Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV-doelwit gaat nieuw, langdurig contract tekenen

Laatste update:
/
Arsenal en Leicester City gaan de strijd aan met Manchester City. Zij hebben namelijk alle drie belangstelling voor de 26-jarige rechtsback Bruno Peres, voor wie Torino vijftien miljoen euro vraagt. (Sky Italia)
/
AS Roma heeft een bod van Schalke 04 afgeslagen. Wie nog wel in de race is om middenvelder Leandro Paredes, is Zenit Sint-Petersburg, dat vijftien miljoen euro heeft geboden. (Sky Italia)
/
PSV lijkt de komst van aanvaller Bruma definitief te kunnen vergeten. Galatasaray is namelijk van plan om de aanvaller een nieuw vijfjarig contract te laten tekenen. (CNN Türk)
/
Napoli eist de gelimiteerde transfersom van 94 miljoen euro voor Gonzalo Higuaín en geen cent minder. Juventus’ bod van 45 miljoen plus Daniele Rugani werd dan ook afgeslagen. (Mediaset)
/
Villarreal hoopt in zee te gaan met Jonathan Biabiany. De Spanjaarden hebben echter te horen gekregen dat Internazionale de 28-jarige vleugelaanvaller niet wil verkopen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Sam Allardyce lijkt de nieuwe bondscoach van Engeland te worden en dus moet Sunderland op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. David Moyes is in beeld én geïnteresseerd. (Sky Sports)
Jammer dat Bruma niet naar PSV lijkt te gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat dit waar is. Hij zou dit jaar veel kunnen toevoegen aan Galatasaray.

Zou toch wel een stunt zijn als hij nog deze kant opkomt, maar ik zie het niet meer gebeuren.

Ze hebben al de Jong en met bruma erbij zou het toch een chaos worden

21 juli 2016 om 12:42

Want Bruma is inderdaad een centrale aanvaller.

Nou Sneijder, als er een club met boetes wraak op je wilt nemen, dan kun je nu toch aardig terugslaan door die jongen niet te laten verlengen!

21 juli 2016 om 13:35

Sneijder houdt van de club, maar helaas hebben we het meest amateuristische bestuur in jaren. De voorzitter is een echte sukkel om het maar zo te zeggen.

Wie gaat er nu op dit moment bijtekenen in Turkije? Zeker bij galatasaray. Het clubbestuur is instabiel (zie sneijder)..

Wrm zouden ze rugani weg geven dat zou dom zijn hij is een van de grootste verdedigende talenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren