Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG laat middenvelder voor niets gaan

Laatste update:
/
Gareth Southgate blijft na het WK hoe dan ook aan als bondscoach. De FA verzekert dat, mocht Engeland drie groepsduels verliezen, de trainer gewoon blijft zitten. (Diverse Britse media)
/
Swansea City presteert momenteel niet goed, maar Paul Clement krijgt het vertrouwen. De clubleiding van the Swans wil dat de manager minimaal tot en met de winterse transferperiode op de bank blijft zitten. (Wales Online)
/
Alessandro Canovi, zaakwaarnemer van Lorenzo Callegari, en Paris Saint-Germain zijn in gesprek over het beëindigen van de samenwerking. De middenvelder, die tot volgend jaar zomer vastligt, aast op een nieuwe uitdaging. (Foot Mercato)
/
Benfica aast op José Luis Gómez. De Portugese topclub moet wel diep in de buidel tasten, want Lanús verlangt zes miljoen euro voor de verdediger. (Diverse Portugese media)
/
Het Finse RoPS heeft een deal gesloten met SM Caen. De Franse club betaalt 600.000 euro voor aanvaller Timo Stavitski; RoPS heeft een lager bod van Barcelona van tafel geveegd. (Diverse Finse media)
/
Southampton heeft het nog altijd voorzien op Leonardo De Silva Lopes. De middenvelder annex buitenspeler staat momenteel onder contract bij Peterborough. (Diverse Britse media)
Denk jij dat Lorenzo Callegari haalbaar is voor een club uit de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dieje Jose Luis Gomez zou ik graag naar europa zien komen, kan wel van waarde zijn voor een subtopper

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren