Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSG geeft toestemming voor huurdeal

Laatste update:
/
Mert Cetin maakt voor circa drie miljoen euro de overstap van Gençlerbirligi naar AS Roma. De jongeling wordt gezien als een van de grootste defensieve talenten van Turkije. (Il Tempo)
/
Fiorentina, Celtic, Espanyol en Galatasaray houden de verrichtingen van Jordon Ibe in de gaten. In een eerder stadium werd Newcastle United ook al in verband gebracht met de aanvaller van Bournemouth. (The Scotsman)
/
Lecce heeft goedkeuring ontvangen van Paris Saint-Germain en mag Eric Maxim Choupo-Moting voor een seizoen huren. De international van Kameroen moet zelf echter nog wel zijn jawoord geven aan de Serie A-club. (Sky Italia)
/
Jean-Kévin Augustin is dicht bij een transfer van RB Leipzig naar OGC Nice. De aanvaller, die circa twintig miljoen euro moet kosten, heeft zich laten overtuigen door trainer Patrick Vieira van Nice. (LÉquipe)
/
Los Angeles FC heeft de vraagprijs voor Diego Rossi naar beneden bijgesteld van vijftien naar twaalf miljoen euro. Fiorentina is momenteel bereid om acht miljoen euro plus bonussen te betalen. (Sky Italia)
/
Adam Ounas staat op het punt om de overstap te maken van Napoli naar OGC Nice. Het gaat in eerste instantie om een verhuurperiode, maar Nice kan gebruikmaken van een koopoptie van twintig miljoen euro. (LÉquipe)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

mooie clickbait weer, 90% van de mensen die erop klikt denk dat het over Neymar gaat

16 augustus 2019 om 09:50

Hoezo vaak is het click bait maar nu niet ze zeggen dat psg toestemming geeft voor een huurdeal dat klopt precies volgens sky Italia er is ook geen hint dat het om neymar zou gaan dus gwn eigen schuld dat je dacht dat het om neymar ging

16 augustus 2019 om 10:14

Toevallig wel een foto met Neymar shirt, nee joh dit is echt niet bewust gedaan door de redactie slimpie

Lijkt me een stap omlaag van Leipzig naar Nice. Augustin staat toch bekend als een talent met veel potentie. Nice lijkt mij dan niet echt een stap die de potentie bevordert.

16 augustus 2019 om 10:03

Wel een stap die voor hem goed kan uitpakken. Komt terrecht in een Frans team met veel kans op speeltijd. Bij Leipzig heeft ie flinke concurrentie.

16 augustus 2019 om 13:17

Mocht Werner alsnog naar Bayern vertrekken blijven alleen Poulsen en Cunha over. Ik denk dat zijn perspectief aanzienlijk verbeterd wordt mocht Werner de stap nog maken

Die Diego Rossi is echt een geweldig talent, voor 12 miljoen moet iedere club die dat kan betalen hem meteen binnen halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren