Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Opvolger van Pirlo moet uit Madrid komen

Laatste update:
/
Zlatan Ibrahimovic gaat niet naar AC Milan, maar AS Roma zou nog wel hoop hebben op de komst van de aanvaller.Ibra naar Roma? Vraag het Walter Sabatini. Of ik wil reageren op wat de kranten schrijven? Nogmaals, vraag het Sabatini”, reageert zaakwaarnemer Mino Raiola. De 33-jarige Ibrahimovic heeft bij Paris Saint-Germain nog een contract voor één seizoen. Zlatan verdient ongeveer veertien miljoen euro per jaar. (Corriere dello Sport)
/
Felipe Melo heeft een aanbieding van Internazionale naast zich neergelegd. Dat zegt José Rodriguez, de zaakwaarnemer van de 32-jarige Braziliaanse middenvelder van Galatasaray. “Melo wil blijven, hij vervolgt zijn avontuur dus hier. Bovendien heeft de directie ook besloten het bod van Internazionale af te slaan. Een contractverlenging? Dat is op dit moment niet aan de orde”, reageert José Rodríguez. (Radyospor)
/
Andrea Pirlo lijkt Juventus te gaan verlaten, maar de club uit Turijn heeft al een vervanger op het oog. De kampioen van Italië denkt aan Isco, die bij Real Madrid niet altijd verzekerd is van een basisplaats. De 23-jarige aanvallende middenvelder is ook in beeld bij het Manchester City van zijn ex-oefenmeester Manuel Pellegrini. Isco, die naar verluidt 2,3 miljoen euro per jaar verdient, heeft nog een contract tot medio 2018. (La Gazzetta dello Sport)
/
Arsenal bereidt een bod van vijftien miljoen euro voor op Faouzi Ghoulam. De linksback staat ook in de belangstelling van Manchester United en Chelsea, maar the Gunners schijnen nu de meeste kans op de komst van de Algerijn te maken. De 24-jarige Ghoulam, negentienvoudig international, staat sinds januari 2014 onder contract bij Napoli. Ghoulam werd overigens ook in verband gebracht met Real Madrid. ( (Sky Italia)
/
Davide Zappacosta droomt van een transfer naar de Premier League. De 23-jarige verdediger van Atalanta zou in de belangstelling staan van clubs als Torino en Liverpool. “Het zou een droom zijn om in Engeland te spelen, maar ik weet niet hoe realistisch alle geruchten zijn. Ik blijf rustig, maar denk dat ik wel klaar ben voor een buitenlands avontuur. Ik wil mij graag bij een grotere club bewijzen”, zegt hij. (Sky Italia)
Isco zou een hele goede opvolger zijn van Andrea Pirlo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dat Isco echt iets voor Juventus is! Het is een sierlijke speler die perfect in het spelletje van Juve past.

28 juni 2015 om 15:54

Belachelijk om hem de opvolger te noemen. Gaat Isco vlak voor de verdediging het spel verdelen? Deze jongen speelt op de linkervleugel.

29 juni 2015 om 19:35

Ik zeg toch ook niet dat hij de opvolger is?

29 juni 2015 om 20:17

Oke, sorry. Het artikel en de poll zeggen dat.

Ben het trouwens niet met je eens dat hij bij Juventus past. Ze spelen 3-5-1-1 en ik kan eigenlijk geen positie bedenken die bij Isco past behalve die achter de spits. Maar daar moet een speler staan die eerder hard werkt dan sierlijk is denk ik. En gewoon rendement heeft. Isco die pingelt teveel, zijn rendement ligt te laag.

30 juni 2015 om 12:28

Oh ja ik snap het mijn excuses. Ja daar ben ook wel met je eens dat het bij Juve echt draait om hard werken. Maar een of andere reden vind ik hem toch wel passen bij Juventus.

28 juni 2015 om 16:46

Kijk dat bedoel ik helemaal.
Vooral dat sierlijke staat me aan.

28 juni 2015 om 16:46

Kijk dat bedoel ik helemaal.
Vooral dat sierlijke staat me aan.

Isco zou een goede vervanger zijn van Pirlo. Wat Juve dit jaar heeft gepresteerd is zeer goed, en als ze het de komende jaren zo vast houden dan zouden ze bij de top 4 behoren, al denk ik niet dat het ze gaat lukken, en vooral niet als je Vidal, Pogba en misschien Morata verkoopt. Maar ik heb alleen verhalen over Vidal gehoord dus als ze gewoon een speler van zijn kaliber en zelfde kwaliteiten halen zitten ze goed lijkt het me de komende 2/4 jaar.

Ook ben ik blij dat Melo gewoon blijft. Zijn agressiviteit (niet zijn rare fratsen) hebben we altijd nodig op het veld.

28 juni 2015 om 15:14

Melo?

28 juni 2015 om 15:23

Had het over het stukje boven die van Isco

Blijft bij dos blancos gaat nergens heen..

28 juni 2015 om 15:15

Ik zeg niet dat hij naar Juve komt maar er is zeker een kans dat hij vertrekt. Real heeft laten zien dat ze bereid zijn om waardevolle spelers te verkopen en Isco heeft geen basisplaats terwijl hij dat wel zou willen. Real heeft met James misschien wel de beste nummer 10 van de wereld die ook nog jong is. Isco weet dus dat een basisplaats erg moeilijk wordt.

28 juni 2015 om 19:22

Ik denk niet dat je Isco zou kunnen vergelijken met bijvoorbeeld Angel. Isco werd gehaald als het grootste Spaanse talent naast Thiago en word gezien als een belangrijke speler voor de toekomst van zowel Real Madrid als het Spaanse elftal. Benitez zou hem volgens veel media vlak na zijn aanstelling gesproken hebben om enige gedachtes aan een vertrek eruit te praten. Hij zal een belangrijke speler zijn het komende seizoen. Daarnaast heeft hij ook dit seizoen veel gespeeld, vorig jaar viel het nog wel wat tegen en het scheen dat Perez daar niet vrolijk van werd. Het lijkt mij niet dat hij bereid is om Isco weg te doen. Overigens is Isco helemaal geen opvolger voor Pirlo lijkt mij, Isco is een 10 of een flankspeler die vooral dribbelt en langs spelers gaat, waar Pirlo een echte spelverdeler is. Ze zouden dan beter kunnen gaan voor Illarramendi, daar zal Real zeker over willen onderhandelen.

28 juni 2015 om 20:36

Je kan wel gelijk hebben alleen zoals het dit seizoen was voor isco leek mij een vertrek niet ondenkbaar. Ook zal hij niet een opvolger zijn voor Pirlo. Allegri heeft vandaag gezegd na het verlies van Pirlo en Tevez in een ander systeem te willen spelen en is op zoek naar een nummer 10. Samen met Oscar isisco het belangrijkste doelwit.

Dit gerucht loopt al weken en ik wil er niks meer over weten en niks meer over horen. Isco is een geweldenaar die het in zich heeft een van de allerbeste te worden, hem verkopen zou een grote fout zijn. Ik heb gelezen dat Benitez hem overtuigd heeft te blijven omdat isco een belangrijke speler is in zijn plannen. 2,3 miljoen salaris is trouwens best weinig voor isco vind ik, ik denk dat hij ergens anders wel meer zou kunnen verdienen en misschien ook een betere rol zou krijgen. Ik hoop in iedergeval dat isco blijft en Benitez hem goed gebruikt.

Als Juve slim is gebruikt het Isco in de deal met Pogba. Dan te denken aan 50 mil Isco. Dan is Juve zeker de grote winnaar uit de deal. En als ze de prijs nog meer willen zakken moeten ze de terugkoop clausule van Morata ook eruit halen. Laat het duidelijk zijn Juve heeft heel wat touwtjes in handen om de echte winnaars te worden uit deze transfer periode

28 juni 2015 om 20:06

tja, totdat pogba zegt 'ik wil graag vertrekken' dan is juve weer in het nadeel

Isco zou bijzonder welkom zijn bij Juve. Maar dit is een wandelgangen bericht pur sang, zie Isco niet vertrekken bij Real, niet deze zomer althans.

Ben een groot fan van Isco en weet zeker dat hij het goed zou doen bij Juve maar hij is geen type Andrea Pirlo. Naar mijn mening meer een type Iniesta. Daarom zou ik hem niet halen als opvolger van Pirlo, zou dan eerder naar bijvoorbeeld Kroos kijken.

28 juni 2015 om 15:30

Isco zal dan gewoon op 10 spelen met Marchisio die de rol van Pirlo overneemt Den ik dan. Maar ik acht Isco niet haalbaar voor Juve.

28 juni 2015 om 16:24

Maar Pirlo was van oorsprong ook een #10. Maar toen hij op zijn huidige positie terecht kwam werd het pas de speler die hij nu is.

28 juni 2015 om 16:36

Daar heb je wel een punt, hoe dan ook, als Isco dan toch meer tot zijn recht zou komen op de #10 zal hij daar spelen. Isco zal op zijn favoriete positie bij Juve kunnen spelen en een van de sterren kunnen zijn. Bij Real is hij geen eens een basisspeler. Ik weet niet of Isco haalbaar is, maar hij zal wel een geweldige aanwinst zijn. Het is echt geweldig om zo'n speler in je team te hebben, misschien is het mogelijk als Vidal of Pogba weggaat maar voor nu is het gewoon een onrealistische droom.

Mbia is een paar klassen beter als Melo als we hem nou hadden gehaald en Melo hadden laten gaan waren we van zijn megaloon af en hadden we een jongere, goedkopere en betere vervanger binnen. Maar helaas heeft ons bestuur geen flauw benul van waar ze mee bezig zijn. Zelfs ik zou een beter transferbeleid kunnen neerzetten.

Ik ben blij als onze Pitbull nog een seizoen blijft. Als je echt zo van Galatasaray houdt dan dien je je contract uit en ga je op je 32ste transfer vrij naar een club om te cashen. Dan geef je ons de tijd om onze cash flows op gang te krijgen zodat we volgend jaar kunnen bouwen aan een nieuw team.

Ik ben blij als onze Pitbull nog een seizoen blijft. Als je echt zo van Galatasaray houdt dan dien je je contract uit en ga je op je 32ste transfer vrij naar een club om te cashen. Dan geef je ons de tijd om onze cash flows op gang te krijgen zodat we volgend jaar kunnen bouwen aan een nieuw team.

Als Juventus Isco weet binnen te halen dan heeft Juve het beste middenveld ter wereld. Pogba, Marchisio, Vidal en Isco, ik krijg er nu al rillingen van. Ik zou een vertrek van Vidal niet eens erg vinden aangezien we Khedira nog achter de hand hebben.

Slechte opvolger. Geweldige cam maar geen cvm

28 juni 2015 om 17:15

@ArjanE wie zegt dat isco cvm gaat spelen misschien wel cm en dan vidal (als hij blijft ) naar cvm verplaatsen.

Mooie voetballer met veel capaciteiten.
Daar kijk ik graag naar.

Denk dat isco in de buurt van pirlo kan komen. Kan mooie ballen geven is erg technisch, heeft een goed schot en kan hele mooie loopacties maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren