Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Rentree Hakan Calhanoglu in Duitsland aanstaande

Laatste update:
/
Moussa Dembélé sluit uit ooit nog voor een andere Engelse club te spelen dan Tottenham Hotspur. De Rode Duivel staat echter wel open voor andere competities. (Diverse Belgische media)
/
Tottenham Hotspur gaat een poging doen om Ante Rebic in te lijven. Eintracht Frankfurt heeft de aanvaller, die eerst werd gehuurd van Fiorentina, onlangs definitief ingelijfd. (Diverse Duitse media)
/
Hakan Calhanoglu staat op de radar van RB Leipzig. AC Milan zou mogelijk bereid zijn mee te werken vanwege de financiële perikelen bij de Italiaanse club. (Diverse Duitse media)
/
Heracles Almelo lijkt zich te versterken met Yoëll van Nieff. De linkspoot speelde de afgelopen seizoenen voor FC Groningen, maar loopt daar tegen het einde van zijn contract aan. (TC Tubantia)
/
Besiktas en FC Porto onderhandelen over Vincent Aboubakar. De aanvaller uit Kameroen wil graag terugkeren bij de Turkse topclub. (beIN Sports)
/
Mits hij de medische keuring volgende week met goed gevolg doorstaat, tekent Olivier Rommens een nieuw eenjarig contract met NAC Breda. De middenvelder is hersteld van een zware blessure. (BN De Stem)
Hakan Calhanoglu zou RB Leipzig sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat de Spurs en Rebic prima in de wandelgangen past. Totaal geen match naar mijn idee. Misschien omdat ie gisteren (zowel positief als negatief) opviel dat er vandaag over geschreven moet worden


Als calhanoglu naar Leipzig gaat zou het kunnen betekenen dat Leipzig in speelt op een naderende transfer van forsberg naar roma

Denk dat als calhanoglu naar Leipzig gaat ze inspelen op een eventuele naderende transfer van forsberg naar Roma

Ik denk niet dat Calhanoglu gaat vertrekken tenzij er een achterlijk bod komt, dat zal dus geen Leipzig worden.

22 juni 2018 om 10:53

Waar ziet u Calhanoglu volgend jaar starten. Is dit op de 10 of zal hij weer op de linkerflank te bezichtigen zijn?

22 juni 2018 om 11:29

Ik verwacht dat hij weer op links zal spelen, buiten dat hij daar ook uitstekend uit de voeten kan hoor ik weinig geruchten over mogelijke versterkingen op die positie. Met middenvelders daarentegen worden we wel veel gelinkt.

22 juni 2018 om 11:33

Depay was toch in belangstelling?

22 juni 2018 om 15:02

Klopt inderdaad Calhanoglu zal ervoor moeten knokken. Ik verwacht dat hij volgend seizoen op het middenveld en linksbuiten zal spelen als een soort speler die er als eerste inkomt als er blessures of schorsingen zijn. Of het moet zijn dat we volgend jaar 442 gaan spelen met Depay in de spits dan zal Calhanolgu op 10 komen te spelen.

Ik hoop dat dembele niet naar China gaat, want dat zit er wel aan te komen.

22 juni 2018 om 12:16

Nee hoor. Inter heeft ook interesse naar het schijnt. Dus is niet zo dat hij naar China hoeft te gaan.
Maar het zou wel echt zonde zijn ja. Zou bij een club als Inter nog een prima versterking zijn. Dus ben benieuwd wat de zomer gaat brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren