Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV heeft geen last van concurrentie uit Milaan

Laatste update:
/
Etiënne Reijnen verwacht ook komend seizoen nog het shirt van SC Cambuur te dragen. De verdediger speelt een sterk seizoen in Friesland en trainer Henk de Jong zei onlangs het niet raar te vinden als Reijnen overstapt naar FC Groningen. “Met dat soort stellingen kan ik niet zo veel. Ik ga ervan uit dat ik hier ook volgend seizoen speel”, reageert Reijnen op de uitspraken van de coach. (Algemeen Dagblad)
/
Felipe Anderson krijgt steeds meer mogelijkheden voor komende zomer. De aanvallende middenvelder van Lazio werd al in verband gebracht met onder meer Barcelona en Manchester United, terwijl ook een overstap naar de top van de Bundesliga een optie is. Zowel koploper Bayern München als runner-up VfL Wolfsburg schijnt het te hebben voorzien op de Braziliaan, die het zeer goed doet bij i Bianocelesti. (La Gazzetta dello Sport)
/
Internazionale zit PSV niet dwars in de strijd om Thomas Meunier. PSV wil de rechtsback van Club Brugge graag naar Eindhoven halen, maar voetbalgrootmacht Inter zou ook belangstelling hebben. Dat blijkt een fabeltje. “We kennen Meunier. We vinden hem een goede speler, maar hij is niet van het niveau dat wij zoeken”, zegt directeur Piero Ausilio van i Nerazzurri. Napoli en Borussia Dortmund worden nog wel genoemd. (Sky Italia)
/
Het moet nog officieel worden gemaakt, maar we mogen ervan uitgaan dat Thomas Tuchel bij Borussia Dortmund aan de slag gaat. De momenteel werkloze coach voerde al meerdere gesprekken met de clubleiding en heeft zelfs al potentiële versterkingen voor komend seizoen benaderd. Een van hen is Sami Khedira: de bij Real Madrid overbodige middenvelder zou telefonisch contact hebben gehad met Tuchel. (BILD)
/
Dnipro Dnipropetrovsk heeft Evgen Konoplyanka een aanbieding gedaan. De aanvaller heeft een aflopende verbintenis en de club wil voorkomen dat hij na dit seizoen transfervrij de deur uitloopt. “In de zomer komt er duidelijkheid. Hij gaat zich nu over het voorstel buigen en ik hoop dat hij de samenwerking ook wil voortzetten”, zegt algemeen directeur Andriy Rusol. Konoplyanka wordt gevolgd door clubs uit Engeland en Italië. (Sport-Express)
Is een transfer van Club Brugge naar PSV een stap omhoog?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In hoeverre moet PSV serieus geïnteresseerd zijn? Ze hebben in Arias een uitstekende back en daarachter Brenet met een langlopend contract. Verder is het voor de speler niet bepaald een stap vooruit en zal er genoeg andere interessante clubs belangstelling tonen. Mochten ze in hem een linksback zien dan zou ik het wel snappen. Als vervanger/back-up van Willems.

18 april 2015 om 01:51

Ze kunnen hem toch nooit halen hoor, hij hoort bij de allerbeste spelers in de Belgische competitie. Hij is de beste Belgische flankverdediger en de beste flankverdediger in de Belgische competitie.

En die directeur van Inter, jah, hij heeft dan ook van een CL winnaar een Italiaanse middenmoter gemaakt. Dan begrijp ik wel dat dit zijn mening is.

Gaat waarschijnlijk naar Wolfsburg en zal daar een goede versterking zijn voor die ploeg. Napoli en Dortmund hebben ook interesse zoals het artikel zegt, maar dat is toch minder concreet dan Wolfsburg lijkt me.

Van echt een stap omhoog kun je echt niet spreken hoor. Meeste mensen zullen me wel tegenspreken dan, ook gezien de poll, maar die kijken vooral door een NL bril. PSV is dit seizoen in supervorm in NL maar hetzelfde geld voor Brugge, die zelfs bij de laatste 8 van europa zitten. Dus nee is zeker geen stap omhoog, iets betere spelers dat wel maar geen transfer waard.

18 april 2015 om 06:15

PSV is zeker een stap omhoog.
Leuk dat Brugge het een jaartje leuk doet..

18 april 2015 om 12:56

Of niet hahha.
Nederlandse competitie is toch veel beter dan die van de Belgen.
Psv, Feyenoord & Ajax zouden sowieso om de bovenste plaatsen in België spelen.
Alleen Anderlecht zou denk ik een beetje kunnen aanpikken, maar het valt me echt tegen dit jaar.

Nederlandse clubs hebben jaarlijks ook enorm veel pech in Europa.
Ajax is gewoon super slecht de laatste jaren in Europa (helaas), ten eerste altijd zware loting maar in de Europa League zijn ze gewoon een blamage.

18 april 2015 om 13:46

De Belgische clubs haalden de laatste 5 seizoenen elk seizoen meer punten dan de Nederlandse clubs in Europa.

De Nederlandse competitie is even een klein opstapje geweest voor spelers van de Belgische competitie, maar nu is dat natuurlijk helemaal verdwenen. En als je naar de feiten kijkt, is het zelfs andersom.

Je ziet het ook aan de spelers die naar Nederland gaan, dat zijn enkel nog de C-spelers die niemand wil in België. De A en B klasse spelers van onze competitie willen allemaal niet meer naar Nederland vertrekken, ondanks de vele transfergeruchten de laatste jaren.

PSV kan Meunier toch niet betalen, tenzij ze zichzelf weer in de schulden willen werken. Ik betwijfel ook of Meunier wel goesting heeft om de ene mickey mouse competitie om te wisselen voor de andere.

18 april 2015 om 06:16

PSV gaat minimaal 50 miljoen binnenhalen .
Kunnen hem makkelijk betalen.

18 april 2015 om 07:08

Haha, want de Serie A is niet afgegleden naar de status van 'mickey Mouse competitie' ? Ze bieden een hoger salaris maar dat is het dan ook wel.

18 april 2015 om 07:32

Italiaanse competitie is van een stug hoger niveau

18 april 2015 om 13:50

Enkel Nederlanders kunnen hun competitie in de afgrond zien glijden en dan nog durven beweren dat hun competitie van hetzelfde niveau is als 1 met Juventus, AS Roma, Napoli, Lazio, Fiorentina, AC Milan, Inter Milan, etc.

Ik snap ook niet hoe het denkproces verloopt bij zo'n mensen hoor.

18 april 2015 om 14:29

Als je nou eens leest voor dat je wat roept? Ik zeg dat de Eredivisie een mickey mouse competitie is en dat de Serie A dat ook is. En daar weet jij als Belg natuurlijk ook alles vanaf..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren