Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/7): Real Madrid komt spoedig met contractnieuws

Laatste update:
/
Het contract van Klaas-Jan Huntelaar loopt nog anderhalf jaar door en de spits heeft aangegeven dat hij pas over een jaar wil nadenken over de toekomst. Dat vindt men bij Schalke 04 echter wat laat: die Knappen willen al binnenkort met de spits gaan praten over een verlenging van de samenwerking. 'We willen graag nog lang met hem door", bevestigt technisch directeur Horst Heldt. (BILD)
/
Kévin Constant heeft afgezien van een avontuur bij Napoli. De clubs waren naar verluidt al akkoord over een ruil met Pablo Armero, maar de 26-jarige linkerverdediger gaf aan bij AC Milan voor zijn kansen te willen vechten. De zeventienvoudig international van Guinea kwam dit seizoen pas tot negen wedstrijden in de Serie A. De Colombiaan Armero, 27 jaar, is een basisspeler bij Napoli en ligt nog tot medio 2016 vast. (Sky Italia)
/
Paris Saint-Germain en Manchester City zouden hem willen inlijven, maar Sergio Ramos blijft gewoon bij Real Madrid. De verdediger, die vandaag precies tien jaar geleden als speler van Sevilla zijn debuut maakte in de Primera División, heeft met de clubleiding een akkoord bereikt over een nieuw, verbeterd contract. Ramos gaat voor 2 jaar bijtekenen en ligt straks tot de zomer van 2019 vast bij Real. (El Confidencial)
/
Bas Dost krijgt er vanaf komend seizoen mogelijk nog een concurrent bij. De Nederlander heeft het al niet gemakkelijk bij VfL Wolfsburg en de club is nu ook nog eens van plan om Ikechukwu Uche weg te halen bij Villarreal. De dertigjarige aanvaller is dit seizoen met twaalf doelpunten in achttien Primera División-wedstrijden op dreef en werd eerder al met Besiktas in verband gebracht. Uche heeft nog een contract tot de zomer van 2015. (BILD)
/
Manchester City hoopt zich komende zomer te versterken met Santi Mina, een achttienjarige aanvaller van Celta de Vigo. De Spaans jeugdinternational heeft nog een contract tot 2018 en zijn ouders zien liever dat Mina zich in een vertrouwde omgeving ontwikkelt, maar the Citizens willen ver voor het talent gaan. City hoopt binnenkort ook de komst van WK Onder-20-uitblinker Kelechi Iheanacho af te ronden. (Goal)
Sergio Ramos zit bij de drie belangrijkste spelers van Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat Ramos "gewoon" bij Real Madrid blijft. Pakt te veel kaarten maar krijgt er, naar mijn mening, ook te veel omdat hij z'n naam tegen heeft. Nog steeds een belangrijke speler in het team.

1 februari 2014 om 18:51

1. Ronaldo
2. Alonso
3. Ramos

1 februari 2014 om 20:28

Modric?

Al pakt Ramos veel kaarten blijft hij een van de belangrijkste spelers die rond lopen in Real Madrid

blij dat hij heeft bijgetekend echt een verdediger van wereldclasse ook alonso laatst bijgetekend dus ik ben blij genoeg

Moet er niet aan denken om Ramos bij een andere club dan Real Madrid te zien.. Ja hij pakt kaarten, ja dat zijn er soms veel maar wat is die jongen toch nog belangrijk.. Corrigeert veel, kent zijn taken en bovenal een echte Madridista. Blijft een genot om naar hem te kijken, het liefst met Varane naast hem. Heerlijk duo!

1 februari 2014 om 16:51

Tja hij komt toch echt van Sevilla...

1 februari 2014 om 17:54

Weet ik, maar dat betekent niet dat hij geen Madridista is. Xabi is er ook 1, komt van origine ook niet van Real Madrid...

Tegenwoordig wil bijtekenen niet veel meer zeggen, vaak is dit gewoon zodat ze nog meer geld kunnen vragen aan geïnteresseerde clubs
Maar als dit niet de bedoeling is zeker goed voor real

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren