Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid biedt duo aan in ruil voor Dybala

Laatste update:
/
Nadat John Terry bekend maakte te vertrekken bij Chelsea, is de geruchtenstroom over zijn mogelijke nieuwe club op gang gekomen. Swansea City wil hem graag binnenhalen, zo geeft manager Paul Clement toe. (Diverse Engelse media)
/
Het is nog onduidelijk of Massimiliano Allegri volgend seizoen de trainer van Juventus is. Volgens de Italiaan speelt een eventuele treble geen rol in de beslissing over zijn toekomst. (Diverse Italiaanse media)
/
Real Madrid hoopt ondanks zijn recente contractverlenging nog altijd op de komst van Paulo Dybala. James Rodríguez en Álvaro Morata kunnen dan de omgekeerde route richting Juventus bewandelen. (The Sun)
/
Sabri Sarioglu is bij Galatasaray in het bezit van een aflopende verbintenis. De 43-voudig Turks international gaat zijn carrière vervolgen in zijn geboorteplaats, bij Samsunspor. (Sporx)
/
Chelsea gaat een laatste poging doen om de transfer van Franck Kessié naar AS Roma te voorkomen. Atalanta is naar verluidt al voor 28 miljoen euro rond met de Romeinen, maar the Blues willen daar nog een stokje voor steken. (Corriere della Serra)
/
Arsenal gaat de concurrentie met Liverpool aan. The Reds hebben Emil Forsberg hoog op hun verlanglijst staan en moeten nu vrezen dat the Gunners met de aanvaller van RB Leipzig aan de haal gaan. (Daily Mirror)
Zou jij Paulo Dybala inruilen voor Álvaro Morata en James Rodríguez?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Interessant aanbod. Normaal ben ik geen fan van een ruideal, want je wordt daarmee een speler opgedrongen ipv dat je er zelf een scout. Maar in dit geval krijg je er een spits voor terug waarvan je al weet dat hij bij de club past en een middenvelder met erg veel kwaliteit en restwaarde.

Ondanks dat zou het mooi zijn als Juve gewoon zijn sterkhouders zou behouden. Ze hebben de extra bedragen namelijk niet (meer) nodig en ze kunnen nu meedoen met de wereldtop. Ik hoop daarom ook niet dat de geruchten over een transfer van Bonucci naar Engeland waar blijken te zijn.

24 april 2017 om 12:30

Het was jorig seizoen al bijna zover, maar de deal is op het laatste moment afgesprongen, en gelukkig maar. Ik denk niet dat Leo weg gaat, hij is 1 van onze leiders en de ster samen met Chiellini achteraan. Bovendien is momenteel van Juve naar welke PL club dan ook een stap achteruit.

24 april 2017 om 13:30

Persoonlijk vind ik dat Juve met Bonucci en Chiellini 2 van de 5 beste verdedigers ter wereld heeft en dat zij het fundament zijn onder het jarenlange succes. Juve heeft fantastisch doorgeselecteerd in de afgelopen jaren en zal dat blijven doen (ze moeten bv ooit toch op zoek naar de nieuwe Buffon), maar dit duo kan nog jaren door en zijn goede cultuurbewakers.

Voor mijn gevoel zit er niet echt heel verschil tussen de kwaliteiten van James en Dybala om Juve zoveel meer te bieden. Daarnaast krijgt James amper speeltijd, waarom zou Dybala die dan wel krijgen.

24 april 2017 om 12:26

Ik hoop juist dat juventus dybala behoud en dat juve dan james aantrekt zou echt een top aankoop zijn. Juve is vaak afhankelijk van dybala met zijn creativiteit en spel verdeler. James zou die rol ook kunnen opvullen. In iedergeval het zou een top aankoop zijn naar mijn mening.

24 april 2017 om 12:26

Het zijn echt toaal andere spelers, Dybala is nu de ster van Juve, heeft een fantastische dribbel, kan uit elke situatie scoren, bevindt zich overal op het veld en is erg creatief. James is 2,5 jaar ouder en is geen basisspeler bij Real. Hij is ook meer een nummer 10 dan Dybala. Ik denk niet dat James hetzelfde voor Juve zou kunnen doen als Dybala en ik zou hem ook nooit inruilen voor Dybala. Dybala zou bij Real waarschijnlijk in de spits spelen en niet als middenvelder.

Morata deed het erg goed voor Juve in de grote wedstrijden, maar groeit toch nog niet uit tot een complete spits. Nu heeft Juve ook Higuain en ik zie een duo Higuain-Morata ook niet werken. Dybala heeft net zijn contract verlengt dus die zal ook wel sowieso volgend seizoen in Turijn blijven.

24 april 2017 om 12:28

Echt? James is gewoon overschat, kan geweldig voetballen maar heeft de mentale weerbaarheid van een tiener in zijn puisten periode, Dybala is het totaalpakket, Real kan als dit waar is lekker ophoepelen met hun b-materiaal.

24 april 2017 om 13:17

Overschat door de directie van Real omdat ze 80 miljoen voor hem neerleggen. En niet in het systeem van Zidane past. Dybala heeft het in die zin beter getroffen aangezien zijn team superieur is in de Serie A. Ik moet het nog maar zien of hij zich ook echt kan ontpoppen tot speler van wereldformaat.

24 april 2017 om 15:08

Nee gewoon all round overschat, loopt er bij als een vedette maar presteert er niet naar, James is een goede speler zoals ik al zei maar niet voor de absolute top, dat laat hij zien bij Real, wat moet Juve dan met hem? Arsenal is meer iets voor James, en dat is niet denigrerend bedoeld, maar James is gewoon niet het type Juventus speler, te weinig grinta, te weinig inzet en doozettingsvermogen, Dybala heeft dat allemaal wel.

En over dat superieur zijn, Dybala reeg de goals en assists al aan elkaar bij Palermo, daar speelde hij de tegenstanders al kapot, als er iets is wat Dybala laten zien heeft is het zowel goed te zijn in een slecht als in een geweldig team.

24 april 2017 om 12:39

Omdat Dybala niet als 10 naar het Bernabeu wordt gehaald dan maar als aanvaller. Met de huidige vorm van Benz en Bale had Dybala nog kunnen kiezen of ie als rechtsbuiten of als spits wil starten dit seizoen

24 april 2017 om 12:45

James en Dybala hetzelfde? Alsjeblieft zeg, kijk is wat meer wedstrijden voor je zoiets onnozels zegt. Dybala is meer een afmaker, dribbelaar met meer snelheid dan James. Ze lijken totaal niet op elkaar. Dybala is een speler van buitencatogorie die veel wegheeft van Messi, alleen moet Dybala zich nog veel meer ontwikkelen om dat niveau ook te gaan halen.

24 april 2017 om 13:00

Ik moet meer wedstrijden kijken en zegt vervolgens dat Dybala veel weg heeft van Messi. Wie zegt hier nu onnozele dingen..

24 april 2017 om 13:05

Dybala heeft toch ook wel wat weg van Messi, dan praat ik totaal niet over het niveau wat Messi heeft want daar komt Dybala niet in de buurt. Als je het hebt over de stijl van Dybala zie ik wel overeenkomsten met Messi. Dybala heeft een geweldig linkerbeen, erg lichtvoetig en is overal op het veld te vinden. Je ziet hem vaak de bal ophalen op het middenveld en zo het spel verdelen. Als er een speler iets weg heeft van Messi is het Dybala wel. Nogmaals, wel op een ander niveau dan Messi.

24 april 2017 om 13:28

@Marc Tussen wel wat weg hebben van Messi en veel weg hebben zit een groot verschil. Hoe jij het verwoord vind ik het al veel aannemelijker.

24 april 2017 om 13:48

Dybala is ook meer een spits en James een aanballende middenvelder. Bovendien heeft Dybala veel meer scorend vermogen

Zou ik niet doen als ik juventus was. Als het nou james en een hele goede buitenspeler was dan wel. Maar aan moratta heb je niet zoveel als je higuain als hebt

Hmm als dit waar is lijkt me dit een best aardige deal. Morata heeft zich al bewezen bij Juve en kan alleen maar beter worden en James in vorm is gewoon 1 van de beste nr10 van de wereld.

Als dit waar is, zou dit een vrij interessante ruildeal zijn en als Juventus-zijnde zou ik dit zeker overwegen.

James Rodriguez is dan helaas geen basisspeler bij Real Madrid, maar in mijn ogen hoort hij gewoon thuis in de basis bij Real, alleen is het jammer dat Zidane zonder nummer 10 speelt. James doet eigenlijk ook niet superveel onder voor Dybala en ja, Dybala is momenteel beter als James, maar in vorm en als James gewoon het vertrouwen krijgt, dan zal het verschil niet groot zijn.

Daarnaast krijgt Juventus dan ook nog Morata terug en die kent de club natuurlijk al. Morata is ook wel een goede spits en meestal krijgt Benzema de voorkeur bij Real, maar in de minuten die Morata bij Real krijgt, doet hij het prima en pikt hij vrij vaak z'n goals mee.

Nogmaals, als Juventus-zijnde zou ik dit zeker overwegen. Dan heb je met James een vervanger voor Dybala en ook nog een goede aanvaller erbij.

Buffon
Bonucci
Chiellini
Rugani
Dani Alves
Khedira
Pjanic
Alex Sandro
James
Higuain
Morata
24 april 2017 om 13:01

Ziet er op papier wel goed uit, maar denk niet dat het werkt. De 3-5-2 werkt niet met dit middenveld, daarom is Juve overgegaan naar een 4-mans verdediging. Dani Alves zal ook niet een hele wedstrijd lang een hele flank kunnen belopen. Een duo Morata-Higuain zie ik ook niet echt zitten. Die 2 gaan elkaar in de weglopen en zijn eigenlijk gewoon 2 pure spitsen. Dybala werkt beter aangezien hij een beweeglijke, creatieve aanvaller is. Dybala zal dit seizoen gewoon blijven. Is maar beter ook want zowel bij Morata als James is het geen garantie dat ze een topseizoen zullen spelen. Het zijn beide bankzitters bij Real terwijl Dybala de ster van Juve is die het spel enorm beã£â¯nvloed.

Denk niet dat het waar is. James kan de druk niet aan. Heeft ie wel bewezen. Die zie ik niet hetzelfde doen als wat dybala nu doet. Morata is wel altijd welkom natuurlijk. Maar niet als ruildeal met dybala.

Ik blijf hopen dat Dybala over 2 of 3 jaar naar Barcelona komt, perfect vervanger voor als het Messi tijdperk begint af te lopen

Emile Forsberg.. Weer zo'n grap. Typisch iets voor Arsenal dan ook om strijd aan te gaan voor zo'n 6je. Zitten diep in de problemen op het moment en dan kom je met Forsberg aankakken. Team als United, Chelsea en City lachen zich rot om dit soort berichten neem ik aan.

24 april 2017 om 17:45

Net zoals er gelachen werd om Alonso, Blind of andere spelers die nog geen 'naam' hadden? Denk dat Chelsea met Alonso en Moses in de basis al genoeg zegt over dat je niet te snel moet oordelen.

Dybala wat een heerlijke voetballer. Ik snap niet waarom hij nog steeds niet waarom hij mog steeds geen vaste basisspeler is bij de nationale ploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren