Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG trekt zeventig miljoen uit voor nieuwe keeper

Laatste update:
/
José Manuel Reina is rond met AC Milan. De doelman, die komende zomer uit zijn contract loopt bij Napoli, tekent tot medio 2020 en gaat bij Milan drie miljoen euro per jaar verdienen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Barcelona wacht met de komst van Héctor Bellerín. De Spaanse topclub wil Nélson Semedo nog een seizoen de kans geven en gaan pas dan eventueel actie ondernemen wat betreft de verdediger van Arsenal. (Mundo Deportivo)
/
Paris Saint-Germain gaat zeventig miljoen euro bieden voor Gianluigi Donnarumma. De doelman van AC Milan, die graag naar PSG wil vertrekken, staat ook op de radar van Real Madrid en Juventus. (Tuttosport)
/
Unai Emery gaat mogelijk ontslagen worden door Paris Saint-Germain. De Franse topclub ziet Antonio Conte als ideale vervanger en gaat de manager van Chelsea 13,5 miljoen euro per jaar aanbieden. (L’Équipe)
/
Internazionale wil Ángel Di María naar Italië halen. De vleugelaanvaller van Paris Saint-Germain staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Barcelona. (Tuttosport)
/
Bernard heeft een contractaanbieding van Shakhtar Donetsk van tafel geveegd. De middenvelder vertrekt komende zomer transfervrij, waarbij China en Brazilië mogelijke nieuwe bestemmingen zijn. (Diverse Braziliaanse media)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch zonde dat Bernard nooit in Europa heeft gespeeld. Had hem graag bij een Tottenham, Sevilla of Valencia zien spelen!

8 maart 2018 om 17:51

Oekraïne is gewoon Europa hoor.

Lijkt mij onzinnig als PSG zijnde. Areola is namelijk gewoon een goede en talentvolle keeper. Investeer vooral in het middenveld, want achter Verratti en Rabiot is het gewoon matig. Motta is te oud, Pastore past niet in het systeem en Diarra is gewoon een goedkope back-up.

Onbegrijpelijk van Reina, zelfs al zou Donnarumma vertrekken. Zie Milan in 2 jaar Napoli nog niet voorbij gaan ondanks de investeringen.

Waar heeft donnarumma aangegeven dat hij naar PSG wil? Stemmingsmakkerij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren