Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/8): Real haalt nieuwe rechtsback op in Engeland

Laatste update:
/
Als Chelsea dit seizoen de Champions League wint, vindt José Mourinho het tijd voor wat liefdadigheid. De Portugese trainer heeft die belofte gedaan in de aanloop naar de kwartfinale tegen Paris Saint-Germain. “Als we die prijs pakken, doe ik een grote donatie aan een goed doel”, belooft the Special One. In 2012 slaagde Chelsea erin de Europese trofee te winnen, toen Bayern München in de finale werd verslagen. (Daily Mail)
/
Het is niet uitgesloten dat Lionel Messi van Barcelona naar Paris Saint-Germain vertrekt. Volgens PSG-aanvaller Ezequiel Lavezzi, bij het Argentijns elftal ploeggenoot van de Barça-vedette, zou Messi best naar Parijs kunnen komen. “Waarom niet? Tegenwoordig is alles mogelijk in de voetbalwereld”, betoogt Lavezzi. “Het is best mogelijk dat een speler een keer iets anders wil”, houdt de Argentijn zichzelf voor. (TF1)
/
Real Madrid overweegt een nieuwe rechtsback op te pikken in de Premier League. Trainer Carlo Ancelotti is wel tevreden over Daniel Carvajal, maar de kans dat Álvaro Arbeloa komende zomer uit het Santiago Bernabéu vertrekt is groot. Er moet dan ook een vleugelverdediger worden aangetrokken en Glen Johnson is naar verluidt een belangrijke kandidaat. De rechtsback van Liverpool werd al eerder in verband gebracht met Real. (Daily Telegraph)
/
Javi García kan naar Everton. De 27-jarige middenvelder is bij Manchester City niet zeker van een basisplaats en de Spanjaard wil de garantie op speelminuten. Die kan hij dus krijgen bij Everton, al is de club uit Liverpool niet van plan om twintig miljoen euro te betalen. Dat is ongeveer het bedrag dat City betaalde aan Benfica en the Citizens zijn niet van plan om veel verlies te lijden. (Daily Mirror)
/
Ivica Olic wil dolgraag naar Stoke City, maar zijn kinderen liggen dwars bij een mogelijke transfer. De spits van VfL Wolfsburg heeft dus nog geen knopen doorgehakt. “Mijn kinderen hebben me gesmeekt in Duitsland te blijven. Ik heb gezegd dat ik wacht met het nemen van een beslissing en mezelf wat meer tijd geef”, klinkt het. Olic is bij Wolfsburg, mede door de concurrentie van Bas Dost, niet zeker van een basisplek. (NDR)
Is Glen Johnson goed genoeg voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jah het zou kunnen ik zou pogba liever bij real zien spelen en isco verkopen

25 maart 2014 om 19:10

Ok, want Pogba is inderdaad een goede vervanger van Arbeloa.
En Pogba en Isco zijn ook bijna identieke spelers...

25 maart 2014 om 19:27

Gast jij zegt dat pogba een goede vervanger is voor Arbeloa maar is pogba een rechtsback

25 maart 2014 om 19:29

Sarcasme! Johnson kan dat niveau niet aan.

25 maart 2014 om 19:41

@ kareem10
Zoals Thijsssl opmerkte, het is sarcasme.
Het artikel gaat over de interesse voor Johnson als vervanger van Arbeloa.
Waarom begint die gast over Pogba? Middenvelders heeft Real wel genoeg, als Arbeloa vertrekt moeten ze wel een extra RB zoeken

25 maart 2014 om 19:18

Waar gaat het over Pogba? Of wil je die rechtsback zetten? En waarom Isco verkopen dan?

Wil je ongeveer zo spelen?

Diego Lopez
Pogba
Varane
Ramos
Marcelo
Modric
Alonso
Di Maria
Bale
Benzema
Ronaldo
25 maart 2014 om 19:22

Ik zou Pogba ook rechtsback zetten. Dan kan C. Ronaldo op doel en Marcelo in de spits. Onverslaanbaar!

25 maart 2014 om 19:40

@jimmy86 Hahahah, leuk. Het lijkt me toch vrij duidelijk dat, mocht je eindelijk "la Decima" binnen willen halen, je met Ancelotti in de spits moet spelen.

25 maart 2014 om 20:22

Juventus verkoopt pogba en Vidal niet, conté zei het en hun zelf.

Dit bericht over Johnson hadden jullie toch al eens geplaatst? Om zo een salarisverhoging van Sturridge mogelijk te maken als ik het me goed herinner.

Afin, lijkt me een onnodige transfer, als je Carvajal en Arbeloa daar hebt staan, vast nog wel aangevuld door jeugdspelers. Daarbij is Carvajal nog een jonge speler die zeker nog potentie heeft.

Liever Piszek dan want Carvajal maakt nogal fouten in grote wedstrijden.

25 maart 2014 om 19:22

Vind ook dat Carvajal een beetje tegenvalt! Wat dacht je van Marcelo op de andere kant? Die doet verdedigend gewoon bijna niks. Staat ook vaak aan de buitenkant te dekken. Tegen Barca werd dit weer pijnlijk zichtbaar.

Ik vind beide backs verdedigend niet van het niveau wat Madrid nastreeft. Aan de bal is Marcelo natuurlijk wel zeer goed

25 maart 2014 om 19:39

Ik vind Marcelo juist goed hoor ook verdedigend. Maar Alonso viel me tegen in de wedstrijd tegen Barca.

25 maart 2014 om 20:50

Ja Xabi was niet veel helaas. Vraag me of hoe illara het gedaan zou hebben.

25 maart 2014 om 22:19

Marcelo heeft iets weg van Jetro Willems. Laat zich heel vaak binnendoor verrassen. En inderdaad Xavi speelde echt heel slecht. Zowel aanvallend als verdedigend.

Johnson is toch een goeie back?carvajal is jonger

Ja het zou dan de back-up van Carvajal worden lijkt me bij Real, kan die beter bij liverpool blijven want daar speelt die tenminste. Real is natuurlijk wel een grotere club maar ik vind Carvajal een groter talent en niet minder dan johnson en het lijkt me dat ancelotti, als dit verhaal klopt dan ook een back-up van hem wilt maken

Graag! weg met die middelmatige verdediger vind Kelly prima op de RB, en er staat genoeg talent te trappelen, zou wel fijn zijn om een CB te halen die ook op RB uit de voeten kan..

25 maart 2014 om 19:39

Mee eens zou er geen problemen mee hebben als Johnson weggaat is verdedigend zwak. Heb daar liever Flanagan ook al voegt Johnson aanvallend meer toe dan Flanagan. Kelly op Rb zou ook prima zijn.

Dit gerucht komt er alleen maar omdat Johnson transfervrij is in de zomer. Gratis zo'n speler halen kan nooit kwaad. Al vind ik hem 10x niks en dus niet waard maarja, als ie gratis is dan wilt Ancelotti hem wel. Volgens mij ken hij hem nog van hun tijd bij Chelsea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren