Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real vraagt 50 miljoen voor mokkende technicus

Laatste update:
/
Stefano Marzo ziet wel wat in een nieuw contract bij sc Heerenveen. De Belg heeft zich na een moeilijke start in de basiself gespeeld en wil zijn tot 2016 doorlopende verbintenis best verlengen. “Ik sta daarvoor open, maar heb er nog niet met de club over gesproken. Misschien zit ik bij Heerenveen aan mijn top, maar misschien kan ik ook nog een stapje maken”, zegt de 24-jarige verdediger. (Leeuwarder Courant)
/
Ondanks een buitengewoon moeizaam eerste jaar, wil Ángel Di María bij Manchester United blijven. De Argentijn is geen schim van de speler die een jaar geleden met Real Madrid de Champions League won, maar wijt dat mede aan de overgang van Spanje naar Engeland en het type voetbal dat daar wordt gespeeld. Hij verwacht volgend jaar beter voor de dag te komen en is dan ook niet van plan nu al de handdoek te werpen. (Daily Mirror)
/
Isco is, als alle spelers fit zijn, vaak veroordeeld tot de bank bij Real Madrid. De middenvelder heeft daaruit zijn conclusies getrokken, zeker omdat de clubleiding van plan is komende zomer het middenveld nog verder te versterken. De mogelijke komst van Paul Pogba of Marco Verratti betekent dat Isco weg mag: de Spaans international komt in de zomer voor een kleine vijftig miljoen euro beschikbaar. Arsenal en Manchester City houden hem in de gaten. (The People)
/
Alhoewel Mark Hughes ervan uitgaat dat Asmir Begovic blijft, lijkt het er toch op dat de Bosnische doelman op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Internazionale is namelijk zeer geïnteresseerd en in Milaan is men dan ook verheugd dat Begovic te kennen heeft gegeven dat zijn toekomst nog ongewis is. De international heeft met interesse van onder meer Real Madrid, Arsenal en Liverpool echter nog heel wat meer ijzers in het vuur. (Daily Mirror)
/
Het wordt haast onbegonnen werk voor Everton om Romelu Lukaku voor de club te behouden. De spits staat in de belangstelling van VfL Wolfsburg en Paris Saint-Germain en zij hebben iets te bieden waar the Toffees alleen maar van kunnen dromen: Champions League-voetbal. De Belgisch international wil dolgraag zijn waarde bewijzen op het allerhoogste niveau en staat dan ook open voor iets nieuws. (Daily Mirror)
Real Madrid krijgt spijt, als het Isco verkoopt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

50m is eigenlijk een koopje in deze markt. Misschien wat voor barca

21 april 2015 om 00:47

Sarcasme?

Spijt? Hoezo eigenlijk?

Prima speler maar ik vind hem niet Realwaardig om eerlijk te zijn. Dribbelt vaak als een dolle hond het Wilde Westen in. Laat soms geniale dingen zien maar loopt eerder medespelers dwars dan dat hij een meerwaarde vertegenwoordigt.

21 april 2015 om 00:56

Hij liet anders wel zijn meerwaarde zien bij de afwezigheid van bale tijdens zijn blessure en van modric, heeft beide blessures prima opgevangen en is meerdere maanden uitgeroepen tot beste real Madrid speler en 2x opgenomen in la liga team van de maand als enige real speler en dat was bij de afwezigheid van modric, laat wel zien dat hij vam grote waarde was voor real die periode.

Ik ben hem dankbaar voor zijn harde werk en heeft mij dit seizoen echt ontzettend verbaasd hoe hij zich altijd aanpast aan hoe ancelotti dat wilt ook al gaat het tegen zijn natuur als voetballer in door verder naar achter te spelen en minder voorin betrokken te zijn bij het spel. Ik heb nog veel vertrouwen in isco en ik denk dat hij over een paar jaar 1 van de beste voetballers ter wereld zal zijn, ik hoop dat hij dan nog bij real speelt.

Lol, als barca zijnde zou ik zelfs het dubbelen betalen en ik maak geen grap. Je kan aan alles zien dat isco de middenvelder gaat worden van de toekomst. En zal ook precies bij barca passen in het systeem dat wij spelen. Ik ben zéér gecharmeerd van isco.

21 april 2015 om 01:53

Koop dan een real shirt met nr. 23.

21 april 2015 om 04:18

Reageer inhoudelijk of helemaal niet.

21 april 2015 om 07:50

Hahahaha prachtige reactie. On: Ik zie Isco eerlijk gezegd niet vertrekken.

21 april 2015 om 09:14

nee ik ook niet, heeft het wel naar zijn zin op de bank..

Alle clubs die 50 miljoen beschikbaar hebben moeten hem proberen te halen(als hij weg mag). Maakt niet uit of ze hem nodig hebben of niet. Binnen vijf jaar is deze jongen een van de beste spelers van het planeet.

21 april 2015 om 01:58

Ajax dus.

Spijtig dat real zo een geweldige voetballer van de hand willen doen mocht dit waar zijn, isco is echt een pareltje voor het voetbal ik zou hem echt koste wat kost willen behouden, voor mij is hij dit seizoen een van de grote uitblinkers.

Al begrijp ik isco, je werkt hard past je speel stijl aan wat de coach van je vraagt maar toch wanneer iedereen fit is ben je een soort 5e wiel.
Ik geniet altijd van isco en als real het niet ziet zitten in isco is dat pech voor real, clubs genoeg die hem willen en z'n kwaliteiten wel genoeg kunnen waarderen. Ik hoop dat hij blijft maar als hij op de bank beland gun ik hem dat niet, zo een geweldige speler hoor altijd te spelen dat gun ik hem, jammer dat et dan niet bij real zal zijn blijkbaar.
Waar hij ook gaat spelen ik zal een groot fan van hem blijven.

21 april 2015 om 00:50

R.M.Zizou, dit komt weer van zo'n wanhopige Engelse krant. Ze linken onderhand elke Spanjaard met Engelse clubs omdat ze zelfs met hun grotere budgetten onder het niveau van de PD blijven steken.
Isco zal niet weggaan bij Real omdat hij Spaans is en omdat hij het lievelingetje is van het publiek en van de president. Als Isco moeilijk zou doen (wat ik niet denk want hij pakt redelijk wat minuten) dan zou Perez doodleuk eisen dat hij opgesteld wordt. En anders is het exit coach.
Zou hem overigens graag bij Barca zien!

21 april 2015 om 01:15

Ik denk dat Perez niet echt zit te mokken dat isco geen vaste basis speler is, vorig jaar toen di Maria isco z'n plek had overgenomen heeft Perez ook nooit echt ingegrepen, en nu met illara een andere lieveling die voor best veel geld is gehaald en op de bank zit en isco is veel minder voor betaald dan zijn concurrenten, als Perez isco echt graag zag spelen zou hij geen speler halen die bijna 3x zoveel heeft gekost als isco als concurrent en zou Perez ook niet concurrenten blijven aankopen voor tientallen miljoenen.
Ik zie isco ook graag in de basis, maar bale krijg je er sws niet uit, of bale nou goed of slecht speelt of het team nou beter of slechter speelt met hem, als hij op beide benen kan lopen speelt hij nu eenmaal altijd.

21 april 2015 om 01:56

Real gaat isco niet verkipen ze raken al illara khedira en lucas silva kwijt.

En tot nu toe zal alleen Casemiro terugkomen.. Ik denk echt dat Perez met 2 grote aankopen gaat komen vooral omdat real veel blessures heeft gehad en zo 2 prijzen op het spel heeft gezet.

21 april 2015 om 12:06

Ik zie Real Isco ook echt niet van de hand doen.. maar hoe kom je er eigenlijk op dat Silva vertrekt??? Hij is net pas binnen?!

21 april 2015 om 00:52

Overigens ben ik van mening dat hij in de basis hoort. Bale eruit en James rechtsbuiten en Isco op het middenveld.

21 april 2015 om 01:46

Stuur hem maar naar Turijn, is voor Morata ook een uitstekende keuze geweest!

40-50 miljoen + Isco en ik stuur Pogba persoonlijk naar Madrid. Dat zou een immens goeie deal zijn voor Juventus als we een speler als Isco kunnen binnenhalen.

21 april 2015 om 01:57

Terugkoop clausule zeker hahah.

21 april 2015 om 03:28

Isco alleen is al beter dan Pogba en jij wilt er nog geld voor. Als Real dat zou doen dan houden ze geen supporter meer over met alle respect

Wel een lekkere speler die Isco. Misschien wat voor Chelsea als vervanger van Oscar, als zie ik hem niet vertrekken of een duo vormen met Silva bij City? Zou wel lekker zijn voor die 2. Arsenal lijkt me dom, zij hebben Ozil en eventueel Cazorla al.

Wat een geweldige speler veel beter als Bale op dit moment. Ik snap niet dat hij er nooit standaard in staat ook dat hij publiekslieveling is.

Ancelotti maak hem gewoon basis en geef hem vertrouwen straks loopt deze man weg!
Gewoon Bale op de bank die speelt toch slecht. Dan kunnen ze weer 4-2-2-2 gaan spelen en dat ging vorig kalenderjaar ook erg goed

Casillas
Carvajal
Varane/Pepe
Ramos
Marcelo
James
silva/khed
Kroos
Isco
Benzema
Ronaldo

En dan te bedenken dat milan ook interesse had, 50 miljoen gaan ze echt niet betalen

Isco is vervangbaar net als elke andere speler. Om het te illustreren met een mooie quote: "op het kerkhof ligt het vol mensen die dachten onvervangbaar te zijn."

Dus nee, Real maakt geen vergissing want ze zullen er wel een gepaste vervanger voor terughalen. Daarbij is de bijdrage van Isco niet echt immens. Doet leuke circustrucjes maar zijn rendement is belachelijk laag. Als je dat vergelijkt met James. Minder air en flair maar wel resultaten. Dit is topsport hé, het enige dat telt is winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren