Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG zet hoog in bij zoektocht naar opvolger Zlatan

Laatste update:
/
Liverpool schijnt ruim twintig miljoen euro te willen betalen voor een middenvelder uit de Championship. De negentienjarige Will Hughes maakt dit seizoen een uitstekende indruk bij Derby County en wil na de zomer op het hoogste niveau voetballen, maar staat met zijn ploeg op de vijfde plaats en dus dreigt hij naast promotie te grijpen. Een transfer naar Liverpool zou uitkomst bieden, al wil Derby meer dan twintig miljoen hebben. (Metro)
/
Raúl Albiol staat mogelijk voor een terugkeer naar Valencia. De 29-jarige verdediger heeft een basisplaats bij Napoli, maar als trainer Rafael Benítez vertrekt, dan zou Albiol ervoor open staan om terug te keren naar de Primera División. Hij wordt in ieder geval hoog aangeschreven bij Valencia, de club waar hij werd opgeleid. De vijftienvoudig international kostte Napoli overigens circa twaalf miljoen euro. (El Desmarque)
/
Paris Saint-Germain wil dat Neymar Zlatan Ibrahimovic komt opvolgen. Ibracadabra ligt nog tot de zomer van 2016 vast bij PSG en zal volgend jaar op zoek gaan naar een nieuw avontuur of stoppen. Een contractverlenging is in ieder geval uitgesloten en als Ibrahimovic gaat, moet Neymar naar het Parc des Princes komen. Barcelona zal daar echter vast niet aan willen meewerken. (Le Parisien)
/
Domenico Berardi neemt na dit seizoen mogelijk afscheid van de Italiaanse competitie. De aanvaller van Sassuolo werd al gelinkt aan VfL Wolfsburg en Barcelona, maar ook Schalke 04 en Arsenal hebben interesse in de man die in 54 Serie A-wedstrijden 24 keer scoorde. Berardi is overigens nog voor de helft eigendom van Juventus en die club kan hem begin juni voor vijftien miljoen euro terugkopen. (Sky Italia)
/
Voorzitter José Castro liet onlangs weten dat de gesprekken met Beto uitstekend verliepen, maar het is nog maar de vraag of de doelman zijn aflopende contract gaat verlengen. De 32-jarige Portugees heeft namelijk een lucratieve aanbieding ontvangen van Besiktas, de huidige nummer twee van de Süper Lig. De dertienvoudig Portugees international speelt sinds 2013 voor Sevilla. (Fanatik)
Ik zie Neymar wel naar Paris Saint-Germain gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neymar is gekocht voor bijna 100 miljoen. Heeft een megacontract en zit bij een betere club dan PSG. Kan lijkt me niet heel groot dat dit waar is.

1 april 2015 om 21:16

Voor 150 miljoen volgens de laatste berichten toch?

1 april 2015 om 21:22

Barca verkoopt Neymar niet met een oog op de toekomst met Munir etc waarschijnlijk, maar als als als zoiets zou gebeuren gaat het voor veel meer centjes dan 150 ik denk eerder aan 180 miljoen om dan op zn minst rond de tafel te gaan.

2 april 2015 om 22:35

Lijkt me logisch dat er meer op tafel moet komen aangezien ze er zelf al 150 miljoen voor hebben betaald.

Lijkt erop dat Cavani niet wordt gezien als opvolger.

Ik zie PSG nog wel Ronaldo halen. Waarom? Nou, Ronaldo is veel meer dan een voetballer. Hij is ook een wereldberoemd merk, wat betreft kledij, reclames, geurtjes etc. In Parijs zullen ongetwijfeld veel hoofdkantoren zitten, zodat hij naast het voetbal ook nog vele andere zaken kan verrichten; iets wat ik hem best zie doen. Ik schat het zeker niet onmogelijk in dat PSG binnen een aantal jaar een flink bod doet op hem.

1 april 2015 om 18:51

Cavani en Ronaldo zijn helemaal geen opvolgers van Zlatan. Alleen al om het reden dat Zlaten meer in het spel word betrokken. Zlatan zijn passes, intelligentie etc..

Neymar daar tegen zou een goede opvolger zijn.

1 april 2015 om 20:49

Hahahaha 1 aprilgrap van jou. Ronaldo is een opvolger van elke voorhoedespeler. Die man kan passen, koppen, afmaken, heeft overzicht en is doelgericht. Nee, hij is geen echte spits, maar hij zou daar uitstekend kunnen spelen met Cavani. Misschien dat ze dan Dybala of Icardi halen en dan met Ronaldo opstellen? Maar zelf denk ik dat Ronaldo nog een jaar of 2 bij Real blijft en dan teruggaat naar Man Utd.
On: Neymar zou echt geen opvolger van Ibra kunnen zijn. Hij is meer een flankspeler en geen echte nummer 9 net als Ronaldo (alhoewel Ronaldo toch wel als spits in de voeten kan). Beter halen ze een talentje op bij een club of een speler als Benzema of Lewandowski die ervaring hebben

2 april 2015 om 07:08

of juist wel cavani spits neymar lw

Neymar zal nooit van zijn lang zal ze leven naar PSG gaan. Dat kunnen ze simpelweg alleen al vanwege de FFP regels niet. En al kon dat wel Barcelona is zijn droomclub en hij speelt naar mijn mening in de beste aanval ter wereld. Dus waarom zou hij überhaupt weggaan. Nee uitgesloten sportief gaat hij er dan ook alleen maar op achteruit. Maarja dit zijn niet voor niets de wandelgangen. Dus PSG fans haal dit sprookje maar uit je hoofd.

1 april 2015 om 22:35

echt bedankt man begon er bijna in te geloven

Ik zou voor Suarez gaan, past er veel beter bij

Ik zou juist denken dat ze voor Agureo gingen -.-
Neymar zie ik nou niet echt in de spits staan. Dan komt hij voor Cavani en Cavani voor Zlatan.

1 april 2015 om 21:39

Idd zal neymar wss op links komen te spelen en cavani in de spits

Neymar op 9 😂😂

naast dat het geweldig zou zijn een aanval van lucas moura en neymar samen is dat natuurlijk onzin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren