Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid gaat voor Fransman van 12 miljoen euro

Laatste update:
/
RKC Waalwijk gaat kijken of Adnan Bajic een versterking kan zijn voor het eerste elftal. De 21-jarige linksbuiten komt uit de jeugd van Sparta Rotterdam en was dit seizoen geregeld reserve bij de beloften van FC Dordrecht. “Het is het overwegen waard om hem op de schaduwlijst te zetten. RKC heeft maar een paar contracten te vergeven, dus we moeten voorzichtig zijn”, zegt trainer Peter van den Berg. (Brabants Dagblad)
/
Zenit Sint-Petersburg neemt na dit seizoen afscheid van Andrei Arshavin en Anatoliy Tymoshchuk. De contracten van de dertigers lopen af en de clubleiding is niet van plan om de verbintenissen te verlengen. “Het ziet ernaar uit dat ze uit hun contracten gaan lopen. Dat is de situatie op dit moment”, zegt trainer André Villas-Boas. De 33-jarige Shava speelde eerder voor onder meer Arsenal; Tymo kwam uit voor Bayern München. (Sovsport)
/
Layvin Kurzawa wordt de volgende versterking voor Real Madrid. Althans, dat schrijven de media in Frankrijk. De linksback van AS Monaco maakt dit seizoen een uitstekende indruk, onder meer in de Champions League, en heeft inmiddels zijn debuut voor de Franse nationale ploeg inmiddels achter de rug. De 22-jarige vleugelverdediger moet volgens de berichten zo'n twaalf miljoen euro kosten. (France Football)
/
Heiko Westermann en Slobodan Rajkovic weten nog niet hoe hun toekomst eruitziet. De verdedigers beschikken over aflopende contracten en wachten af of Hamburger SV met hun verder wil: “We gaan nog met de spelers in gesprek, dat hebben wij hen laten weten”, zegt sportief directeur Peter Knäbel. Rajkovic speelde eerder nog voor Vitesse en PSV. Rafael van der Vaart en Marcell Jansen vertrekken sowieso. (Hamburger Morgenpost)
/
Sam Allardyce schenkt geen aandacht aan alle geruchten over zijn toekomst. De manager van West Ham United zou opgevolgd kunnen worden door Rafael Benítez of Jürgen Klopp, maar Big Sam kan naar eigen zeggen niets met dergelijke verhalen. “Ik ga nog met de club praten om de situatie te bespreken en verder ben ik nergens in geïnteresseerd”, aldus Allardyce, die over een aflopend contract beschikt. (Sky Sports)
Layvin Kurzawa is goed genoeg voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

12 miljoen is niet veel geld en hij is een talentvolle speler. Perfect om Coentrao op te volgen als hij weggaat.

2 mei 2015 om 23:12

Precies, ik dacht precies hetzelfde. Helemaal geen gek idee voor Real Madrid.

Heeft Rajkovic voor PSV gespeeld ja? Dacht in NL alleen bij FC Twente en Vitesse

2 mei 2015 om 21:17

Heeft bij alle drie die clubs gespeeld. 07/08 bij Psv, 08 tot 10 Twente, 10/11 bij Vitesse.

Kurza de clown van jong Frankrijk :P

12 miljoen is niet veel voor hem..

Raijkovic wat zou hij per jaar willen verdienen? En Monaco gaat echt geen sterkhouder voor 12 miljoen euro verkopen zelfs niet nadat die miljairdair zijn vermogen is gehalveerd.

Heb hem zien spelen tegen Juventus. Heeft 2 keer uitstekend gespeeld. Snel, verdedigend en aanvallend sterk en redelijk lang voor een linksback. Als Real hem voor 12 miljoen kan halen moeten ze dat meteen doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren