Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real ontslaat topscouts na mislopen van El Haddadi

Laatste update:
/
Juventus gaat geen werk maken van de komst van Radamel Falcao. AS Monaco zou de 28-jarige aanvaller vanwege de restricties van de Financial Fair Play naar verluidt moeten verhuren of verkopen, maar De Oude Dame is niet geïnteresseerd. “Er doen veel geruchten de ronde, maar er is geen gesprek geweest. Er is niets concreets en Falcao behoort ook niet tot onze mogelijkheden”, zegt algemeen directeur Giuseppe Marotta. (Sky Italia)
/
Internazionale wil de selectie nog versterken met Ezequiel Lavezzi, maar dat gaat niet door. 'De toekomst van Lavezzi? Er zullen geen spelers meer vertrekken", maakt clubeigenaar Nasser Al-Khelaïfi duidelijk. "Al onze spelers hebben doorlopende contracten en zij blijven tot het einde van dit contract of tekenen bij." Lavezzi ligt nog voor twee seizoenen vast in het Parc des Princes. (RTL)
/
Real Madrid heeft drie topscouts ontslagen. Het is niet bekend waarom De Koninklijke met de talentenspeurders heeft gebroken, maar het schijnt te maken te hebben met Munir El Haddadi. De achttienjarige aanvaller groeide op in Madrid, maar viel niet op bij de scouts van Real en verbond zich aan Barcelona. Real heeft enkele maanden geleden overigens geprobeerd om El Haddadi van de Catalanen over te nemen. (Onda Cero)
/
Alex McCarthy tekende vrijdag een vierjarig contract bij Queens Park Rangers en daarmee stelde hij Brendan Rodgers teleur. De manager van Liverpool wilde de voormalig jeugdinternational graag naar Anfield halen, om de concurrentiestrijd aan te gaan met Simon Mignolet. Rodgers slaagde er ook al niet in om Michel Vorm te halen, hij ging naar Tottenham Hotspur, en het lijkt er nu op dat er geen nieuwe keeper naar Liverpool komt. (Metro)
/
Tom Cleverley heeft een gesprek gehad met Roy Keane. De bij Manchester United overbodige middenvelder staat voor een miljoenentransfer naar Aston Villa en assistent-trainer Keane heeft de speler laten weten dat hij salaris moet inleveren, maar dat hij een belangrijke schakel wordt in Birmingham. Ook Everton en Hull City zouden achter de 25-jarige Cleverley hebben aangezeten, maar Villa beschikt over de beste papieren. (Daily Mirror)
Munir El Haddadi zal in de toekomst een basisplaats bij Barcelona hebben

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 augustus 2014 om 12:27

daar hebben ze geen scouts voor nodig

Alsof je als scout het niet eens mis kan hebben en een speler opeens hellemaal op bloeit

31 augustus 2014 om 12:29

Welkom in de corrupte wereld van voetbal

31 augustus 2014 om 12:58

Alsof dit bericht klopt

En dan... Alsof hij bij Real Madrid een kans had gekregen

31 augustus 2014 om 14:40

Tuurlijk wel. Kijk maar naar Jese rodriguez en ook Casillas komt uit de jeugd. Als iemand goed speelt waarom niet?

Iemand als van Nistelrooy kon de bal 10x hooghouden op dezelfde leeftijd als El Haddadi,

Je hebt laatbloeiers en voegbloeiers..

Ach dan kopen ze hem toch gewoon voor 100 miljoen..........

31 augustus 2014 om 12:59

Precies daar dacht ik ook aan.

31 augustus 2014 om 14:30

3-1

Geloof er helemaal niks van. Slaat nergens op? Je kan toch niet ieder talent goed scouten..
Het is echt niet zo dat omdat er 1 talent naar Barcelona is ipv naar Real dat Real 3 topscouts onslaat.. belachelijk bericht.

Geloof me er zijn maar een paar mensen die al wisten wat voor talent Munir was. Mensen kennen hem nu pas. Hij was al een speler die je met al je kracht moest behouden 2 jaar geleden. Toni Sanabria was eigenlijk misschien wel de nieuwe toekomstige spits van Barca, maar die wou weg. Barca vond dat niet erg. Waarom? Munir. Hij groeide veel sneller dan verwacht en deze jongen is zo ongelooflijk gedreven. Ik ben blij dat hij in onze handen is en niet die van Madrid. Hij zou nooit kansen krijgen zoals hij heeft gekregen. Pedro moet binnenkort(1-3 jaar) ruimte maken voor hem. De toekomst van barca ziet er geweldig uit met Munir,adama,samper,halilovic,denis Suarez,rafinha,deulofeu, Grimaldo. Nog wel twijfels over Edgar Ie en Bagnack.

31 augustus 2014 om 14:12

Hoe denk je dat Sanabria het gaat doen (bij Roma)?

Nonsense bericht over El Haddadi, kan toch niets van waar zijn. Wat ze die Spanjaarden toch allemaal wijsmaken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren