Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Peperdure Bale kan kiezen tussen Engelse topclubs

Laatste update:
/
Juventus was in de zomer van 2012 erg dicht bij het aantrekken van Marco Verratti. De middenvelder ging uiteindelijk echter van Pescara naar Paris Saint-Germain en is daar uitgegroeid tot een belangrijke basiskracht. 'We hadden contact met hem, maar we hadden net Paul Pogba gehaald en we hadden andere prioriteiten. Daarom ging Marco uiteindelijk naar Frankrijk", zegt directeur Giuseppe Marotta van Juve. (Radio Kiss Kiss)
/
Yaya Touré weet al wie zijn opvolger zou kunnen worden bij Manchester City. De Ivoriaan raakte vorige maand onder de indruk van de Ghanees Afriyie Acquah, die Touré tegenkwam in de finale van de Afrika Cup. "Na de wedstrijd belde hij me op en zei hij dat ik zijn opvolger bij City zou kunnen worden. Maar op het moment zit ik goed bij Sampdoria", zegt de 23-jarige Acquah. (Secolo XIX)
/
Gareth Bale heeft het naar verluidt verbruid bij de rest van de spelersgroep van Real Madrid en zou komende zomer terug kunnen keren naar de Premier League. De 25-jarige Welshman staat al een tijdje in de belangstelling van Manchester United en nu mengen ook Manchester City en Chelsea zich in de strijd. Bale moet natuurlijk wel flink wat opleveren en wil bovendien geen salaris inleveren bij een transfer. (Daily Mail)
/
Fabrizio Corsi is de voorzitter van Empoli en adviseert zijn coach, Maurizio Sarri, om niet naar AC Milan te gaan. "Ik verlengde zijn contract na drie nederlagen op rij en vervolgens werden de resultaten beter", zegt Corsi. "Dus natuurlijk wil ik hem niet kwijtraken. Misschien heeft hij ambities, maar hij zal bij een andere club nooit vinden wat hij hier bij Empoli heeft." We zijn benieuwd hoe Sarri daar zelf over denkt. (Sky Italia)
/
Het gaat niet goed met Luis Alberto. De aanvaller kwam bij Liverpool nauwelijks aan de bak en speelt dit seizoen op huurbasis bij Málaga, maar ook daar heeft hij geen basisplaats. "Het klopt dat hij minder speelt dan dat hij zou willen, maar dat komt gewoon omdat de andere spelers het erg goed doen. Luis is een erg talentvolle speler, met een veelbelovende toekomst voor zich", zegt Málaga-coach Javi Gracia. (The Guardian)
Bij welke club zou Gareth Bale het beste passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het mooiste zou zijn dat hij weer terug gaat naar Spurs. Wat zou dat mooi zijn!

16 maart 2015 om 13:02

Want de Spurs hebben ook 100 /- miljoen...

16 maart 2015 om 13:06

Zeg ik dat Spurs dat heeft? Zeg ik dat ze Bale gaan halen? Zeg alleen dat het mooi zou zijn als hij naar de Spurs gaat!

Bale en Ronaldo samen naar Man United haha.

16 maart 2015 om 12:19

Mooie speler voor City,
Rechtsbuiten: Bale
Linksbuiten: Aguero
Spits: Bony

16 maart 2015 om 12:26

vergeten dat Bale eigenlijk een linksbuiten is?

16 maart 2015 om 13:21

Opkomende linksback

Men is wel erg kritisch over Bale bij Madrid. Natuurlijk speelt hij niet de pannen van het dak, maar met 1 op 2 heeft hij een behoorlijk doelpuntengemiddelde. Omdat hij de duurste speler is, verwachten ze misschien dat hij beter is dan Ronaldo, maar dat is onrealistisch, Daarnaast kan Bale er weinig aan doen dat Real een absurd bedrag betaald heeft en daarnaast wordt hij misbruikt op rechtsbuiten.

Voor Bale zou het misschien beter zijn om bij United te spelen. Speelt hij wekelijks op zijn favoriete plek en kan hij met Rooney de absolute ster van het elftal worden

Real wilde toch Sterling hebben?

Lijkt me nu wel duidelijk dat Bale beter kan verkassen. Bij Real is er maar plaats voor 1 kapitein..dat zagen we gisteren wel. Lekker naar de BPL en spelen op de positie waar hij het beste tot zijn recht komt. Natuurlijk speelt hij niet al te best de laatste tijd maar hij verdiend wel wat meer krediet. Vorig jaar toch heel beslissend geweest voor Real. Lekker naar City gaan. Bij United huppelt di Maria en Chelsea heeft Hazard op links lopen.

Kritiek op Bale hebben maar hem aantrekken en dan op een positie zetten waar hij nooit gespeeld heeft. Lekker logisch natuurlijk ook. Bale zou echt niet voor minder dan 75 miljoen vertrekken dus dan zou ik er al nooit als club aan beginnen zo goed is hij iet

Louis Alberto iets voor Feiyenoord

Maakt niet uit voor welke club hij kiest als hij maar weg gaat bij real, hij heeft het duidelijk niet naar zijn zin daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren