eindhoven, kan hij beetje bij beetje de organisatie ingeduwd worden.

3 mei 2016 om 19:29

Mocht Robben terugkeren naar een Nederlandse ploeg, dan is het naar Groningen. Dir heeft hij zelf gezegd bij de opening van de Euroborg..

Robben lijkt me niet het type speler om te gaan cashen in het buitenland!

Zie hem eerder nog naar Man U, of Psv/groningen vertrekken om af te bouwen.
Man U is niet om af te bouwen maar omdat er nog geloof in zijn lichaam zit. en toch nog op een hoog niveau wil voetballen.

3 mei 2016 om 12:53

Inderdaad. Robben is een doodgewone man. Niks niet apartigheid met in het nieuws komen door dronkenschap of asociaal gedrag. Gewoon na een potje voetbal gezellig met de vrouw op de bank zitten. Echt een voorbeeld voor andere voetballers.

Umtiti die Spurs afzegt en liever naar de Primera Division gaat.

Benieuwd welke topclub hem wil hebben uit de Primera... Real Madrid zit nog gebakken met Vallejo (verhuurd), Ramos, Varane en ook nog Pepe...
Barcelona wellicht? Umtiti is LCV en kan ook als LB en is linksbenig. Dan heb je een jonge speler die ook nog eens kracht met zich meebrengt! Alleen ook geen grote verdediger (1,81) helaas... Wel eentje waarmee je nog jaren doorkan!

Verder denk ik dat een Sevilla, Valencia en Villareal nou ook niet zijn meest gewenste eindbestemmingen zijn!

Ben benieuwd. Hoop nog altijd op een Umtiti of Laporte bij Arsenal... Een linksbenig Franse CV naast Koscielny! Frans Wenger, Frans zijn ze!!!!

3 mei 2016 om 11:18

@glenn

hoezo niet sevilla, valencia of villareal??
zijn toch gewoon mooie clubs.
tottenham is normaliter ook niet eens een top 4 club.

3 mei 2016 om 12:36

Valencia heeft met Vezo, Abdenour en Mustafi nog voldoende Cv's. Tevens een geweldige jeugd!
Sevilla heeft ook veel verdedigers met Fazio, Rami, Pareja, Carrico (van origine ook) en Kolodzjiecak als Cv's. Tevens kan die Kolo ook nog linksback..

Villareal heeft ook een goed centrum normaliter met o.a. Mussachio, Victor Ruiz en Bailly en dan met Bonera nog een ervaren rot als back-up.

Arjen is nu al een jaar geblesseerd en ik weet zeker dat hij overweegt te stoppen. Maar om nu een van Basten achtige afscheid te hebben in Munchen en dan met pensioen te gaan dat gun je niemand. Probeer eens een frisse neus te halen in Amerika. Al die exotische landen is niks voor Arjen. In Amerika is de trainingsintensie veel lager en kun je nog een paar jaar leuk mee. Ook de kinderen zullen het naar hun zin hebben. Buiten het werk kun je je dan ontwikkelen. Om nu al in Helpman, Groningen te gaan wonen en rentenieren, zonde. Gewoon met Nigel de Jong bellen en naar LA gaan. Enne, in Amerika zie we in Nederland ook niet dat je niet meer zo goed bent en aan het afbouwen bent.

3 mei 2016 om 18:11

Jij heb er echt geen kaas van gegeten sorry dat ik het zeg. Robben behoort nog steeds bij de beste voetballers ter wereld.

Arjen Robben lijkt me het juiste karakter te bezitten nog eens terug te keren naar Psv. De stap terug naar Groningen schat ik de komende jaren (nog) net een brug te ver. Met Robben kan PSV het CL-succes van dit seizoen zeker continueren. Manchester United zou natuurlijk ook kunnen maar is fysiek zwaar, een club als Juventus blijft over als optie. Overigens geloof ik niet dat Bayern graag afscheid van hem neemt. Het karakter van een Robben, Müller en Lahm blijft onontbeerlijk voor de echt grote wedstrijden.

Robben blijft gewoon tot het einde van zijn carrière bij Bayern, als hij fit is behoord hij nog steeds tot de wereldtop die gaat echt niet lager voetballen.

Zie hem als hij weg mocht gaan nog wel met pep meegaan naar man city en dan gewoon de helft van de wedstrijden meedoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren