Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid neemt genoegen met 75 miljoen euro

Laatste update:
/
Napoli is na een drukke winterse transferperiode ook al bezig voor de zomer. Fiorentina-aanvoerder Germán Pezzella en Sassuolo-aanvaller Jeremie Boga staan bovenaan het verlanglijstje in Napels. (Sky Italia)
/
Manchester United overweegt zich aankomende zomer bij Tottenham Hotspur te melden voor Eric Dier. De middenvelder gaat na dit seizoen zijn laatste contractjaar in en mag daarom vertrekken. (Daily Star)
/
Real Madrid denkt eraan om Isco te verkopen. Arsenal, Chelsea en Paris Saint-Germain hebben belangstelling voor de middenvelder, die 75 miljoen euro moet koesten. (El Desmarque)
/
De toekomst van Josep Guardiola is met vraagtekens omgeven nu Manchester City voor twee jaar is uitgesloten van Europees voetbal. Juventus is de favoriet om aankomende zomer met de trainer aan de haal te gaan, terwijl Paris Saint-Germain en een terugkeer bij Bayern München eveneens opties zijn. (Calciomercato)
/
Naast Guardiola kiest mogelijk ook Kevin De Bruyne eieren voor zijn geld als Manchester City geen Europees voetbal mag spelen. De middenvelder overweegt in dat geval uit het Etihad Stadium te vertrekken. (The Sun)
/
Lazio is zeer te spreken over de verrichtingen van Thomas Strakosha. De Romeinen zijn met de doelman in gesprek om zijn tot medio 2022 contract open te breken en met jaren te verlengen. (Diverse Italiaanse media)
Denk jij dat Isco aankomende zomer bij Real Madrid gaat vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Arsenal, haal de Bruyne binnen!

15 februari 2020 om 09:48

Haha, jammer genoeg lijkt ook Arsenal geen Europees voetbal te gaan spelen. Ik vind het knap van de Sun, het nieuws dat man city uitgesloten wordt van Europees voetbal is letterlijk gisteren bekend en de Sun weet meteen de ochtend erop te melden dat de Bruyne niet zeker is over zijn toekomst daar.

15 februari 2020 om 09:55

Wie weet als de 5de plek CL word en Arsenal een eindsprint kan inzetten, maar ik denk ook dat het hem niet word.

15 februari 2020 om 09:50

@arsenal890 haha alsof Arsenal zijn salaris kan betalen en dat hoge transfersom hahaha. Dat soort gasten kunnen bijna geen stap meer zetten. Of Juve moet gek doen. Die kunnen hem goed gebruiken.

15 februari 2020 om 09:55

Haha dat is waar, denk dat hij ook geen transfer maakt maar wel zonde dat die dan geen CL kan spelen/winnen.

15 februari 2020 om 23:03

Te duur voor arsenal jammer genoeg en salaris eisen zijn te hoog

Neemt genoegen met 75 miljoen?! Dit bedrag is absurd hoog voor de Isco die we de afgelopen twee seizoenen gezien hebben. Ik denk dat geen van de genoemde clubs dit bedrag ooit op tafel zullen leggen voor hem.

Ik lees hier altijd veel klachten over het aankoopbeleid van Manu, maar ik vind er de laatste tijd (laatste 2 seizoenen) een redelijke logica in zitten en de selectie heeft in mijn ogen een mooie balans tussen spelers uit de eigen jeugd, Britse spelers die elders opgeleid zijn en spelers uit het buitenland. Dier is hier een prima toevoeging op.daarnaast, als brexit verkeerd uitpakt voor de Engelse voetbalclubs.....manu kan zomaar eens goed gegokt hebben de afgelopen jaren.

15 februari 2020 om 10:23

Gezien de 9e plek op de ranglijst is er niet echt een logica. Zo moeten gewoon een keer die middelmaat verkopen en daarvan een paar gerichte aankopen doen. Vergeet vooral ook niet het absurde bedrag wat is uitgegeven aan Maguire

15 februari 2020 om 15:48

Het klinkt raar maar die 9e plek komt door het goede transfer beleid. Er zijn 100en miljoenen uitgegeven aan talenten dat begon al met Martial 60 miljoen dalot 22 miljoen lindelof 35 miljoen (die nu pas 25 is en nog een stap kan maken) wan bissaka 55 miljoen daniel james 17 miljoen. Dat zijn allemaal super talenten die in de toekomst nog beter worden. Als je dat geld had uitgegeven aan ervaren krachten had je nu hoger gestaan maar een veel minder toekomst perspectief. Maguire was puur noodzakelijk omdat ze een engelstalige cv met leiderschaps kwaliteiten en die niet te oud was nodig hadden. Ook Fernandes is pas 26 ennkan nog jaren mee. Als utd Neres haalt of een andere linksbenige rechtsbuiten en pogba blijft en word fit zie ik ze volgend jaar al weer meedoen. The future is looking bright for utd!! Zeker gezien hoeveel geld ze nog hebben.

15 februari 2020 om 12:39

Dier is geloof ik opgeleid in protugal niet in engeland

Durf te dromen. De Bruyne bij Barca. Zou toch geweldig zijn! Verbaast mij niks als dit waar zou zijn dat ze het gaan proberen ook.

15 februari 2020 om 10:17

Barca kan niet eens Lautaro halen zonder Griezmann in de deal te betrekken. De Bruyne moet waarschijnlijk veel meer gaan kosten

15 februari 2020 om 10:23

En dat geloof jij voor iemand die begin juli een ontsnappingsclausule heeft van 111 miljoen. Als dat bedrag op tafel komt heeft inter niks te zeggen en ligt de bal bij de speler.

15 februari 2020 om 10:29

Ik zeg niet dat Barcelona hem niet kan betalen. In het artikel staat dat Barca zich dan niet aan de fairplay regels voldoet

15 februari 2020 om 10:30

Ik denk dat ansubarcafati bedoelt dat ze niet het geld hebben om dat neer te leggen vandaar dat ze griezmann in de deal ‘moeten’ betrekken. Het geld hebben ze wel alleen zitten ze met de regels van FFP.

15 februari 2020 om 13:55

120 miljoen moeten ze binnenharken alleen coutinho goed verkopen en je zit al zowat op dat bedrag. Rakitic zo goed als zeker weg Vidal garantie naar inter ik zie het gebeuren

15 februari 2020 om 10:25

Eerste waar ik ook aan dacht. Bruyne De jong Arthur pffff dodelijk.

15 februari 2020 om 10:28

Dan moet er voorin wel een speler komen met diepgang. Sane/sancho?. Achterin soyoncu van leicester. Prima elftal toch.

15 februari 2020 om 11:16

misschien future star odegaard erbij en dan icon van der sar in het goal

Graag United koop hem maar van ons lol
Ik kom hem brengen want hij is niet goed genoeg naar mijn mening.

15 februari 2020 om 12:21

En de Spurs kunnen dan lekker cashen. united is in het algemeen niet te beroerd om (te) veel geld op tafel te leggen!

Alsof City nu al hun sterkhouders gaat verliezen? Diegene met een langer contract worden sws niet weggedaan... die tot 2021 ja die zullen evtl weggaan.. bv Sané die wegwilt

15 februari 2020 om 11:36

Sane staat op de radar van Bayern (geloof ik), maar gaan die 100-120 miljoen betalen voor een 1 jarig contract of zal City water bij de wijn doen, zeker nu met die transferban boven het hoofd?

15 februari 2020 om 12:26

Er is toch geen sprake van een transferban? Alleen een boete van 30 miljoen en uitsluiting van Europees voetbal voor 2 jaar.

15 februari 2020 om 12:36

Nou je het zegt. Waar was ik toen ik dit schreef met mijn gedachte... Thanks Arsenal890!

15 februari 2020 om 12:37

Ja zouden met Sané al ver in gesprek zijn... maximaal 100M volgens verschillende media maarja of het gaat gebeuren zullen we zien... zou wel top zijn sane lewa coman/gnabry

15 februari 2020 om 15:30

Je houdt de bruyne echt niet tegen ald die perse weg wil. Het voetbal is geen slavernij.

Isco en James verkopen en de Bruyne en brozovic halen. Zou echt geweldig zijn. Heb je hazart en de Bruyne in 1 elftal. Smullen geblazen 👌

15 februari 2020 om 11:37

En Mbappe... lijstje kost minimaal 4oo miljoen.

15 februari 2020 om 14:51

Die gaat nog niet komen denk ik. Psg is niet gek. En als ze hem laten gaan zal hij terecht niet onder de 200 miljoen zijn. Mbappe is een droom maar denk dat het voorlopig bij dromen blijft

15 februari 2020 om 15:05

Denk zelfs dat je Mbappe aankomende zomer niet voor 300 miljoen aan kunt trekken gezien hoe PSG bezig is en welk salaris hij kan gaan verdienen.

15 februari 2020 om 19:18

Klopt idd. Daarom verwacht ik niet dat mbappe naar real zal gaan. Psg heeft goud in handen. En zullen idd alles doen om hem bij de club te houden. Ze zullen een bedrag vragen dat voor geen enkele club betaalbaar is. En terecht.

Onzin bericht natuurlijk. Zidane is helemaal gel van Isco. Kan de prullenbak in dus.

Probleem is altijd dat clubs ook nog gaan betalen voor spelers van Madrid en Juventus die al jaren op de bank zitten. Madrid en Juventus doen dat uitstekend, om ook nog goed winst te maken. Begrijp soms echt niet hoe dom sommige clubs zijn.

er goedkoop als Guardiola nu weg gaat bij City. die sjeiks hebben hem laten zitten en nog flink laten investeren ook ondanks drie totale wanprestaties in de CL en dan gaat hij nu bij de eerste de beste tegenslag eieren voor zijn geld kiezen

15 februari 2020 om 19:17

Beetje moe van dat investeren geklets Japie. Daarbij wanprestaties in de CL omdat hij die niet gewonnen heeft? Gezien hoe City eruit ging 2x kun je niet over wanprestaties praten, al doe je dit graag, City heeft veel gespendeerd inderdaad, maar het frappante is dat je enkel city aanhaalt, telkens. Je doet net of PSG geen 900 miljoen erin heeft gepompt, United, 785 miljoen en zo kan ik nog even doorgaan met een lijstje met investeringen door clubs die de CL niet gewonnen hebben. Klopp doet het geweldig met de Lfc, begrijp me niet verkeerd, maar ook jij weet dat je de CL niet kunt kopen, ongeacht of je 100 miljoen besteed of een miljard.

16 februari 2020 om 14:18

@fr_jc met de duurste selectie ter wereld niet eens 3 keer op rij de kwartfinale weten door te komen vind ik wel een wanprestatie hoor. Ajax heeft zelfs een keer de halve finale gehaald met niet eens een 10e van dat budget

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren