Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real geeft lachend 25 miljoen uit aan middenvelder

Laatste update:
/
Anderlecht dreigt Stefano Okaka kwijt te raken. De 26-jarige aanvaller uit Italië, die vorig seizoen zeventien keer scoorde, staat op het punt om voor tien miljoen euro te vertrekken naar Jiangsu Suning. (DH)
/
Toby Alderweireld zou een transfer van Michy Batshuayi naar Tottenham Hotspur toejuichen. De verdediger stelt dat de aanvaller van Olympique Marseille ‘veel kwaliteiten’ heeft. (Diverse Belgische media)
/
Real Madrid lijkt van zins de clausule in het contract van de Franse sensatie N’Golo Kanté te gaan activeren. Het bedrag van 25 miljoen euro is voor de Spaanse supermacht haast wisselgeld. (Diverse Engelse media)
/
Aanvallende middenvelder Paulo Henrique Ganso gaat voorlopig niet naar Sevilla. São Paulo heeft een bod van acht miljoen euro van de club uit Andalusië afgeslagen. (UOL Esporte)
/
De zaakwaarnemer van Mattia De Sciglio heeft gesproken met Napoli. Volgens Donato Orgnoni zou het voor zijn cliënt ‘onmogelijk zijn’ om een aanbieding van i Partenopei af te wijzen. (Radio CRC)
/
De tropenjaren van de nationale ploeg van Spanje zijn voorlopig voorbij. Ook bondscoach Vicente del Bosque, die na het WK van 2014 eigenlijk al wilde stoppen, gaat zijn conclusies trekken. (BBC)
Kan N'Golo Kanté het niveau van Real Madrid aan, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gemiste kans voor United dan.. Had hem graag daar zien voetballen

Wauw vroeger was Ganso een talent van het kaliber Neymar in de santos periode. Jammer dat het zo gelopen is met hem.

29 juni 2016 om 09:34

Hij is toch geen alcoholist of zo. Hij speelt bij Santos wat een bod van Sevilla heeft afgeslagen. Wat is hier nou zo erg aan?

29 juni 2016 om 09:53

Nou hij was een groot talent alleen hij wilde het zelfde salaris als Neymar bij Santos. Dit werd m niet en toen verkaste hij maar Sao Paulo. Daar is het nu een heel aardig spelertje maar heeft nooit meer de belofte in kunnen lossen van het talent dat hij was. Wel zonde. Ik hoop dat die naar Europa komt. Sevilla wel een hele mooie club.

29 juni 2016 om 12:05

Je vergeet erbij te zeggen dat hij ook heel lang geblesseerd was aan zijn knie.

Past niet bij real madrid, zijn speelstijl past bij de BPL niet La Liga

29 juni 2016 om 09:35

Beetje een type Mekelele. Waarom zou hij niet passen?

Met alle respect voor Kantè maar het laatste wat hij moet doen is naar Madrid gaan . Hij gaat daar toch niet of weinig spelen dus hij kan beter in Engeland blijven en naar een United gaan of misschien nog een jaartje in Leicester blijven.

29 juni 2016 om 09:35

Nou hij kan de concurrentie aangaan met Casemiro. En dan speelt hij sws wel veel want casemiro kan niet alle wedstrijden spelen. Maar ik denk dat hij beter in Engeland moet blijven

En als kante zegt ik heb daar geen zin in. Weet iemand of hij dan wel verplicht is?

29 juni 2016 om 09:45

Nee tuurlijk niet. De clausule wilt zeggen dat als dat op tafel komt ploeg niks meer te zeggen heeft. De speler. Natuurlijk wel. Anders was neymar al lang naar psg voor 180m want dan zou hij geen keuze hebben gehad om Nee te Zegge

Dit nieuws komt van de krant MARCA en ook AS. Beide redelijk betrouwbaar mbt Real Madrid. Meer dan wandelgangen waardig. Kan prima de concurrentie aan met Casemiro en is voor een mooie prijs te halen. Ga er vanuit dat Real dit serieus overweegt. Knopen zullen worden doorgehakt wanneer Zidane en Perez bij elkaar komen begin Juli, tenzij ze sneller moeten beslissen.

Ik vind dat Casemiro de potentie heeft van Kanté. Als Real Kanté binnen haalt heeft dat gevolgen op de ontwikkeling van Casemiro. Dus ik zeg niet doen.

Bij Chelsea of Man Utd zou die wel perfect passen, die missen wel zo een speler.

29 juni 2016 om 12:26

Met casemiro als enige cvm red je het niet. Kante zou zeker welkom zijn. Ik ga er dan vanuit dat of isco of james real zal verlaten

29 juni 2016 om 13:10

Ben ik het met je eens,, maar casemiro doet het uitstekend bij real madrid, en dat betekend dat casemiro of kante op de bank beland.

Dat Del Bosque vertrekt lijkt me niet meer dan logisch. De man heeft twee toernooien op rij keihard gefaald. Spelers een beetje krediet geven moet kunnen, maar hij houdt te lang vast aan de grote namen van enkele jaren terug terwijl de spelers niet meer van dat niveau zijn. Neem Fabregas nou als voorbeeld. Die heeft een behoorlijk slecht seizoen achter de rug en heeft werkelijk geen bal goed geraakt. Waarom die dan gewoon basis mag staan terwijl je Koke mee hebt is mij echt een raadsel. En dat Aduriz mee gaat is ook een aanfluiting. Voor die jongen is het natuurlijk mooi, maar je moet bouwen aan een nieuw elftal en dat kan niet met een spits van 35. Had Paco Alcacer meegenomen, dat is eentje waar je de komende jaren wel wat kunt hebben. En wat te denken van Saul? Die was het afgelopen seizoen zo ontzettend goed dat bijna iedereen die ook maar enig verstand van voetbal heeft schijft hem als eerste op.

29 juni 2016 om 17:58

Wel grappig want de vorige keer was het volgens velen Diego Costa de zondebok, terwijl het toen ook al aan de trainer lag. Je hebt groot gelijk, als je toch ervaren krachten wilt meenemen, waarom neemt ie niet Torres en Gabi ook mee. Gabi, Koke, Saul, Torres hebben een fantastisch seizoen gedraait. Deze 4 hoorden gewoon in de basis te staan.

Er zat toch iets in het contract waardoor hij niet zomaar weg kon, ook als Real het geld op tafel wou leggen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren