Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Oude bekende uit Italië wil Tagliafico voor 2019/20

Laatste update:
/
Almamy Touré staat in de nadrukkelijke belangstelling van Olympique Lyon. De jonge verdediger komt bij AS Monaco dit seizoen nauwelijks aan spelen toe. (Le 10 Sport)
/
AS Roma houdt de verrichtingen van Maycon in de gaten. De vleugelverdediger annex middenvelder maakte deze zomer de overstap van Corinthians naar Shakhtar Donetsk en maakte een schitterende Champions League-goal tegen TSG Hoffenheim. (Mediaset)
/
Newcastle United heeft weer interesse in Nicolás Tagliafico, maar krijgt forse concurrentie uit Italië. Napoli wilde de back al overnemen toen hij nog speler van Independiente was en ziet in de back van Ajax een versterking voor 2019/20. (Mediaset)
/
Unai Emery is Ever Banega, donderdagavond goed voor twee goals in de Europa League, niet vergeten. De middenvelder van Sevilla is ook in januari een serieuze kandidaat om de gelederen van Arsenal te versterken. (Diverse Engelse media)
/
Goed nieuws voor Liverpool: Juventus is afgehaakt in de strijd om de handtekening van Nicolo Barella. Waarom de Turijnse topclub echter geen belangstelling meer voor de middenvelder van Cagliari heeft, is onbekend. (Diverse Italiaanse media)
/
James Collins heeft binnenkort mogelijk een nieuwe club. De transfervrije verdediger, 35 jaar, heeft een voorstel van manager Steve Bruce op zak om mee te trainen met Aston Villa, met een mogelijk contract als beloning. (Diverse Engelse media)
Denk jij dat Nicolás Tagliafico aan zijn laatste seizoen bij Ajax bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zal heel eerlijk zijn, ik denk wel dat Tagliafico zal verlengen als Ajax hem een hoger salaris biedt en elk jaar Europees voetbal speelt. Hij lijkt me niet iemand die na dit seizoen al weg wilt gaan maar dat is mijn opzicht van hem.

Ik verwacht niet dat Tagliafico volgend seizoen al weg gaat. De Ligt en Frenkie zullen niet te houden zijn en als Ziyech zo blijft spelen, zullen de clubs wel komen. Maar Marc zal echt geen vier sterkhouders laten gaan. Of ze zullen een absurd bedrag bieden voor Nico. Dan kan het niet anders.

21 september 2018 om 07:22

Ook het behouden van Onana gaat moeilijk worden en Huntelaar word toch ook echt wel “oud”.

21 september 2018 om 11:16

Mocht Ajax Tagliafico verliezen, dan zullen ze waarschijnlijk 20-25 miljoen voor hem ontvangen. Met dat geld kunnen ze Toni Lato van Valencia halen die gebankt word door concurrenten Jose Gaya en talent Centelles. Desnoods komt Wöber op LA.

Haha de waan van de dag regeerd! Hij maakte een mooi (onbewuste) goal en de kranten draaien weer op volle toeren. Goeie speler laat mooie dingen zien maar moet echt nog een hoop verbeteren. Dat ie een stap hoger gaat is een feit, hopelijk nog niet volgend seizoen.

21 september 2018 om 02:00

Het seizoen is nog jong he, een scoutingsproces kan best lang duren.

Ik ben benieuwd of deze pitbull een stap hoger aan kan, we zullen het zien in de topwedstrijden die gaan volgen

21 september 2018 om 07:22

Naja, de waan van Newcastle want voor zo'n club is Tagliafico al niet meer te halen. Die gaat sowieso niet voor minder dan de (sub)top in Engeland of welke topcompetitie dan ook.

21 september 2018 om 09:29

Heel veel spelers, ik weet niet of Nico daar onder valt, uit Zuid-Amerika zijn broodvoetballers. Dus al is Newcastle een subtopper, kunnen ze netto een hoger salaris bieden dan napoli, zal dat best interessant zijn als overstap.

Daar komt bij dat ie ook “al” 26 jaar is, en een kortere periode heeft zich binnen te spelen

21 september 2018 om 09:29

Maar hij mag nog wel jaren bij Ajax blijven van mij 😅😜

21 september 2018 om 07:57

Waan vd dag weer. Nico is sinds zn komt goed bezig en wordt steeds beter. Newcastle had al eerder interesse. Is dus niet op basis van een weekje. Dit zal ook voor Napoli gelden. Wat er zal gebeuren zullen we zien. Denk datg hij nog wel even blijft. Hoop t ook

21 september 2018 om 08:28

Natuurlijk, want clubs willen een speler puur omdat deze een mooie goal maken?
Het heeft er niets mee te maken natuurlijk dat hij al weken als een beest speelt in zijn eerste seizoen bij ajax en bijna totaal geen aanpassing moeilijkheden had?

Heerlijk dat al die slapende clubs ineens denken: Huh die tagliafico is ook wel iets voor ons... tuurlijk melden bij overmars 35 miljoen neerleggen en we praten nergens meer over... niet? Ga dan maar lekjer weg met die stuivers is dit niet heerlijk?

Gaat nog leuk worden voor Ajax. Frenkie, De Ligt, Ziyech (dan vrijwel zeker) en dan nog mogelijk Tagliafico, vd Beek, Neres en Onana. Ook nog een kans dat Huntelaar een punt achter zijn loopbaan (of die bij Ajax) zet of tegen die tijd niet meer voldoet.

21 september 2018 om 02:13

van de Beek lijkt voorlopig voorbij gestreefd te zijn door andere middenvelder. Hij zal dit jaar gewoon keihard moeten knokken om überhaupt een basisplaats te veroveren. Die zie ik nog zeker 2 jaar blijven. Echter als Ajax een mooi bod op hem krijgt zou ik toch overwegen om hem te laten gaan. Eerlijk gezegd zie ik het bijzondere niet zo in hem wat je bijvoorbeeld wel bij de Ligt en de Jong ziet.

Overmars moet gewoon duidelijk communiceren naar de groep. Aan het einde van het seizoen duidelijk ten voorstaan van de groep stellen dat er in de zomer maximaal 3 dragende spelers weggegaan en dat de rest blijft. Mochten de spelers graag weg willen is het dus zaak zo snel mogelijk rond te komen met een club. De rest heeft dan gewoon pech en zal aan zijn contract gehouden worden, eventueel met een kleine salarisverhoging als zoethoudertje. Die spelers moeten ook begrijpen dat het voor Ajax niet te doen is om opeens 6 keyplayers kwijt te raken.

Ben benieuwd wat al die spelers evt gaan opleveren in de absurde markt die voetbal heet
Geen claussules dus Marc kan vragen wat hij wil
Eerst zondag maar eens een Goed resultaat neer zitten dan spelers rust geven in de beker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren