Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Opvolger van Falcao kost United 40 miljoen euro

Laatste update:
/
Swansea City speelde niet onmiddellijk in op het vertrek van Wilfried Bony, maar zal komende zomer alsnog actie ondernemen. Het vizier van the Swans is gericht op de 27-jarige Lasse Vibe, die nu nog voor het Zweedse IFK Göteborg uitkomt. De Deens international was vorig jaar 24 keer trefzeker in 26 competitieduels en lonkt naar een transfer. Hij moet zo'n drie miljoen euro kosten. (Daily Mirror)
/
Het heeft er alle schijn van dat Fábio Coentrao een van de eerste versterkingen van Arsenal voor komende zomer gaat worden. De Portugese back mag weg bij Real Madrid en Arsène Wenger ziet hem graag komen. Los Merengues hebben een vraagprijs van 28 miljoen euro in gedachten voor de international. Coentrao heeft eerder al laten weten dat hij openstaat voor een avontuur in Engeland. (Metro)
/
Manchester United twijfelt over de continuïteit van Radamel Falcao en overweegt een flink bod naar Milaan te sturen. De club van Louis van Gaal, Daley Blind en Robin van Persie heeft liefst veertig miljoen euro over voor Mauro Icardi, die ook door onder meer Chelsea wordt begeerd. De belangen van de aanvaller worden behartigd door Jorge Mendes, die met beide clubs een goede band heeft. (Sky)
/
Paulo Dybala lijkt in ieder geval voor de Serie A behouden te blijven. Het wonderkind van Palermo staat in de belangstelling van tal van clubs, maar voorzitter Maurizio Zamparini doet het liefst zaken met Italianen. 'Juventus heeft laten weten de speler graag te willen overnemen. En om eerlijk te zijn zie ik ook graag dat hij in Italië blijft. Ik heb wel gezegd dat we Paulo niet met korting zullen verkopen", aldus de preses. (Tuttosport)
/
Nicolás Otamendi blijft komende zomer gewoon speler van Valencia, mits Manchester United water bij de wijn doet. De Engelsen zijn bereid 35 miljoen euro te betalen voor de Argentijnse verdediger, maar los Che houden vast aan de vraagprijs van vijftig miljoen euro. Louis van Gaal en de zijnen zijn al tijden op zoek naar een nieuwe stopper die de defensie moet gaan vormgeven. Ook Mats Hummels is een serieuze kandidaat. (Super Deporte)
Is Mauro Icardi een betere optie dan Radamel Falcao?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Waarom wil Arsenal Coentrao hebben dan, ze hebben toch een prima back?
Beter kunnen ze zich op de spitspositie focussen,want daar is er te weinig productiviteit

13 februari 2015 om 18:30

Snap ik ook iet goed, Gibbs vind ik een degelijke back en die wordt momenteel, terecht, op de bank gehouden door Monreal.. Dus op die LB wringt het schoentje ect niet momenteel.

13 februari 2015 om 19:11

Wandelgangen zijn geruchten geen feiten, 7 van de 10 zijn grote onzin.

Ik hoop eigenlijk dat Ajax een poging gaat wagen bij Lasse Vibe. Ajax kan best een ervaren aanvaller gebruiken in een voorhoede met de gemiddelde leeftijd van 21 ofzo. Sigthorsson zal wel vertrekken en als Ajax europees speelt zijn 3 spitsen (milik, Zivkovic en Vibe) geen overbodige luxe. Uit de jeugd iemand doorschuiven als spits lijkt me op dit moment voor Ajax niet mogelijk. El Idrissi en El Azzouzi moeten eerst ervaring op doen in Jong Ajax en dan moeten we nog maar zien of die uiteindelijk het eerste zullen halen.

Ik hoop ook dat Louis het uit zijn hoofd haalt om Icardi op te halen bij Inter. Is veeeel te duur en de laatste spits uit de Serie A die in Engeland slaagde kan ik me niet meer herrinneren

Ik ben altijd wel gecharmeerd geweest van Mauro Icardi en hij lijkt mij zeker een prima aanwinst voor Manchester United.

Radamel Falcao voldoet niet aan de verwachtingen bij Manchester United en ze zullen dan waarschijnlijk ook geen gebruik maken van de optie tot koop en ook Robin van Persie begint wat ouder te worden.

Icardi is pas 21-jaar (wordt 19 februari 22) en heeft dus nog genoeg doorgroeimogelijkheden. Ik vind hem nu al een hele goede spits en ik denk wel dat hij zich uiteindelijk zal doorontwikkelen naar een aanvaller van wereldklasse.

Als Manchester United de verdediging dan ook nog versterkt, dan hebben ze opzicht wel een prima selectie waarmee ze om prijzen mee moeten kunnen strijden en ikzelf denk dat Ezequiel Garay, van Zenit Sint Petersburg, wel een goede aanwinst voor Manchester United zal zijn.

Garay zal waarschijnlijk vertrekken bij Zenit Sint Petersburg. Door de roebelcrisis zullen Russische clubs (een gedeelte) van hun sterspelers moeten verkopen en dat is bij Zenit ook het geval met Garay.

Bij Benfica vond ik Garay ook altijd al een goede verdediger en ik had gehoopt dat Manchester United hem in de afgelopen zomer, toen hij van Benfica naar Zenit ging, zouden overnemen van Benfica, maar dat is toen helaas niet gebeurd.

de Gea
Rafael
Garay
Rojo
Shaw
Fellaini/Her
Blind
di Maria
Rooney
Mata
Icardi
14 februari 2015 om 15:37

United had helemaal geen extra spits nodig. Ze hadden deze zomer zelfs RVP kunnen laten gaan. Met Welbeck en Hernandez hadden ze twee spitsen die specifieke kwaliteiten hebben die zowel Falcao als RVP niet hebben. Diepgang en Snelheid.

Met Wilson en Rooney had je dan ook 4 spitsen gehad. Ik kan alleen niet LVG zijn groter plaatje zien maar dat kunnen er weinig. Ik ken Icardi verder niet maar lijkt mij naar de verhalen hier een prima aanwinst.

Verder ben ik ook van mening dat we naast een verdediger ook nog een RB (clyne) en een sterke middenvelder moeten halen. Pogba/strootman type en nog steeds ook een creatieve middenvelder (prowse) en Winger (depay). Dan kunnen Evans, Fellaini, Mata, Rvp, Falcao en Young mooi vertrekken en zijn wij niet afhankelijk van Carrick die dan zijn laatste jaar kan volbrengen bij United.

Zelf zat ik aan deze opstelling te denken. Ik vind overigens Smalling en Jones prima perspectief hebben voor de basis van United maar er hoort gewoon een top CV naast. Waar Smalling nog iets te kort komt in de positionering maakt hij goed in zijn snelheid (snelste United speler) en kan hij voetballend ook nog wel wat bij leren maar dat komt echt wel. Jones is gewoon een dwaas en moet rustiger worden, ik denk dat hij daardoor ook minder vaak geblesseerd is.

Blind is in mijn ogen echt niet goed genoeg maar goed daar mag je van mening over verschillen met mij.

Met deze selectie kan je volgens mij gewoon kampioen worden en halve finale CL halen.
De Gea, Valdes, Johnstone
Clyne, Rafael, Janko
Garay, Smalling, Jones, Rojo, Mcnair, Mensah
Shaw, Blackett
Carrick, Pogba, Herrera, Prowse, Blind, Powell, Pereira
Januzaj, Di Maria, Depay, Valencia, Mitchell
Rooney, Wilson, Icardi, Rashford

De Gea
Clyne
Garay
Rojo/Smallin
Shaw
Pogba
Herrera
Januzaj
Rooney
Di Maria/Dep
Wilson

Nee volgend jaar koopt United waarschijnlijk heel Chelsea, Barcelona en Real Madrid op. Puur als vervanging van Falcao.

14 februari 2015 om 13:58

Ja.

Icardi Jong en doet wat die moet doen kopen! LVG

14 februari 2015 om 18:38

Zeker, hij en van Persie kunnen een goed koppel worden voorin met daarachter Rooney.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren