Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid kan miljoenen aan Arbeloa verdienen

Laatste update:
/
Manchester United schijnt in de slotfase van de transfermarkt nog een poging te hebben gedaan om Marco Reus in te lijven. De Engelsen wilden maximaal 65 miljoen euro betalen, maar Borussia Dortmund hield vast aan 80 miljoen en het kwam dan ook niet tot een transfer. United is echter nog altijd geïnteresseerd en gaat Adnan Januzaj volgend jaar zomer misschien in een transfer van de 26-jarige Duitser betrekken. (The People)
/
Reus is niet de enige aanvaller die in beeld is bij de club van manager Louis van Gaal. Matt Ritchie, een 25-jarige in Engeland geboren Schot, wordt al langer in de gaten gehouden door de scouting van Man United en hij heeft in het begin van dit seizoen ook indruk gemaakt op Van Gaal zelf. De drievoudig international is een linksbenige rechtshalf die in januari nog een contract tot 2018 tekende bij Bournemouth. (The People)
/
Álvaro Arbeloa lijkt aan zijn laatste maanden als speler van Real Madrid bezig te zijn. De verdediger is door de aanwezigheid van Daniel Carvajal en Nacho Fernández niet zeker van zijn plaats en schijnt een avontuur in Turkije aan te kunnen gaan. Besiktas is geïnteresseerd en de vraagprijs luidt drie tot vier miljoen euro. Arbeloa, die een aflopend contract heeft, wordt ook genoemd bij Liverpool en Napoli. (Diverse Turkse media)
/
Gervinho komt in januari mogelijk in Turkije terecht. De 28-jarige aanvaller is niet langer onomstreden bij AS Roma en staat in de nadrukkelijke belangstelling van Galatasaray. In de zomer werd hij nog in verband gebracht met Fenerbahçe, dat zelfs twee biedingen op de Ivoriaans international zou hebben uitgebracht. Gervinho speelt sinds de zomer van 2013 voor AS Roma en kwam dit seizoen één keer in actie voor zijn club. (Sporx)
/
Mathieu Debuchy gaf vrijdag toe dat hij over een zomerse transfer heeft nagedacht, maar hij bleef bij Arsenal. In januari komt het echter misschien alsnog tot een overstap, want de dertigjarige rechterverdediger staat naar verluidt in de belangstelling van Everton, Swansea City en Valencia. De Fransman, 26-voudig A-international, heeft bij Arsenal nog een contract dat tot medio2019 doorloopt. (Metro)
Is Álvaro Arbeloa over zijn top heen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet het niet Carvajal en Danilo zijn?

7 september 2015 om 16:24

Misschien bedoelen ze niet zeker van een plek op de bank, dan zou Nacho kloppen

7 september 2015 om 17:34

Nacho kan zowel centraal en als links en rechtsback uit de voeten.

7 september 2015 om 17:38

Haha klopt. slaat nergens op, Nacho is de laatste die je in dit geval op moet noemen.

Welke club is gek genoeg om 4 miljoen te betalen voor Arbeloa in januari?? Een contract van nog maar 6 maanden, waarschijnlijk niet speelgerechtigd voor de champions league en hoogstwaarschijnlijk ook serieuze salariseisen. Lijkt me niet dat iemand dat op tafel wil leggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren