Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid besluit voorbeeld Barcelona te volgen

Laatste update:
/
Koke werd de voorbije maanden genoemd bij Manchester United en Chelsea, terwijl Barcelona al langer interesse heeft. De kans dat zij de spelmaker van Atlético Madrid kunnen verleiden, lijkt echter niet al te groot. 'Ik heb nog een contract bij Atlético en wil hier iets moois neerzetten. Ik wil Atléti's Steven Gerrard worden", zegt de Spaans international, die nog altijd pas 22 jaar oud is. (FourFourTwo)
/
Bruma keert mogelijk na twee jaar Turkije terug in de Portugese competitie. De twintigjarige aanvaller werd met hoge verwachtingen ingelijfd door Galatasaray, maar wist die niet in te lossen. FC Porto gelooft nog wel altijd in de jeugdinternational en hoopt hem in de zomer voor tien miljoen euro over te kunnen nemen. Bruma was eerder actief voor Sporting Portugal, waar hij de jeugdopleiding doorliep. (O Jogo)
/
Barcelona haalde met Claudio Bravo en Marc-André ter Stegen twee min of meer gelijkwaardige keepers en Real Madrid wil dat voorbeeld volgen. Keylor Navas is in de ogen van de clubleiding veel minder dan Iker Casillas en dat maakte dat Casillas vrijwel alles heeft gespeeld. Komend seizoen moeten David de Gea (Manchester United) en Bernd Leno (Bayer Leverkusen) de keepers in Madrid worden. (Marca)
/
Volgens zijn vader blijft Gonzalo Higuaín bij Napoli. Er zijn veel clubs die interesse tonen in de goalgetter, maar het contract van de Argentijns international in het zuiden van Italië loopt nog drie jaar door. "Er zijn veel clubs die iets van hem willen, maar ik denk niet dat hij gaat", zegt Jorge Higuaín. Zijn zoon scoorde dit seizoen 16 keer in 35 competitieduels in de Serie A. (El Crack Deportivo)
/
Nuri Sahin maakte opnieuw een frustrerend jaar door en Borussia Dortmund gelooft het inmiddels wel met de middenvelder. Ondanks een contract tot 2018 mag het supertalent van weleer in de zomer uitzien naar een nieuwe werkgever en Trabzonspor is daarvan op de hoogte. De Turken willen de 26-jarige ex-Feyenoorder graag overnemen, al is het de vraag of Sahin daar zelf ook zin in heeft. (BILD)
Keylor Navas is niet goed genoeg voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, die Bruma laat het daar wat liggen in Turkije. De Turkse verdedigers zingen constant dat ze Bruma in hun zak hebben.

23 mei 2015 om 15:14

Terecht ook.. Ik denk dat al je de Nederlandse Bruma op zijn positie neerzet, dat je dan nog meer te zien krijgt.

23 mei 2015 om 15:39

Kennen ze daar de Jeugd van tegenwoordig ook?
Buma in me zak, Buma, Buma, in me zak.

24 mei 2015 om 04:43

Ze zingen:we zijn niet bang want bruma is erbij want bruma is erbij. Hoe snel een imago verandert van een speler

Wat is het toch achteruit gegaan met Sahin. Een paar jaar terug mocht hij nog als uitblinker van een geweldig Dortmund naar Real Madrid, nu is hij niet meer dan een figurant bij datzelfde Dortmund dat een slecht jaar doormaakt. Het zou toch eigenlijk te gek zijn als hij volgend seizoen, met alle respect, bij een club als Trabzonspor zou spelen.

23 mei 2015 om 15:16

Eerlijk gezegd vond ik dat destijds ook maar een vreemde aankoop van Real. Zo verschrikkelijk goed was die jongen in zijn eerste periode bij Dortmund nou ook weer niet.

23 mei 2015 om 15:29

Wat een onzin. Niets voor niets beste speler van de bundesliga verkozen in 2010. Was aanvoerder en speelde een fantastisch seizoen.

23 mei 2015 om 16:00

Maar overduidelijk niet het niveau Real Madrid. Ieder zijn mening, maar ik vind dat hij nogal overhyped was destijds.

23 mei 2015 om 22:08

Hij had toen echt een geweldig seizoen. Het is meer dat Perez spelers wil kopen die dat seizoen uitblinken, kijk bijvoorbeeld naar Bale of James.

24 mei 2015 om 00:55

emre, bale blonk meerdere seizoenen uit bij tottenham. james blonk uit in portugal, toen in frankrijk en toen op het wk in brazilie. pure onzin dus.

Mensen die stemden dat Navas te slecht is voor Real hebben er echt geen verstand van. Die Navas krijgt nooit kansen, dan gaat het tegen espanyol eff wat minder en dan is hij gelijk te slecht? Navas is gewoon een goeie keeper en had kansen moeten krijgen.

Zal me niet verbazen als Porto straks weer Bruma verkoopt na 3 jaar voor 40 miljoen.,.
Hopelijk fleurt hij weer helemaal op bij Porto en kunnen we weer genieten van de oude Bruma..

Er zit zoveel potentie in Bruma, maar het lukt hem gewoon niet. Hij is vrij veel wedstrijden in de basis gestart. Hij had echt een periode dat die heel goed speelde 2/3 wedstrijden maar daar bleef het bij. Come on Bruma!! We vertrouwen je.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren