Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid kaapt talent weg bij Arsenal

Laatste update:
/
Juventus haalt de opvolger van Alex Sandro mogelijk uit de Bundesliga. Jonas Hector maakt de afgelopen seizoenen indruk bij 1. FC Köln en is waarschijnlijk voor dertig miljoen euro op te pikken. (Tuttomercatoweb)
/
Juventus heeft interesse in Wendell. De Braziliaanse linksback van Bayer Leverkusen werd eerder al genoemd bij Real Madrid, Barcelona, Internazionale, AC Milan en Paris Saint-Germain. (Tuttosport)
/
Reiss Nelson mag op huurbasis vertrekken, maar misschien raakt Arsenal de rechtsbuiten wel definitief kwijt. Real Madrid heeft namelijk interesse in het talent. (AS)
/
AS Roma heeft nog altijd interesse in Giorgian De Arrascaeta. De Uruguayaanse middenvelder van Cruzeiro zou ongeveer vijftien miljoen euro moeten kosten. (La Gazzetta dello Sport)
/
Het antidopingagentschap zal de zaak-De Vrij ‘verder onderzoeken’. De verdediger van Lazio leverde geen extra documenten aan nadat hij na de wedstrijd tegen Hellas een dopingcontrole had ondergaan. (Sky Italia)
/
Benfica heeft zich gemeld voor Marco Silva. De Portugese ex-trainer van onder meer Watford is de topkandidaat om in Lissabon het stokje over te nemen van Rui Vitória. (The Independent)
Zou Reiss Nelson er verstandig aan doen om naar Real Madrid te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Viel deze jongen niet laatst in tegen AC Milan? Of vergis ik mij?

Als hij dat was dan zag het toch goed uit, viel ijzersterk in.

Als Arsenal haar talenten ook al gaat beginnen verliezen word het echt somber daar..

12 maart 2018 om 21:12

Kan me ook vergissen maar volgens mij was dat maitland niles

12 maart 2018 om 21:16

Dat was inderdaad Maitland Niles.. Hij zat wel bij de selectie.

12 maart 2018 om 21:18

Klopt. Nelson zat de hele wedstrijd op de bank

12 maart 2018 om 22:36

Kan ook Nketiah zijn geweest.

13 maart 2018 om 03:45

Nketiah en Reiss Nelson krijgen bijna nooit speeltijd. Iwobi en Welbeck daarentegen wel. Laat die 2 nou net de zwakste zijn.

Zou niet weten dat Nelson op uitleenbasis weg mag, maar Real Madrid lijkt me dan ook niet het type stap wat hij zou willen maken, als hij speeltijd wilt. Real Madrid kan via Castilla speeltijd bieden op profniveau, maar Nelson zal eerder ergens bij het eerste elftal aan de slag willen, waarschijnlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren