Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Reusachtig bod van 33 miljoen euro op Pedro

Laatste update:
/
Valencia hoopt nog deze week goed nieuws te kunnen brengen aan de supporters. Los Che zitten al geruime tijd achter Enzo Pérez van Benfica aan en hopen de komst van de Argentijns international nog voor Kerst te kunnen afronden. Benfica komt aankomend weekend nog in actie tegen Gil Vicente, maar Pérez is voor dit duel geschorst en kan dus alvast naar Spanje reizen om te onderhandelen. (A Bola)
/
Volgens José Mourinho is de selectie van Chelsea niet erg breed. 'Nee, dat is de waarheid, het is een kleine groep, maar een goede groep", zei de coach. In januari de markt opgaan dan maar? "Nee, dat is niet nodig. We kunnen geen spelers voor langere tijd missen, maar het is ons doel om het seizoen af te maken met de jongens waar we het seizoen mee zijn begonnen", aldus Mourinho. (ESPN)
/
Arsenal bereidt een reusachtig bod voor op Pedro. De vleugelaanvaller startte vorig seizoen nog veelvuldig in de basiself onder Gerardo Martino, maar krijgt veel minder kansen van Luis Enrique en dat is te merken aan zijn humeur. The Gunners denken dat Pedro net zo’n hit kan worden in Londen als Alexis Sánchez en hebben liefst 33 miljoen euro over voor de Spanjaard, wiens contract nog maar anderhalf jaar doorloopt. (Sport)
/
Andrej Kramaric wil in januari graag hogerop en liet onlangs weten dat hij een avontuur bij AC Milan of Internazionale wel ziet zitten. De goaltjesdief van HNK Rijeka verhuist echter liever naar Spanje: "Ik wil graag in de Primera División spelen, omdat die competitie het beste bij mijn kwaliteiten past", meent Kramaric. Vooralsnog lijken er echter geen Spaanse clubs te zijn die serieuze belangstelling hebben. (Sportske Novosti)
/
Getafe wil dat Cosmin Contra zo snel mogelijk bij de club vertrekt. Dat is niet omdat de hoofdtrainer geen goed werk levert, maar omdat het Chinese Guangzhou Evergrande hem wil hebben. Getafe heeft financiële problemen en kan de afkoopsom voor Contra goed gebruiken. "Ze willen dat ik de club help. Ik ken de problemen en ben daartoe bereid", laat de Roemeen weten. (AS)
Pedro is goed genoeg voor de basis van Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Strik er omheen en weg, puur om zijn k#t instelling!

Heeft veel te weinig progressie geboekt sinds zijn debuut op zijn 16e!

Hoe hij nu ook invalt, bah bah, nee haal dan Ayoub maar op als vervanger!

19 december 2014 om 09:05

Hahaha wat een kulbericht. Vilhena is al sinds vorig jaar weg bij Raiola en is nu onder management in Engeland. Wat een slechte journalistiek hahahahaha

19 december 2014 om 09:06

Je weet dat Raiola niet de zaakwaarnemer van Tonny is he?

19 december 2014 om 09:14

Ja dat las ik later, de client van Raiola, toen dacht ik al dat klopt niet, maar desalniettemin.....

Weg ermee!

19 december 2014 om 09:20

Hou toch op man, hij is nog steeds een tiener

19 december 2014 om 09:29

Dat jij hem nu al afschrijft is ongelofelijk. Vorig jaar gewoon een goed seizoen gedraaid. Hij is nog maar 19! Ik weet zeker dat hij zich binnen een paar jaar basisspeler kan noemen.

19 december 2014 om 10:22

Goed seizoen?

Koeman heeft hem continu op dehuid gezeten! Er zijn partijn geweest dat Vormer de voorkeur kreeg, sterker nog hij was zijn basisplaats kwijt tot Vormer geblesseerd raaktte, vlak voor de winter!

Of de wedstrijden dat hij op 10 stond? Drama!

Nee dat goede seizoen valt heel erg mee!

19 december 2014 om 10:36

Toen ie op 10 speelde speelde hij.best goed vond ik

Erg leuk dat Raiola word benaderd, maar Raiola is al maandenlang niet meer de zaakwaarnemer van Tonny.

19 december 2014 om 09:10

Yep, dat in combinatie met een bericht van de Daily Mail geeft een betrouwbaarheidsscore van 0,0 precies.

19 december 2014 om 09:11

Het leuke is, ik ben gaan zoeken op de Daily Mail website, maar ik kan geen enkel bericht vinden over Vilhena & Sunderland.. Of ik zoek niet goed..

19 december 2014 om 17:24

Waarschijnlijk verzint vz dit soort dingen gewoon zelf.

19 december 2014 om 22:51

Meerdere voetbalsites hebben het ergens vandaan, ik denk gewoon kopieer en plakwerk van elkaar.

Niet erg natuurlijk, maar je mag op zijn minst wel verwachten dat ze bij VZ wat feiten snel controleren. Met simpel googlewerk zou je er al achter zijn gekomen dat Raiola niet de zaakwaarnemer van Vilhena is.

Andere kant, dit artikel heet niks voor niks 'in de wandelgangen...'.

Ik dacht dat vilhena vorig seizoen raiola aan de kant had gezet? Heeft raiola toen niet iets geroepen van: ''ik breng vilhena hoogst persoonlijk naar een andere club als hij niet speelt'' of iets in die richting en waren zowel Koeman als Vilhena zelf hier niet van gediend toen. Of haal ik nu van alles door elkaar?

19 december 2014 om 09:08

Nee, je hebt gelijk. Vilhena schrok van de uitlatingen van Raiola en is toen direct bij hem weggegaan. Destijds wou Vilhena helemaal niet vertrekken.

Nu wilt Vilhena ook niet vertrekken, maar als hij niet aan voetballen toe komt is dat wel een optie voor hem. Ik geef hem groot gelijk, sommige Feyenoorders worden boos omdat Vilhena niet wilt tekenen, maar nu kiest er een speler voor zijn eigen ontwikkeling ipv het grote geld, en dan is het nog niet goed.

19 december 2014 om 09:16

Ja maar als hij dan ook laat zien dat hij erin hoort is het weer een ander verhaal!

19 december 2014 om 09:52

Hij kan het idd niet gauw goed doen in deze situatie. Toch moet je bedenken dat hij nog maar 19 jaar is en toch al 3 seizoenen eredivisie ervaring heeft. Dat zo'n jongen een terugval krijgt is niet meer dan logisch. Nu weet ik niet of Vilhena de kennis en zelfkritiek heeft om dat ook zo te zien, of dat hij vindt dat hij een gevestigde naam is die altijd moet spelen. Het is echt geen schande om als 19 jarige op de bank te zitten met Immers, Clasie, El ahmadi (toornstra) die voor je in de pikorde staan.
Persoonlijk hoop ik dat ie blijft en mocht hij toch weggaan, dan hoop ik wel dat hij echt een goede club uitzoekt waar hij niet op de bank terecht komt. Zou zo zonde zijn van zijn talent.

19 december 2014 om 10:16

@eibert

Ik hoop ook dat Tonny 'gewoon' blijft bij Feyenoord. Ik vind het alleen jammer dat Vilhena niet op 10 speelt, naar mijn mening toch Feyenoord meest creatieve middenvelder.

Op box-to-box deed hij het vorig seizoen ook niet onverdienstelijk. Maar zoals je al zegt, er staan gewoon andere goede middenvelders voor hem.

Als Vilhena weggaat zou ik het echt erg jammer vinden, die jongen heeft genoeg talent ,alleen het loopt even niet lekker. Maar inderdaad ,die jongen is 19, als hij nu al spelers van het kaliber El Ahmadi achter zich zou laten zou hij waarschijnlijk niet meer bij Feyenoord voetballen.

Jammer mooie speler Vilhena, spijtig dat hij zo weinig meedoet volgens mij kan hij prima in dezelfde rol als toornsta functioneren maar dan vanaf links.

Pedro zou wel een goede aankoop zijn voor Arsenal. Ik denk dat er meer clubs zijn die hem willen maar dat is wel een speler die aanzienlijk beter is dan podolski op links.

Pedro: meest onderschatte voetballer van Barca. Speelt bijna altijd goed, scoort veel, begrijpt het Barca spel, komt uit de eigen jeugd. Maar is geen glamoureuze ster uit het buitenland en wordt dus steeds weer op n zijspoor gezet. Laat m maar naar Arsenal gaan, hij wordt een sensatie. Net als Higuain bij Napoli, omdat ie bij Real ook niet werd gewaardeerd.

19 december 2014 om 11:41

Voor mij de grootste kaarten vragende duikelaar bij Barca, dan maakt mij kwaliteit niet uit

Pedro zou zeker een goede aankoop zijn. Zwaar onderschatte voetballer die zich al dik en breed bewezen heeft.
Of hij nodig is? Op het moment zijn Podolski en Campbell er ook nog, maar gok dat die gaan vertrekken. Dan houd je Sanchez, Walcott en Ox over. Weet niet op welke flank Pedro het beste is, maar Sanchez en Ox kunnen toch op beide flanken, behalve Theo die moet op rechts.
Zou een mooi begin zijn van de volgende stap.

Pedro; geweldige speler met een geweldige instelling, vechtlust, lopvermogen, en scoort opzich makkelijk. maar ja logisch als je concurrenten messi-neymar-suarez zijn dat je die strijd niet gaat winnen.
misschien beter voor hem zelf om te vertrekken naar een ploeg waar je elke week speelt zoals inderdaad arsenal.
toch zou ik als barca zijnde nog even wachten tot ze zelf aankopen mogen doen.
ik zou Pedro nog wel eens als hangende rechtsback willen zien spelen in een 3-5-2 systeem

Reusachtig bod? Kan ook overdrijven..

Pedro is niet nodig bij Arsenal. De prioriteiten zijn 1 top CDM en minimaal 2 top Cb's die er per direct staan. Daarna kun je aan een pedro of wie dan ook denken maar ik zou dan nog voor een box-to-box gaan omdat Ramsey de enige is die je daar hebt. Afscheid nemen van Arteta, zowiezo, Flamini houden want die is de enige CDM op dit moment en Wilshere het uitlaten vechten tegen Cazorla en Ozil, of bij voorbaat; verkopen die Wilshere tenzij 1 van hen 2 weg gaan.

19 december 2014 om 11:18

@umad?

Wilshere is niet de concurrent van Cazorla en Mesut, Wilshere is namelijk net als Ramsey een box-to-box middenvelder. Dat betekent dat je daarvoor al twee goede opties hebt. Daarnaast is het ook nog mogelijk om The Ox daar neer te zetten. Dus een box-to-box is niet nodig.

Voor de CDM positie hebben we géén goede opties. Flamini werkt hard en gaat voorop in de strijd, maar is een zeer beperkte voetballer. Arteta is meer aan 10 of box-to-box die zijn snelheid en loopvermogen niet meer heeft waardoor hij als CDM speelt.

19 december 2014 om 11:39

Wilshere een box-to-box, haha. Nee dus.

19 december 2014 om 12:03

Wilshere kende zijn beste jaar naast Cesc, op de box-to-box positie maar sinds dien is hij ook gelijk niks meer, hij is ook geen box-to-box, hij is een 10 zoals Arsenaladdict dat zegt. Weet niet wat voor fan je bent maar je kent je eigen spelers nog niet eens. Boven dien vindt ik zelfs Rosisicky beter dan Wilshere. Ik snap niet Wilshere een eigen jeugd product is maar hij mist de kwaliteit bij Arsenal tenzij er een paar weg gaan.

19 december 2014 om 17:08

Roken is niet goed voor een box-to-box

19 december 2014 om 11:19

Was begonnen met je opmerking over Wilshere, had ik niet verder hoeven lezen.

19 december 2014 om 12:05

En waarom? Vind jij Wilshere beter dan Cazorla en of Ozil? Daarnaast is Rosiscky een betere spelverdeler dan Wilshere. Wilshere kende maar 1 goede seizoen en dat was op de box-to-box positie naast Cesc, destijds. Sindsdien is hij alleen maar minder en minder geworden en heeft Arsenal betere spelers gehaald op zijn positie, hij komt amper aan bod op zijn eigen positie, de nummer 10.

Ik denk dat Pedro het wel goed zou kunnen doen in de PL ja, maar dan moet hij stoppen met die schwalbes en dat vieze wapperende handje van hem als hij op de grond ligt.

Ach wat heb ik een hekel aan deze gast, anti-voetbal voor mij.

19 december 2014 om 11:56

Heel de voetbal wereld is zo.schwalbes maken is normaal geworden.

19 december 2014 om 12:01

Ja dat weet ik wel, maar je hebt dus gasten die er een handje van hebben. Vind hem 1 van de ergste en denk ook dat ze in de PD niet hard genoeg optreden.

Ze zouden onbestrafte schwalbes na de wedstrijd moeten beboeten..... hoort toch ook bij Fifa Fair?

19 december 2014 om 12:33

Je hebt volkomen gelijk.ik vind dat scheidsrechters strenger moeten optreden.en niet bang moeten zijn om bij dergelijke belachelijke acties rood te trekken of ten minste geel.opzichte schwalbes in de 16 ga maar douche!dan zullen ze niet zo snel tegen de grond gaan.opstootjes meteen geel.als de scheidsrechter er tussenkomt en het houd niet op rood!voor de echte belangrijke regels is strenger optreden de beste oplossing voor het spel terug wat meer naar fair play te brengen.maar het is omdat al die scheidsrechters broekschijters zijn dat het zo uit de hand loopt en spelers maar doen wat ze willen.

Hij moet meteen weg hij bakt er niks van doet er ook niks voor aub barca verkoop hem voor 25 miljoen kan je reus kopen en daar heb je veel en veel meer aan

Dan kunnen Walcott en Oxlade wel weg, want die worden zo dus tweede keus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren