Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Puyol loodst Barcelona-verdediger naar Van Gaal

Laatste update:
/
Mohammed Amine Ennali gaat proberen een contract af te dwingen in Bulgarije. De achttienjarige linksbuiten is op proef bij Cherno More Varna, de huidige nummer zes van de A Grupa. Danny Schreurs liep eerder ook al stage bij de club aan de Zwarte Zee. Amine Ennali speelde in de jeugd bij DCG en FC Volendam, kon toen naar verschillende clubs, maar koos in de zomer van 2014 voor de jeugdopleiding van Vitesse. (Gol)
/
FC Eindhoven maakt geen haast met de zoektocht naar een vervanger voor Hans Smulders. De technisch manager gaat per 1 december aan de slag bij NAC Breda en laat daarmee een gat achter. Operationeel manager Kees Lepelaars moet echter nog gesprekken voeren met mogelijke kandidaten. Dat kan nog wel een paar weken duren, zo laat hij weten. (Eindhovens Dagblad)
/
Marc Bartra behoort sinds kort tot het cliëntenbestand van het makelaarsbureau van oud-verdediger Carles Puyol. De 24-jarige centrale verdediger werkt dus niet meer samen met Magico Diaz en die verandering zou wel eens cruciaal kunnen blijken voor de toekomst van de Spaans international. Puyol heeft een goede band met Louis van Gaal en Manchester United zou Bartra willen hebben. (Mundo Deportivo)
/
Joel Matip gaat zijn contract bij Schalke 04 verlengen. De 24-jarige verdediger annex middenvelder ligt nu nog tot juni vast, maar komt straks tot de zomer van 2020 op de loonlijst te staan in Gelsenkirchen. Zijn salaris wordt verhoogd naar drieënhalf miljoen euro per jaar. Newcastle United, dat serieuze belangstelling zou hebben, lijkt de komst van de international van Kameroen dus te kunnen vergeten. (Diverse Duitse media)
/
Diego Milito ontkent dat hij in de belangstelling van Juventus stond toen hij bij Internazionale vertrok. “Of Juventus naar mij heeft gevraagd? Nee, nooit! Toen ik bij Inter wegging, ging mijn voorkeur altijd uit naar een terugkeer naar Argentinië. Ik was verknocht aan Inter na wat ik vijf jaar had meegemaakt als Nerazzurro. Juventus heeft nooit gebeld en anders was ik ook niet gegaan”, zegt de aanvaller. (Sky Italia)
Denk je dat Marc Bartra bij Manchester United op zijn plek zou zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Batra is een prima speler maar Manu moet voor een topper gaan achterin. Met alle respect, Batra is geen wereldtop. Als Manchester united investeert in de achterste linie met daarnaast twee gerichte aankopen voor het middenveld/aanval is het in mijn ogen al 2 stappen verder. Hoop toch dat ze in de winter ook wat gaan doen. Zou leuk zijn!

25 november 2015 om 09:40

Precies dit, ze hebben niets aan nog meer middenmootvoetballers

25 november 2015 om 10:50

Daar hebben ze juist wel wat aan als ze weer echt om de prijzen willen gaan spelen. De prioriteit ligt echter achterin. Echter zou een rechtsbuiten ook welkom zijn.

25 november 2015 om 12:54

Hoe kunnen mensen blijven zeggen dat de prioriteit achterin is. Hebben jullie weleens de statistieken van United bekeken? Een rechtsbuiten is hard-nodig op dit moment.

Batra is 24 zijn beste jaren komen eraan. zou een zeer goede aankoop zijn.

Echt een blauwzwart legend die milito!!! Hij was een vd belangrijkste sleutelspelers van Inter die Inter aan de treble hielp.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren