Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid tast mis na bod van 120 miljoen euro

Laatste update:
/
Galatasaray heeft onderhandeld met Álvaro Negredo. Sportief directeur Cenk Ergün erkent dat hij de aanvaller van Middlesbrough naar Turkije wil halen. (FourFourTwo)
/
Aleksandr Golovin gaat mogelijk aan de slag in de Premier League. Chelsea voelt er wel wat voor om een bod uit te brengen op de middenvelder van CSKA Moskou. (Daily Mail)
/
AS Monaco heeft een bod van 120 miljoen euro afgeslagen. Real Madrid deed een poging om van Kylian Mbappé de duurste voetballer aller tijden te maken, maar ving dus bot. (Daily Telegraph)
/
Olympique Marseille wil het hart van de verdediging versterken. De club is met Arsenal en OGC Nice in gesprek over respectievelijk Laurent Koscielny en Dante. (Canal+)
/
José Mourinho kan een verbeterd contract tekenen bij Manchester United. Er is echter één maar: hij moet woensdag dan wel de Europa League winnen ten koste van Ajax. (Daily Mirror)
/
Javi Gracía wordt waarschijnlijk ontslagen bij Rubin Kazan. De Spanjaard hoeft dan echter niet te treuren, want hij is bij Sevilla in beeld om Jorge Sampaoli op te volgen. (El Desmarque)
Denk jij dat Real Madrid werkelijk 120 miljoen euro heeft geboden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als Mbappe wordt gehaald zou ik eerst Bale verkopen. Maar los van dat, is een extra vleugelspeler echt wat we nodig hebben? Op de vleugel hebben we nu Vazquez, Asensio, Bale, Isco en Ronaldo. ik denk dat die positie toch gewoon goed gevuld is. Beter wordt er gekeken naar de verdediging. dat is in de breedte toch wel de zwakste linie. met een matige danilo, een veelvuldig geblesseerde Varane, ideale 12de man nacho en coentrao (oh ja die speelt daar ook nog).

21 mei 2017 om 12:36

Ik vind dat real een vervanger/betere versie van Casemiro moet halen. Casemiro is al top maar real pretendeert de beste op iedere positie te willen. Dan moet er deze zomer Kante/weigl, Ddg/oblak en een top reserve cv a la benatia gehaald worden. Real verliest namelijk te veel kwaliteit indien er een key speler uitvalt.

Verder zou ik indien Bale verkocht wordt dembele halen. Dan kunnen isco en asensio het uitvechten voor rb positie en dembele kan dan de concurrent worden van de lb/rb en uiteindelijk plek van Ronaldo overnemen.

De spits positie van real is met Benzema inderdaad perfect bezet. De wisselwerking Benzie Cristiano werkt perfect en er zal geen topspits zijn die zoveel opbouwend werk zal verrichten als Benzie.

21 mei 2017 om 12:48

Je vergeet dat Real Madrid ook geen eindeloze geldkraan heeft. Jongens als Kante, Dembele en Weigl haal je niet meer even op voor 30 miljoen en clubs laten hun spelers niet meer zo makkelijk naar Real Madrid gaan.

21 mei 2017 om 12:51

Sorry maar Weigl is hetzelfde als Casemiro en gaat het niveau niet omhoog halen. Kante is de enige die echt het niveau van Real omhoog kan schieten. Oblak is niet haalbaar dus die kan je afstrepen. Het valt ook wel mee met de cv's want Nacho vulde het gewoon goed in tegen Bayern, Barca etc dus dat valt mee en Nacho vind ik echt wel gelijkwaardig aan Benatia.

21 mei 2017 om 13:31

Weigl is voetballend veel verder en zal nog meer progressie boeken dan Casemiro.

Real moet Danilo, Navas en James verkopen zodat ze een miljoen of 150 binnen halen en dan voor de Gea/Courtois, Verratti en een capabele back up voor de backposities gaan. Eventueel kan je nog Bale of Morata verkopen om dan voor Hazard te gaan.

21 mei 2017 om 13:42

Moet het maar eerst bij Dortmund laten zien want ik zie wisselvalligheid bij hem. Dus Kante is de enige die echt een verbetering is.

21 mei 2017 om 14:12

Het zijn ook 2 topspelers en 1 reserve speler. Geloof mij real kan dat zeker betalen.

Kante zal toch echt 70 miljoen kosten. Dembele/weigl 50. Nacho is inderdaad een prima back up maar je hebt er nog een nodig. Ramos zit 10 wedstrijden per jaar aan de kant ivm kaarten en varane en pepe zijn blessure gevoelig. Het kan gewoon niet zijn dat een Real met zoveel sterren en Danilo of marcelo lcv moet zetten. haal gewoon een speler die het prima vind om van 28-31 3.5 miljoen per jaar bij real op de bank te verdienen. Dat geld is er echt wel en kan er voor zorgen dat je bij de top waar het verschil tussen kampioen en gefaald seizoen soms 3 punten is

21 mei 2017 om 16:07

Kan me eigenlijk niet voorstellen dat chelsea kante laat gaan voor 70m.

21 mei 2017 om 14:32

Bale moet er z.s.m. uit, want hij is vaker geblesseerd dan fit. Tevens denk ik dat Real weer eens een 4-4-2 moet gaan proberen zodra Bale vertrokken is, aangezien rechterflank spelers vrij schaars zijn als het om de wereldtop gaat. Ik zou het volgende echt graag willen zien, aangezien je met Marcelo en Carvajal toch backs hebt die de hele flank kunnen bestrijken. De Gea / Courtois, Carvajal, Pepe/Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Isco (lees: ruit op het middenveld), Dybala, Ronaldo. Laatstgenoemde wordt wat ouder en begint steeds meer en meer naar het centrum toe te trekken, waardoor je hem optimaal kunt benutten wanneer hij zijn snelheid redelijk kwijt is.

21 mei 2017 om 14:53

Mbappe een vleugelspeler?? Op fifa misschien. Nee, Mbappe is geen vleugelspeler maar een spits. Daar liggen zijn kwaliteiten, vooral in een systeem met 2 spitsen waar hij de beweeglijke spits is of een systeem als dat Real al jaren gebruikt waar het meeste gevaar van de vleugels komt. Aangezien Zidane tegenwoordig graag met 2 spitsen speelt kan Mbappe er echt wel bij. Zeker als Morata of Benzema vertrekt.

21 mei 2017 om 15:59

Hernandez van atletico madrid is in ieder geval al gehaald als back-up van marcelo en Coentrao zal vertrekken. Als Pepe vetrekt moet er zeker een nieuwe cv komen en ik hoop dat ze Danilo verkopen en een talent a la Hernandez halen, maar dan voor de rb positie. Iemand een suggestie?

Laat lekker daar, vasquez morata zijn beide gewoon beter hoor.

21 mei 2017 om 13:17

Haha en 5 jaar ouder ja en Mbappe doet weinig voor ze onder hoor.

21 mei 2017 om 13:23

Ik schat Mbappe beter in dan deze 2 eerlijk gezegd. Nu al

21 mei 2017 om 14:34

Ik niet. Morata laat voortdurend zien bij Real dat hij kan scoren en scoort ook vaak belangrijke goals. Mbappe daarentegen heeft een goed jaar gehad en moet nu gaan bewijzen dat hij dit niveau kan vasthouden of zelfs verbeteren. Als dat hem lukt, dan pas kan je zeggen dat hij beter is. Dan nog is het overigens afwachten, aangezien hij nog niet in de absolute top van het voetbal actief is.

Enige wat ze moeten doen bij Real is Pepe contract voor het leven geven. Goeie stand in galen voor Marcelo en Carvajal, Want Contraoe en Danilo dat kan niet meer. Die zou ik verkopen
David de Gea halen . En een Denamische middenvelder als Vidal. Bale en James verkopen.

Naar mijn mening moet Real echt voor Mbappe gaan. Daarbij ook voor waardige vervanger voor Marcelo. De Gea of Cortouis dienen ook gehaald te worden. Verder eventueel in de breedte James vervangen.

Voor de verkoop zou ik James en Bale en Morata verkopen voor een mooie 200miljoen totaal. De verkoop en inkoop zal dan ongeveer gelijk zijn + we hebben een veel sterkere team ervoor terug met oog op de toekomst.

De vervanger van Coentrão wordt morgen bekend gemaakt en komt over van Atletico Madrid. Zijn naam is Hernandez. Hoop dat Mbappe wordt gehaald, maar dat hij nog een jaartje bij Monaco mag blijven. Daarnaast hoop ik dat ze Pepe verlengen en een goede stand in halen voor Casemiro.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren